Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Вперше в житті вчилася грати на гітарі. Щось виходить!

• Подобається Подобається x 11
  2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Електро? Чи акустика?
    Вчився якось, і навіть навчився. :) Але потім закинув, бо бринькання "бюджетної совєтскьї акустики" за 30 руб. швидко набридло, а на дорогу гітару витрачатися на захотілося.

А зараз... Електрогітара + бюджетна аудіокарта мають величезну купу можливостей...

Але - куплю все-таки не гітару, а хороший синтезатор. Ближче до зими, коли погода зіпсується. Брав у одного знайомого - сподобалося. :)

3. Акустика, причому хороша - Ямаха за 2300 грн.

Хм-хм, а сусіди не проти? :)

• Подобається Подобається x 2
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

5. nikolas

nikolas Well-Known Member

Наш кіт Барсік упав з підвіконника,5 поверх уявляєте.Є підозра на перелом задніх кінцівок,завтра треба везти до ветеренара:sad:.

6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

....що не день,то якась неприємність трапляєтья, щодень-гірша...і то вже так звично,що аж страшно.....

• Подобається Подобається x 8
  7. Shine

Shine Well-Known Member

А мене нині зуб мучить цілий день, холєра, після кетанова всерівно ниє:cry:

---------- Додано в 23:50 ---------- Попередній допис був написаний в 23:47 ----------

Так шкода Вашого кицика....А зараз йому не можна допомогти?Якось викликати ветеринара?

• Подобається Подобається x 3
  8. nikolas

Жінка сьогодні була у ветеренара,він сказав шо кіт буде жити,переломів нема,просто сильно забився.Хочу поділитися одним враженням.Їхав сьогодні до батьків в село,їхав маршруткою,бо машину розібрав на профілактичний ремонт.Звідти,ясна річ,теж їхав в маршрутці.Так от, заходжу в салон,та й проходжу май назад.Бачу,сидять студенти,ціла компашка,чоловік 12-хлопці і дівчата.Автобус рушає і вони починають співати на весь салон.Репертуар від коломийок до Рамштайна,так вони були трохи на підпитку,але що приємно вразило:весело було всім хто їхав,без якоїсь грубості,організовано,без дурних понтів і пісень типу"Мурка",або"Мой номер 245".Коротше розвеселили весь автобус,я навіть подумав:"От,нормальна ж молодь росте.":good:

9. victorys

victorys позитивчик :)

То файно, що люди в тій маршрутці були такої ж думки як ви. Бо часом буває їдеш такою маршруткою, весела компанія теж їде, всім весело, а тут з салону якась незадоволена пані просить всіх втихомиритись бо її голова болить і настрій у всіх пропадає.
    Ми минулого року їздили в Ужгород на пару днів, а звідти добирались до Мукачевського замку маршруткою. Ну і їхав з нами чоловік років 40-45 на легкому підпитку, але він такі смішні речі розказував, що пів маршрутки пісяли кип'ятком зі сміху :haha: але на жаль знайшлася парочка пенсіонерів яка почала його заспокоювати і проявляти своє обурення його розповідями в той час, коли решта людей за животи тримались від сміху[​IMG] . І тут зовсім молодий хлопчина став в обороні того чоловіка, сказав тим пенсіонерам, мовляв чого ви до нього пристали, він ж вам нічого поганого не робить, а всім весело їхати! Пенсіонерам прийшлось здатись так як ніхто більше не поділяв їхньої думки. А коли той комедіант вийшов склалось враження, що всім наче сумно стало...

• Подобається Подобається x 6
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Таки не витримав....
    Нині булисьмо в лісі(ну а де ше?)...
    Так файно...природа...ялинки цвітут....

І тут...приходим на тото місце...

І,хоч я добре памятаю,як
    Але душа не витримала....

О...
    А їден з тотих мнясоїдів навіть букви знає...:sorry:
    І в восторгє від того поставив автограф....

11. добре, що так. все буде гаразд - у котів, знаєте, кажуть є 9 життів :)
    Наш, мабуть, використав 7, коли впав з 10го поверху: зараз ось дибає на трьох лапах. хоча, коли біжить то і не помітно :)))

• Подобається Подобається x 6
  12. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я вчора була в Ужгороді.Я б там не жила...
    Місто настільки брудне,я в шоці.....А зграї псів,то взагалі суцільний жах,спостерігала їхню гризню,аж мороз по шкірі,всюди бродячі собаки,ну і ще цигани,чи хто вони,я шось не зрозуміла ,певне мадяри,незнаю,о !!!!!!!їх там теж багато з всяким мотлохом лазять,не подумайте нічого поганого, я не расист,просто не звикла,до такої ментальності,де чуєш ніби рідну мову,але з домішками російсько-румінського говору,якось дивно,мова така приблизно - блам-блам...нічого не зрозуміло.Звичайно не всі так розмовляють,але більшість спілкується на російській.Во так!!!!!!ЗАКАРПАТТЯ.А Мукачево,то казка,там суперово!!!!!!!!!!:good:
    Гарний замок Паланок на горі.....Проїздили Карпати - О!!!!!!!!то ляпота.Сколе - серед гір,то взагалі...Одним словом пресікли Львівську обл. і вже рідні смереки,чутно Львовом.

• Подобається Подобається x 9
  13. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Я б теж Львів ні нащо не проміняла, але Ужгород мені дуууже подобається...особливо осінню...оцей парк вздовж річки Уж, є там щось таке магічне....вузенькі вулички і якась загадковість...

• Подобається Подобається x 4
  14. Alias

А я сиджу над дипломом..а ще набрала металобрухту в гаражі, буду щось мудрувати над якимось шедевром дизайнерського мистецтва.
    А надворі така спека! Зранку було файно...сонечко, грає оркестр, люди, діти з квітами, кульками, святково вбрані старички....пізніше пішла черга молоді..з торбами, рюкзаками потяглися на річку шашлики робити..святкувати..

• Подобається Подобається x 7
  15. nikolas

Коли кота принесли до ветеренара,він каже:"У мене і з 9-го падали,виживали."
    Мені Ужгород ніколи не подобався.Місто старе,має свою історію,а зас...не по вуха,ганьба!Зараз там хоть ж.д. вокзал відремонтували,а колись коли приїхав туди думав,що попав Бог знає куди.Цигани візитна картка,ходять прямо табором,на кожному повороті,у кожному закутку,може я і перебільшую,але місто справляє не приємне враження.Poetko,то не мадяри ,то цигани.

---------- Додано в 14:44 ---------- Попередній допис був написаний в 14:41 ----------

І у вашому місті я був.Скажу чесно,був приємно здивований,місто молоде,акуратне і чисте.

16. Alias

Так, у нас дійсно чисто і акуратно.Я пишаюсь своїм містом і дуже його люблю.

• Подобається Подобається x 5
  17. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Маю другий день такий паскудний настрій,що кричати хочеться...:ireful: і більш нічого(хоч вовком вий)!Навіть телефон коли дзвонити - ігнорую і маю бажання виключити його... Цікаво чи це на довго,бо самій такий стан не дуже подобається.:cry:

• Подобається Подобається x 3
  18. а Ви покричіть, на всі легені. можна в подушку, - щоб сусідів не злякати :) - стане легше, точно :give_rose:

а Ви на довго там не затримуйтесь - бо чим довше в тому стані перебуваєш, тим важче з нього вийти. А по телефону спробуйте поговорити, але з тим, хто Вас зрозуміє та і на форум відписуйте - тут буває затишно :give_rose:

19. nikolas

Хотів написати:"Привіт cuxivchanka,як справи і т.п....",але все стало ясно...:ireful:.Не переймайтесь,це тимчасово,деколи навіть необхідно.Це вам:give_rose::blush:

20. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Дякую за підтримку!:cry:

---------- Додано в 16:21 ---------- Попередній допис був написаний в 16:20 ----------

Дякую!:blush:Змішані почуття....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)