Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Багато не давай, бо прийдуть додому за тобою....

• Подобається Подобається x 11
  2. nikolas

nikolas Well-Known Member

Доречі про мурахи.Є такі великі мурахи,у нас їх називають "ковалі",давно я їх не видів(не попадав на них в лісі),а це якось побачив і нагадав,як ми в дитинстві брали палочку здирали з неї кору,слинили і ставили її в мурашник.Тримали там пару хв.і облизували з неї мурашиний оцит.:crazy:

• Подобається Подобається x 4
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та ней йдут....:dntknw:
    До мене й так ніхто не ходит..хоч які гості....:sorry:

• Подобається Подобається x 6
  4. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Точно. :) Все буде добре, от побачите. ;)
    Труднощі даються, щоб краще розібратись хто є хто, бо часто коли все гладко і добре, то деякі люди можуть стати для Вас най-най-найкращими друзями, "половинками", партнерами в бізнесі і т.д., а коли стає не так все солодко і виникають проблеми, тоді можете побачити хто ким є насправді. Але все що не робиться - на краще! І хай щастить. :preved:

• Подобається Подобається x 9
  5. poetka

poetka Дуже важлива персона

Дуже добре,коли сама людина це усвідомлює, а не коли проживає впусту,і щей до того щасливо,на її ж думку.
    А коли нещастя застають,як сіроманці...коли важко,коли місія несе страждання,біль,коли вже немає чим плакати,коли життя стає,мов розвалини,чи печери,коли ніби все ок. все ніби є,але сенс втрачений в одну прекрасну мить,коли усвідомлюєш,чи може здогадуєшся,що його й не було,-був хаос,не еволюція, а хаос,хаос у всьому ... у серці у пізнанні, в очах,що не просихають в Ромкових,в моїх, і ще в тисячі,тисяч,таких очах,хіба в тому сенс?А не в простому щасті,не в простому людському щасті?Ненавиджу,коли говорять:ти сам куєш своє щастя.....насправді його потрібно виборювати,загартовувати,відмолювати - може в тому сенс?Може ми залежні, а не від нас....?Хто за нас кує наше щастя?пишу навпомацки,ненавчилась насліпо друкувати.......і думки залазять в голову,як сновиди,гоню,гоню.....а вони мною поганяють.Навіть спогади не тішать,а було б що згадати,безтурботні 20,де воно те щастя в 20?Можете не читати моїх нічних маразмів.Я головне виговорилась,відписалась,відплакалась,завтра новий день,і він,якщо не "вб"є" ,то зробить на день сильнішою.

• Подобається Подобається x 13
  6. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

А в нас пральний:)
    Брат втетє виправ флешку.
    Але нічого,жива ще!
    Тєхніка!!!

• Подобається Подобається x 7
  7. Peri

Peri Well-Known Member

щось не працює мишка,не можу добавити цитати...

Так ,Пухнастику,можна побачити хто ким є насправді,і чи не найперше,хто є ти сам.
    Спочатку біль,пізніше аналізуєш чому,для чого вона?Паралельно боротьба з власним егоїзмом...
    Знову і знову *звіряння* своїх цінностей.Чи ті,чи витримають?..

Поетко,прочитала Ваші *нічні маразми*.То нічого,що не навчилися навпомацки друкувати.Головне,що Душа може бачити у сутінках.

Звичайний день...вдома...і з ЛФ...

8. nikolas

Я глибоко переконнаний,що наші біди то гріхи наших предків.Бог буком не б"є,наші гріхи теж колись відгукнуться.

• Подобається Подобається x 3
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Так сі див'ю,жи багацько людей мали непорочних предків... А,якийсь відсоток - ісчадій ада... Ну то така справа...предків не вибирают...

10. poetka

poetka Дуже важлива персона

:dntknw::dntknw::dntknw::))):))):bad::bad:і я так думаю.

• Подобається Подобається x 1
  11. nikolas

Ну най буде так... .У мене предки не непорочні,і щось пишучи я мав і себе на увазі... .:scratch_one-s_head:

---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 15:15 ----------

Ну просто піпєц якийсь,проходить ще один звичайний день.Просто тупо проходить,піду на болото,наїмся жабенят.В кінці кінців,у мене нерви теж не залізні...:bad::bad::bad::ireful1::ireful1::ireful1:

• Подобається Подобається x 5
  12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ще один ранок в офісі. Тепер це звичайний ранок. Бо не хочеться бути вдома. Тобто тож не дім, бо не наше і нам там не раді. Тому практично живемо в офісі. Треба буде забрати сюди зубну щітку і спальник :)

• Подобається Подобається x 10
  13. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Таааааааааак,погода-жуть(((...маєм сьогодні "піжамний день"....малому тече з носика,"дере" йому горлечко,то ж ми лікуємся помаленько,відігріваємся і весь день позіхаєм.....ех,все ж таки, я -теплолюбна істота)))

• Подобається Подобається x 7
  14. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Приїхала з села, погода підпсула трохи свято...добре, що під час хресної дороги нічого не падало і світило сонечко...
    дізналася що ""моя НАЙулюбленіша" сестричка заміж виходить...
    на весілля точно не піду, а може й сама навіть не запросить...але мабуть таки запросить, бо кажуть мої рідні, що змінилася в кращу сторону...а я не вірю...такі люди не міняються...

15. victorys

victorys позитивчик :)

Ага, памятаю, як мені в дитинстві тато таке показав. Значить взяли ми палочки, обдерли кору (я все чітко за татом повторюю), поклали в муравельник на пару хвилин, а тотім повитягали і облизуєм, а я питаюсь:
    - тато, а чому палочки кислими стали?
    - їх мурашки обпісяли, щоб ми більше не чіпали їхнього муравельника...

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

І в нас сьогодні звичний-незвичний день. Погода псяча, і в нас також піжамний день. Але в Мартина день народження, тим він незвичний, спекла печеню на коріандрі, і картоплю фрі з часничком, горіхово-шоколадний торт, п"ять свічок, нездорові чіпси і нездорова кока-кола, як вийняток, подарунки... зараз сідаємо з чоловіком дивитись комедію, сподіваюсь не заснути, як завжди... )

17. Agaton

Agaton Well-Known Member

Молодець малий :good:

А як він цей часничок з отим тортом ? :)
    чи просто кока-кола усе перегризла ? (було-не було, pH=2 ;) )

• Подобається Подобається x 1
  18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Зателефонував друг з Англії (киянин).
    Вчергове "розбігся" з дружиною - англійкою. Щось там в нього не склалося з перспективною роботою, тож він вирішив посидіти на велфері.
    Каже - "за дитинство, проведене в окопах холодної війни, маю право деякий час побайдикувати!"

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:)

Геть усе.

А взагалі оселедець йому вже в півроку смакував... єдине, що (поки що) не смакує - це пиво. )

• Подобається Подобається x 5
  20. Summer

Summer Well-Known Member

вихідний закінчився, хоч і дощовий...завтра понеділок, важкий день...

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)