Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

:)

• Подобається Подобається x 2
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

Підняли ви мені хлопаки настрій:haha::haha::haha:
    ну шо сказати зразу стало веселіше.....
    В малого знову соплі полізли зелені,тільки й було того спокою на 2 тижні....
    мене то все так вибиває "з колії", в самої видко тиск,бо голова "кругом хати",а ше вчора ходили в парк покататись на колесі , то нам пропонують безкоштовно....всі жаліють, а краще б не звертали уваги....так хочеться спокою.

• Подобається Подобається x 7
  4. victorys

victorys позитивчик :)

А я сьодні купилам 20 літрів землі і кілька вазонків і в тій землі троха порпалась [​IMG] садила і пересаджувала свої кімнатні рослинки. Посадилам пару фіалок і ше єдно авокадо. Після того всього пішла мити руки, щоб ще трохи пофоткати квітів поки ше видно на дворі, але прийшла Павла мама, дала мені ше єдного хваста і каже най би я ще його посадила, бо руку файну до квітів маю. Ну раз так хвалят, то тре садити [​IMG]
    Через те, що вчорашній понеділок був вихідним якось так незвично, що після першого робочого дня завтра вже середина тиждня, а там вже і до п'ятниці рукою подати ;)

• Подобається Подобається x 13
  5. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

О, люксично! То я теж трошки похвалюсь. :blush: У ці травневі вихідні вперше посадила 3 різновиди айстр, гвоздики та чорнобривці. :) Так цікаво глянути, що в липні з того всього вийде...
    p.s. потім будем фотографувати ті квіти, нє? ;)

• Подобається Подобається x 12
  6. olya_d

olya_d Well-Known Member

Вчора вночі в малого був приступ ларингіту - не міг дихати, тільки такий гавкаючий кашель був. Біднятко, так перестрашився. А тепер я боюся вже сьогоднішньої ночі, бо то так страшно, коли не можеш допомогти своїй дитині.
    Ще й тільки що пальця мало не наскрізь порізала, тепер той палець весь затерп :sad:

• Подобається Подобається x 15
  7. Romko

В мене є сусідка...
    В "славному" минулому була парторгом цеху...
    Гонила за людьми,щоб всі йшли на паради 1-го і 9-го мая...на суботніки і теде
    А на релігійні свята,стояла під церквою з блокнотом,записувала,хто прийшов...
    Пройшов час...
    Тепер не пропускає жодної СБ.
    Побожна до дєлов,вочі додолини,хреститься на все,що бачить...:girl_angel:
    Вчора мені каже
    - Романе,чому ти не ходив на маївку?:ireful1:
    На що я.скорбно потупивши вочі,відповів:
    - Знаєте...гріхи не пускають...як колись був в комсомолі...:sad:
    Заткалась,більше не чіпається...
    Просто нагадалось...

• Подобається Подобається x 16
  8. poetka

poetka Дуже важлива персона

Нагонилась я сьогодні,взад - вперід.А зараз попоїли плову власного приготування і вже б дрімала...:)А посуду помити,а підлогу......Тай нету не було цілий день(київстар підглючив) ну і відповідно жодної програми по телевізору.....( в мене тв -шара)просто сказитись можна.Сидимо з малим дивимось Спіріт.

9. nikolas

nikolas Well-Known Member

Я теж ледве ноги приволочив додому,зараз йду їсти і так би завалився спати,але н-є-з-я бо сьогодні футбол,а футбол пропускати н-є-з-я!:nea:

• Подобається Подобається x 10
  10. Romko

А я привів малу з лісу...випив кави...і зара знов до лісу...
    годину посидів на телефоні...вивчав коньюктуру ринку радіокомплектації...
    -Здоров Вітя(Юра,Вася,Іван,Федя і теде...і теде...і теде...)
    Як там...щось треба?
    - Не треба...:nea:
    - Може,після вихідних КУНи тре буде...:scratch_one-s_head:
    - ПЕВРи ніби треба було...після празніків гляну...
    - Дістань 2РМ14(ага,а звізду з неба?:nea:)
    Асісяй,карочє....:sad:
    Вже стоїть над головою...
    - Татку..а на вулицю....
    Звичний вечір...:sorry:

• Подобається Подобається x 14
  11. victorys

victorys позитивчик :)

стук-грюк, молотки, дрелі, цемент, цегли і вєздєсущяя пилюка :wacko: то вже тиждень часу звичний день..
    На вулиці холодно як на місяць травень :sad: бррр
    Купила я ароматичну олійку, накапала у такі маленькі свічечки, зараз підпалю і створю собі рАмАнтіку :mocking: Запах в олійки називається "китайський дощ" (всьо ті китайці вміють підробити :))) )

• Подобається Подобається x 10
  12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А мені як дощ - халява ;)! Хіба псам костей десять кіля, на п'єтку, придрагав... ЛежУт, гризут...

• Подобається Подобається x 4
  13. Romko

Вночі скрутив єден ящик(системник),поставив вінду і во тєгну віддати... Зара візьму тоті пару гривень і ні в чому собі не буду відмовляти.... Віддам і скоро назад...бо до лісу тре...як ж там без мене,в лісі? Мала вже пост у вікні зайняла...чекає.... А наразі їду в маршрутці...дискомфорт дикий,навколо стільки хомо...непривично... Та й такво...о...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

А в мене вчора хмари згущувалися, а нині сі трохи розвидніло... Ну й слава Богу... шукаю спокою...

• Подобається Подобається x 6
  15. Romko

"Ініціатива - наказуєма". Завіз'єм той ящик,хоч чоловік мав го забрати в вівторок(і тоді розрахуватися). Але в мене виникло дивне бажання - займити тоті пару гривень нині,натихмяст. Часом дивні фантазії посіщают мою романтичну натуру... О... Ото'м приїхав з тотим системником в офіс...і поцьомав клямку. Дзвоню - а хлоп поїхав на село... То,щоб не возитись,лишив в сусідів,та йду далі...може шо здиб'ю... Наспівуючи: "Єслі єсть в карманє пачка сігарєт..."

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

житіє - суцільне битіє....

• Подобається Подобається x 3
  17. blondaStyle

blondaStyle New Member

а я їздила в Карпати)) перше збиралась на пікнік за Львів недалеко, доїхала до вокзалу, вирішила, що їду в Космач на фест. Пішла за квитками - маршрутка по 50грн..жаба давить..поїзд по 13грн... але їде довго(( от я і вибралась в Славське:haha:

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Сьогодні не виспалась:sad:(Залетів комар у кімнату і всю ніч намагався мене вкусити за обличчя.....промахувалась багато разів. але під ранок я його все ж розмазала:)))

• Подобається Подобається x 8
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

От батяр, нє?

• Подобається Подобається x 4
  20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

"То ли ещё будет..":mocking:

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)