Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

2. poetka

poetka Дуже важлива персона

:):):)Дзіссяй.... (понятненько). То мій чоловік дзіссяй тутка коло мене,але то тільки на ті вихідні....а потім знову гарувати "дзісяти" - слово класне!!!!!:)))

3. Ірена

Ірена Well-Known Member

ги-ги:mocking::haha:
    Ромку, ти файний, коли в настрої:)

• Подобається Подобається x 3
  4. Romko

Ієхх...колись,як дружина давала собі раду з малою,я теж товкся,як кінь...з єдного складу на другий.купа замовлень... А тепер... В лісі...і не просто...а в ЛІСІ. Але то ніц. Ліпше в ЛІСІ,аніж в камері з мнягкими стінами...

• Подобається Подобається x 4
  5. Romko

Ага....я вупше файний...:sad:

І скромний....:sorry:

А взагалі-то дивіться в підпис...

• Подобається Подобається x 7
  6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Направду,нема гіршого за вихідні,особливо для жінки....до вечора неділі в хаті більший бардак,як був в п"ятницю...так ніби ніхто в суботу й не прибирав.А як подумаю,що попереду ще стільки вихідних,то аж зле стає....ех.... "нє ту страну назвалі гондурасом"(с)

• Подобається Подобається x 5
  7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ги-ги :)))

---------- Додано в 00:32 ---------- Попередній допис був написаний в 00:23 ----------

А що там за шкідники такі у вас? А запрягти в роботу родину? Мені аж страшно стало, коли почув, що жінка лає вихідні... Що тоді казати про робочі дні...

8. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

І моя мама лає вихідні....
    А я захворіла:sad:у мене ангіна:sad:

10. poetka

poetka Дуже важлива персона

Охо-хо!!!!!!!!! і в нас коли всі вдома бардак......Але зараз чисто (покищо) ще не вечір....
    Я так мрію про дачку,малесеньку,куцесеньку,зате на природі,на свіжому повітрі, бо сидіти ціле літо на 5 поверсі панельного дому то для мене каторга з каторг.....Села немає, хіба доводиться мріяти...

11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Хе...
    1)Двоє хлопців-підлітків, які готові зжерти слона 3 рази в день,
    2)тесть з тещею, які пересуваються тільки по квартирі (живуть 200 метрів від нас), у тестя тиск 220, у тещі паралізована рука і нога, тому ходити треба щодня;
    3)дружина, яка позавчора добряче стукнулась коліном, воно трохи опухло і болить, і тепер вона, як принцеса, сидить вся в подушках :))) і вимагає, щоб її кормили з ложечки :haha:. Кормимо, лікуємо. :)))

Сьогодні:
    продукти привезені (за 30 хвилин), два-три відра обіду (з розрахунку на моїх слонів та тещу з тестем) приготований за 1 годину 30 хв, включно з борщем та випеченими 4 штруделями (для мене все це - без проблем), пару запотиличників - і обід вже понісся до бабці з дідом, ще пару - і пропилососились 2 кімнати. :)))

Все зайняло АЖ цілих 2 години. :)

• Подобається Подобається x 8
  12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Їжте щодня, кілька раз на день зелену цибульку, петрушку, кріп, часник тощо, дуже ретельно пережовуючи (майже до розчинення в роті). За запах цих "спецій" не переживайте (іноді дівчата соромлятьтся) - запеняю вас - це набагато краще, ніж запах з рота хворого ангіною!
    Їх ефірні масла добре дезинфікуватимуть горло та викликатимуть місцевий приплив крові, а вітаміни, які в них містяться - зміцнюватимуть імунітет і судини мигдаликів.

Їсти ці продукти треба не менше, приблизно, як по повній столовій ложці (часник - виключення - вистачить 1 зубчика), але неподрібненими (тобто відкушувати самому і жувати, як корівка) :))) , три рази на день, але не натщесерце, щоб не подразнювати шлунок. Тобто, краще після їжі. Часник після торта! Що може бути краще і смачніше! :haha: Старатися не ковтати - кашка в роті має сама розчинитися і "ковтнутися". :)

Буде трохи зелений язик, але то легко минає. :)))

Попереждаю - якщо ангіна не мине через 2 доби, або триматиметься дуже висока температура - іти до лікаря, бо можливі ускладнення ангіни на серце!

Спосіб перевірено на власних та чужих дітях і дорослих. :)))

Останнє редагування: 3 тра 2010
    • Подобається Подобається x 6
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Дякую.:)Я й так як та коза , весь час жую щось із трави, кріп і петрушку можу цілими в"язкамипучками їсти:))

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

То нас двоє, дівчинко (сподіваюсь, не ображаєтесь на таке звертання?).

І в мене звичний день. Садок-школа, закуп-варіння, дрібний дощик-тиск...

Добре, що є чоловік, котрий дружить з мийкою і пралькою...

Син навчився нової пісеньки у садку. З"ясували, що я єдина людина, котру наша кицька Джумла не кусає, не шкрябає, проте єдина, з котрою не бавиться...

15. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ото пам'ятаю, як була застудилась, то мене чоловік теж примушував часник їсти. :))) Я в принципі з часником дружу, :))) але тоді шось ніяк не могла в себе запхати, можливо через хворобу... То він мені якийсь такий коктейль в блендері набовтав: банан, яблуко... ще там щось, не пам'ятаю, і часник. :))) Одно слово, як я той коктейль скуштувала, то пішла їсти часник вприкуску. :)

А взагалі, потроху часника в стравах люблю. :) Часто такий простенький салатик роблю: помідори, часник і оливкова олія. Або мастилку таку на канапки: перемелюю сир, трохи масла і часничку.

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Спробуйте додати олію з смажених зернят! Неперевершено :good:

17. Персі

Персі La mafia è immortale!

За пораду дякую. Спробую. ;)

• Подобається Подобається x 1
  18. Romko

А я вупше не такий....:dntknw:
    В мене не буває температури 37....38...
    Во,десь два дні тому чую...так фігово...ну так фігово,шо то капець... :sad:перед вочима жарівки...взяв термометр..а там 41...
    То я запарив молока...туда масла,смальцю,меду...втер часника...і тото вдув кипятком.
    Кілька таблєток аспіріну на ніч...і на другий день вже жарівок не було...
    Мо...яка там температура і є...бо таки фігово..але..не міраю.
    І так гризоти повно,ше буду такими дурницями сі переймав.
    Лажу ше і за то Богу дякувати...
    О...:sorry:

• Подобається Подобається x 7
  19. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

І я третій день хвора, як собака... З носа лиє, кашляю... Ніц ся не хоче... Тільки недавно з лікарні, а тут вірусяка напала. І муж шмаркає другий тиждень. І називає свій ніс дуже негарним словом.
    Во...:sad:

• Подобається Подобається x 11
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)