Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. nikolas

nikolas Well-Known Member

Ну шо тут ще добавити,ви ж самі знаєте як то у нас,якшо фустка канадийска то має бути у всіх,бо шо люди скажуть.

• Подобається Подобається x 4
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Повернулась з весілля.Гуляли до рання.Зараз така пожмякана,якиби мішками бульбу носила.Напилася галабасу і таки так....живіт як не свій,видко той галабас сильна штука.

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

То шось,тіпа дриглів?:sorry:

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Вибралась на шашлички сьогодні. Благо, вибиратись недалеко, 10 хв пішки - і вже ляпота. :)

• Подобається Подобається x 4
  5. victorys

victorys позитивчик :)

Поїхали ми в 10ранку на недільні закупи і повернулись десь 1,5 години тому....
    Зараз сидимо змучені, але задоволені і ще раз роздивляємось все що накупили :)
    Купила я трошки різних рослинок та квіточок в садівному і вже хочеться їх десь понасаджувати, але щоночі в нас невеликі приморозки, тож певне прийдеться почекати тим рослинкам ще кілька днів на підвіконнику :pardon: (Павла мама пару днів назад залишила на ніч помідори в парнику, але ще навіть не пересадила їх у землю, а вони на жаль всі померзли :sad: прийшлось купувати нові..)

• Подобається Подобається x 5
  6. blondaStyle

blondaStyle New Member

я з друзями теж вчора вибралась на шашличок.. пішли в сад до однієї подружки..в неї там простору купа))) красиво було, тільки вітерець трошки піддував...а так, то я бачила, що вчора майже всі повилазили на сонечко жувати шашличок)) ввечері, коли припхалась додому сама стала прокопчена.. добре, що мій собачка не був голодний, ато міг би і переплутати мене із мясцем і понадкусувати :)

• Подобається Подобається x 3
  7. poetka

Та то такий напій,смачнющий місцевого виробництва:)А ше горілочка "пальонка" - о то не забуду довго,як всіх понудило....:bad::bad::bad::bad:

8. Персі

То точно. Поки сиділи, повз нас компаній з десять пройшло... і все із сумок/кульочків шампура стирчать :)))

• Подобається Подобається x 1
  9. poetka

То люди повилазили на природу нюхнути смаженого мсця,чи свіжого весняного,лісового повітря....
    Не повірите я не докінця розумію ці пікніки.....коли кругом "смородиться" а чистого повітря і близько не відчуваєш.Шо то за кайф на природі обжиратись, а потім понагаджувати після себе, а хто прибирати буде?,це ж ліс.Отак то ми бережемо природу.Мені здається що закордоном штрафують за розведене багаття в лісі і за сміття, а у нас.....в лісі споглядаєш тільки купи сміття.Мені шкода,що наші люди не навчились культури.

• Подобається Подобається x 5
  10. Персі

Я живу за Левандівкою, на Білогорщі. Власне там поряд і на шашлики ходили. Так я Вам скажу, що "шашличники" там найменша проблема. Там люди, які живуть поряд в будинках, смітник зробили. Знайшли, куди сміття виносити.

11. Romko

Пам'ятаєцця,зовсім недавно наші дівчата з нєгодованієм клєймілі мої дописи з фотками,де я докладно описував і показував,шо сі робит в місцях,де хомо збираюцця в купи,споживають підсмажене мнясо,по чому голосно видають різні звуки... Дівчата сі оскорбили і сказали,що мої дописи ображают їх витончені натури...

Останнє редагування модератором: 26 кві 2010
  12. Персі

Тваринки в лісі теж видають різні звуки :)))
    Особисто я люблю на природі відпочити. Не бачу нічого аж такого страшного в тому. Звісно, що сміття прибрати за собою, то не є так тяжко. Але правду кажу, не знаю, як де, а там біля нас "шашличні місця" набагато чистіші. А за кілька метрів від будинків страшне шось робиться, купи побутового сміття.

13. Romko

Тваринки не видають ніяких звуків,по причині отсутствія тваринок...
    Вони перестрашені обілієм..тотих мнясоїдів....
    Котра тваринка таке витримає?

14. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Сьогодні майсти привезли стінку на кухню...зробили троха не так,але тато їм м'яко пояснив що і до чого.
    Наносила мені пилюки,поки повимітала і повимивала пів дня пройшло!
    На вечерю поставила варити бульбу і стегенця курячі запікати...
    Прилягла не ліжко .....і заснула....пів хати пари і диму,ще трошки і все б попідгорало!Вчасно прокинулась!
    Завтра маю в Сокільники їхати на шашлик

---------- Додано в 00:40 ---------- Попередній допис був написаний в 00:27 ----------

А в нас(в сестри двоюрідної )першого травня весілля,то маю підозри що гуляти будемо не лише до рання:)))

15. Персі

А як же собачки? :))) Шашличники часто беруть собачок с собою. :)))

16. Romko

Не наступайте на бальной мазоль. Загляньте в гілку "Як захиститись від собак". А сокирчина й зараз при мені. В рюкзаку.

17. poetka

А швидше від їхнього...кх!!:)))Я здається вже десь писала......
    Сидю вдома гортаю по гуглі,варю як все суп, а точніше і первоє і второє....
    Відходжу від галабасу...

18. Romko

Псяче кх...(с)...не йде в жадне порівняння з кх..(с) їх господарів,котрі намєдні вотуво споживали мнясо,запивали го' "вогненнов водов" і видавали розмаїті звуки...рєзвілісь,карочє... Я во таке місце дісяй минаю...

19. poetka

Йолки - маталки....хай їм добре буде...Жиют видиш,як жиют обжираються...я того теж не переварюю, і теж минаю тоті "злачні" місця.
    Найкращий пікнік,можу допустити на дачі (якої нажаль немаю):cry:

20. Romko

О то є тото місце....:sorry:

На жаль,таких місць багато...:sad:
    Але замовкаю,ібо

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)