Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. nikolas

nikolas Well-Known Member

Якщо,то піт то холод,це добре.:):):)

• Подобається Подобається x 1
  2. :)

мабуть краще, ніж коли повіка смикається :crazy:

• Подобається Подобається x 2
  3. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Нарешті маю трошки такого очікуваного спокою.Чоловік у свекра в кімнаті весь день дивиться фільми про війну і малий біля нього,а я тільки даю їм їсти і мию посуд)))),а на все інше "забила",і навіть з піжами "не вилажу",п"ю файненьке винце і читаю форум...

• Подобається Подобається x 12
  4. Игорь

Игорь Well-Known Member

Сегодня с внуком ( 3г.9м.) ездил в деревню ( за навозом). Но главная задача - его в деревню свозить он очень это любит. Видели двух сусликов достаточно долго и достаточно близко - машины они не очень то и испугались. Видели жаворонка. Много разной живности и долгую драку двух красивейших петухов. Такие поездки совершаем регулярно. А навозу , с разрешения местного жителя в "четвёрку" набрали пять мешков. Досить.

• Подобається Подобається x 11
  5. poetka

poetka Дуже важлива персона

Сидимо вдома,малий шось кашляє,соплі,одним словом,чи то вірусяка якась,чи простудився,незнаю......Ну з соплями ми якось ужились а шо робити з кашлем....ото викликала м на завтра лікарку, готую гроші...
    Нанямались вареничків зі сметаною.....сидимо на балконі,то є наш малесенький "участок",або "хфазенда" в такі моменти заздрю,тим хто живе на селі.:cry::cry::cry:
    Нудно в місті влітку.

• Подобається Подобається x 13
  6. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

А я нині ,як курка ,в квітах перед хатою порпалася.Порозцвітало все,і позаростало бурянами.

Думала,переїду....захочеться до Львова,бо дууууже звикала,але помаленьку і потихеньку призвичаїлась.
    Добре,що навчання і щодня у Львові...Личаківська,Пекарська,Підвальна,пл.Ринок:):):)

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

А ми знов були в лісі,а зараз зайшли до бабусі...на цвинтар... Запалили свічку...сидимо отут...і розмовляю з нею... Знаю,що вона мене чує...просто знаю і все... Того не поясниш жодними словами...просто часом відчуття,що...як колись...в дитинстві...мовчки погладила по голові...і стає легше... От...свічка догоряє...йдем...до завтра... Та й отак...

• Подобається Подобається x 20
  8. важливо підтримувати зв'язок з природою. а то у нас колись випадок був: питаю малих "що таке бичок?", синуля каже: "то такий слоник", а доця: "ні! то така цигарка!" :)

а у нас літом і не пахне +8, дощ ... літо! агов!..

хоча до всього треба ставитись по-філософськи. розмовляла якось з клієнтом, день був гарний сонячний, я й кажу "чудовий день сьогодні", а він: "так. але я скажу - будь-який день чудовий, якщо ти того дня прокинувся" :)

• Подобається Подобається x 12
  9. Игорь

Игорь Well-Known Member

Филосовские перлины. Обе прекрасные. И та и другая наводят на мысли. А я обрабатываю 3 сотки земли у зять. Прямо в городе в старинной его части. Этот дом ещё его прапрадед построил в конце 19 века. Всё посадил - картошку, помидоры, редиску, марковь, баклажаны, перец, огурцы, а напоследок - цветы для внучки. Также на участке три яблони, виноград, вишня, слива, абрикос, розы и мои самые любимые - клубника и малина. Да ещё большой дачный домик с верандой и баней. И всё на Всё на 2,5 сотках. Сам удивляюсь. Но больше пока не надо. Досить.

10. Summer

Summer Well-Known Member

забігла до вас на хвильку- всім великі вітання!, давно мене не було з тою роботою все в бігах, намотую круги :) навіть шейпінгу не треба - ще податкова і держреєстрація і все...
    день звичайний в "бігах", шось моя мігрень дає знати про себе...:sad:, видно зміни у погоді, трохи форум почитаю та й до роботи ))) Всім гарного дня :):smilec:

• Подобається Подобається x 18
  11. Summer

Summer Well-Known Member

день став сумний...вивішувала я постіль на лоджії, поряд садочок біля Південного -через дорогу, так жінка загубила дівчинку... забрала з садочку, поки розмовляла з кимось так дитина побігла...шукали довго, дитина погано розмовляє, викликали міліцію щойно...поїхали шукати... не знаю як таке могло статися о_О сподіваюсь, знайдуть і все буде добре...

• Подобається Подобається x 9
  12. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Я сьогодні теж кручусь,як білка в колесі!Повно роботи....,зараз знову біжу і навіть незнаю коли прийду.Та і немає часу на поганий настрій,якось все пройшло само собою.
    Дуже вже хочеться відпочити!На якесь озеро,ліс..,де небуть на природу вирватись:)

• Подобається Подобається x 5
  13. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Сьогодні сходила в тренаджерний зал після довгої перерви і щось мені стало зле..Був би вдома тренажер...

• Подобається Подобається x 3
  14. poetka

poetka Дуже важлива персона

Який жах!!!!!!!! Я знаю той садочок,там є також групки для неповносправних дітей, і якщо та дівчинка не розмовляє і не може нічого про себе сказати,то погані люди можуть скористатись,неприпусти цього Бог.....але взагалі є люди ,які допоможуть,ось я одного разу знайшла хлопчика років 4 сам один він кудись йшов,людям.якось було байдуже всі йшли і ніхто не звертав на дитинку уваги.Коли я до нього підійшла він зумів сказати як його звати і все, та й показав дорогу до дому,хоча як згодом виявилось він не знав де живе,але ми йшли з ним в керунку,який він вказував,це від початку В. Великого до Стрийської.Потім я засумнівалась,що він може так далеко жити і зрештою теж викликала міліцію, і попросила,шоб вони мені обов"язково подзвонили, як знайдуться батьки.Обіцянку мілііціянти стримали,подзвонили,дякувати Богу все обійшлось.:)Маю надію,що в даній історії все завершиться добре.

15. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

В когось був паскудний настрій...В мене злетіла одна програма і перестала працювати аська - жодного і-мейлу і паролю не сприймає...Як же ж набридло залежати від чийогось настрою...

• Подобається Подобається x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

а у мене податківці вирішили кров попити. Намалювали штраф з пятьма нулями.... після жорсткої розмови з ними штраф впав до чотрьох нулів... потім до трьох... не знаю, чи воювати далі, чи досить... адвокати коштуватимуть дорожче... а от принцип можна б було показати... А ше каже, ви мені тиждень часу понадурочного забрали, ніби я свій час не тратив на них... он вже півтравня пройшло, а бульба не саджена, корова не церкана... повбивав би....працювати не дають...

• Подобається Подобається x 8
  17. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

:haha:

Та ней...най жиють...та й свято ж сьогодні :)

• Подобається Подобається x 4
  18. nikolas

nikolas Well-Known Member

От,от не дають гади.Як же вони всі дістали:податківці,санепідемстанція,пожежники і т.п.Нема в нас чітких і прозорих законів... .

• Подобається Подобається x 4
  19. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Такий світлий святковий день почався дуже гарно:моя коліжанка-сусідка в 5-ій год. ранку народила манюню-файнюню доцю)))

• Подобається Подобається x 17
  20. Summer

Summer Well-Known Member

теж сподіваюсь, бо міліція в садочок не повернулась і сторож закрив його...
    дістали.... кожен своє і всі праві, а ти доказуй...

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)