Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Shine

Shine Well-Known Member

Ще одна красуня прийшла в цей світ...Щастя їй!
    Сьогодні дійсно гарний, сонячний, святковий день. Відчувається, що літо вже на порозі. Сьогодні навіть кавуся смакує інакше...

• Подобається Подобається x 11
  2. Игорь

Игорь Well-Known Member

Сегодня утром с внуком видели, как в одном из скворечников, коих 5 штук ещё в прошлом году установил зять по саду поселилась красивая красивая птичка, и писк раздаётся из него, я наугад , зная что не прав, сказал ( надо же что-то сказать), что, наверное, это - зимородок. Но внук (3г.9м.) авторитетно сказал: "Горихвостка" и почему-то думаю, что он прав.

• Подобається Подобається x 12
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

Хотіла змінити аватарку на анімаційну,таку класну і актуальну надибала, а кажуть не можна, а чому не можна,місця багато займає,чи що?
    День,як і всі....манюня кашляє,смаркає,підципив вірусяку,сидимо вдома ,троха гуляємо,дивимось "Вверх".

• Подобається Подобається x 6
  4. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Я в шоці...Писала важливого електронного листа і не встигла дописати, а хтось його замість мене відправив у такому "сирому" варіанті...Як так можна?........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

• Подобається Подобається x 3
  5. привиди на комп'ютері?

• Подобається Подобається x 3
  6. pukhnastyk

Нє, сюди пасує інше слово.
    Але ситуація несмішна. Хтось собі вирішив бути моїм господарем, до того ж без моєї на те згоди. Цікаво, що мені з тою людиною зробити?

---------- Додано в 15:11 ---------- Попередній допис був написаний в 15:07 ----------

Але блін, мене аж всю трусить - хтось буде вирішувати якого мені листа писати, а якщо щось комусь не подобається, то мене викидає з інтернету. Скільки така ситуація може тривати? Нафік мені такий інтернет, до речі, за який я плачу, а не та людина? І куди можна звернутись, щоб таке свинство припинити?

• Подобається Подобається x 2
  7. - да, да... :)

• Подобається Подобається x 1
  8. pukhnastyk

дуже змістовна відповідь :)

• Подобається Подобається x 5
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

то москалі..........................

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нє...то доля....:sad:

• Подобається Подобається x 4
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє, то москалі....

• Подобається Подобається x 2
  12. Romko

А я маю нових сусідів...:)
    Молоді...файні,а дєятєльні...до дєлов....:preved:
    Во..нині питаюцця,чи я ні не буду мав проти,як вони розділят загальний коридор...:nea:
    Соборності захтіли,їті....:dntknw:

На шо я кажу...то,хіба,як гмру,то ми якось шторца будете витягали....:scratch_one-s_head:
    Трумло сі не влізе...:nea:

13. syavych

syavych копач

може до них? [​IMG]
    судячи по опису то їх рук справа...

• Подобається Подобається x 7
  14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Як можна? Клацнути щось не те, щоб "підсвічування" кнопки (чи курсор) перемістилося на кнопку "Відправити". А далі лишень не помітити цього і натиснути клавішу "пробіл". І - полетілоооооо...

---------- Додано в 18:21 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ----------

Вони бачать - сусіда - міцний чоловік, думают - доки вмре, то вони могли б років з 40 прожити принаймні щасливими господарями "соборного коридору"... Ех, не вмієш ти щастя розгледіти... А воно - поруч...

15. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ще один щасливий день....відчуття спокою та впевненості...файно так:girl_tender:

• Подобається Подобається x 6
  16. Игорь

Игорь Well-Known Member

Як перекладается "Трумло" в словнику немае.

---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:56 ----------

Носишь на руках внучку, вдруг она кладёт голову тебе на плечо и что-то мурлычет. Это прекраснее даже, чем , когда тоже самое робить любимая женщина.

Останнє редагування: 13 тра 2010
    • Подобається Подобається x 7
  17. comanche

comanche знайшовся

man google :)
    ну розподілена властність на майно, не обмежується лише паролем на ком'ютер і/або користувача (BIOS/OS) хоча фізично, та на 100% ніхто нічого не захистить.

Якщо ж в розподілену властність потрапив власне обліковий запис від електронної скриньки, тоді допоможе тотальна зміна автентифікаційних даних до усіх електронних облікових записів.

Обов'язково антивірус із скануванням шпигунів клавіатурних :)

Є звичайно ще один метод, мабуть більш дієвий, називається "Тапком в голову"... але це так... крайнощі... я б сказав...

18. Romko

Ех..не знаєш ти галичан..ніц не знаєш....:nea:

19. victorys

victorys позитивчик :)

трумна, домовина

часом від того, що почуєш, що комусь файно, радієш за нього і самому стає файно :)

А в мене зараз якось так трохи неспокійно...У білу життєву полосу помаленьку пробирається сірий колір..та я його невидимою радеркою стараюсь кожен день затерати...Нема чого! Все буде добре! Мусить бути!

• Подобається Подобається x 9
  20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ромку, як адепт Провідника, ти повівся недопослідовно і впустив з рук в руки ворогу ідеольогічну зброю. Тепер це буде цитувати вся чергова смєна отдєла "И" по Восточному Западу Россійской Імперіи.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)