Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Shine

Shine Well-Known Member

А в мене був гарний день. Приходили мої куми і моя манюня похресниця, моє маленьке ангелятко:girl_in_love:їй зараз 10 місяців то таке миле дитятко. Натішилась я сьогодні, набавилась - чудовий був день.

• Подобається Подобається x 12
  2. comanche

comanche знайшовся

Сьогодні дізнався що на середу 2 екзамени, 2 заліки і 2 курсові.... А на роботі на ту ж таки середу передача проекту в тестування...
    Висновок: Сьогодні день чудовий, бо в середу він буде жахливий =)

• Подобається Подобається x 10
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А в Стрию дощ... Знову... І вітер... І зимно... Я так гараж нігде не добудую... Але вчора приїхав зять... Привіз пива з рибов... От ще капку посиджу тут з вами і почну... Що ще робити? Жінка поїхала внука бавити, доня в зятя, пси сплять, кітка миєсі, папуга шось квакає... Нє... Йду пити пиво... Бо на сотку ще рано :)))

4. Agaton

Agaton Well-Known Member

якось по старої привичке до 14-й дотягнете, шо ?
    :scratch_one-s_head:

5. VasMT

Я пам"ятаю ще ті часи, коли дєдушка Лєнін показував на одинадцяту (11.00) :)))

• Подобається Подобається x 5
  6. Agaton

Agaton Well-Known Member

Труд над уніфікацію законодавства на території соцтабору довіл до цього, що накінець в нас задекретували 13.00. :)
    Сенс діла був глубокий – вникнути перервності функції/процесу на польсько радяньському кордоні :dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  7. Summer

Summer Well-Known Member

медитую... і намагаюсь працювати. От пообідала і все не хочеться працювати :pardon: так би зара на дачу, під деревце, на гамаку -лєпота :)

• Подобається Подобається x 6
  8. Shine

Shine Well-Known Member

Ой так так, теж намагаюсь працювати:scratch_one-s_head:, а з гамаком була б проблема:nea:, бо вітруган у нас такий, що разом з тим гамаком віднесло б мене десь до Львова:mocking: або до Стрия як мінімум.:girl_haha:

• Подобається Подобається x 9
  9. VasMT

У-р-р-р-а-а-а-а-а...
    Папка з Фаркраями відновилась :)))

10. Agaton

Agaton Well-Known Member

і настрій піднявся... :)
    правда - вже так рано...а що ту в таку раскудну погоду :pardon:

11. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Добре прокинутись з гарним настроєм;),включити хорошу музику,нічого не робити,не спішити нікуди...
    І ще сьогодні в моєї мамусі іменини:preved:-Ірини,зараз прийдуть іі друзі:drinks: відмічати.
    Життя прекрасне! тюху-тюху.... шоб не зглазити..

• Подобається Подобається x 7
  12. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Приїжджала моя мамуська привітати мене з Днем Ангела,привезла смачнючого пляцка з ревеню і домашнього вина.То ми собі собі так гарно посиділи,поговорили,тепер вона поїхала,я вклала малого,попиваю винце і балдю))))-свято ж:girl_claping:

13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Звично дощ... Морава з Бечвою дають моравакам прикурити...

Отаке тече від деяких будинків метрів за п"ять...

А в декого вже тече подвір"ями...

• Подобається Подобається x 16
  14. poetka

poetka Дуже важлива персона

Та у Львові теж не дуууже з погодою.....Правда добре ,що річки немає(не розливається)Полтва не рахується:)

• Подобається Подобається x 10
  15. comanche

comanche знайшовся

Гарний день. Написав 4 лаби на завтрашні іспити, може навіть допустять до них :good:
    Також навіть пофіксав кілька багів на роботі, що також робить цілком можливою успішну здачу проекту....
    Ще б вивчити 30 білетів з Архітектури мереж і написати курсову з О'бєктно Орієнтованих мов і ціни б мені не було :blush: :empathy:

• Подобається Подобається x 4
  16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

КН Політех? ;) Яка кафедра? ;)

• Подобається Подобається x 1
  17. comanche

comanche знайшовся

ПІ, політех...
    післядипломна.... хоча в мене тусня в політесі років так з 14-ти коли почав їм писати першу версію VNS (Віртуальне навчальне середовище) яка тоді називалась Система Інтернет Куратор Студента v1.0 :good: завдяки їй і поступив в політех без екзаменів :cools: потім правда так само успішно і забрав документи, бо купив собі компутер і з головою поліз у програмування, моделювання і писання компутерних вірусів :dancer: :music: (забив на навчання)
    Так що і КН знаю, принаймні 5 курс =) ну а Зара і 2-й Курс ПІ
    З.і. з ІСМ також давні зв'язки збереглись в особі Пасічика та Вовк Олени Борисівни :)

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Щось вона нас вчила, але шо?.. :scratch_one-s_head: Якусь практику, яку ми прогулювали :shy: Може з економіки.. :scratch_one-s_head: Скліроз :pardon:

19. nikolas

nikolas Well-Known Member

У нас,такі пейзажі можна було побачити у 2008 році.Люди спеціяльно приходили на міст через Прут,подивитися на стихію.Це ті,до кого вода не дійшла,а ті до кого завітала,їм було не до видовищ.Зараз теж лиє,кожен день,МНС попереджає про підняття рівня води,але до таких маштабів відій шо не дійде,та і не треба.

• Подобається Подобається x 3
  20. comanche

comanche знайшовся

Вона веде всякі там офісні пакети... влесне ознайомлення і таке інше. Добра душа :)
    з.і. сидимо в 810-й, викладача нема... ми собі за компами тусуємся....
    зайшов сам Федасюк.... не впізнав мене :sad:, треба буде йому нагадати, хто тут пів політеха піднімав і залучав до активної інтернет діяльності.... Попитав що ми тут робим і з блаженним видом пішов.... підозрюю викликати охорону.... подобається мені оця його риса завше зберігати спокій...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)