Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Та різні люди бувають, не переймайтесь всьому написаному в світі. :)

2. Provincial

Provincial Well-Known Member

А може то був не допис а підпис?;) Того,хто писав допис?:)

• Подобається Подобається x 2
  3. A_Stella

A_Stella Well-Known Member

Вікна звичайні. Брудно. Екологічна ситуація паскудна, на вулицях постійний смог, пил і все це розноситьс вітром. Після дощу куртка в болоті (з будинків зносить вітром і так пил, що в повітрі висів дощем прибиває). На вікнах стоять жалюзі від піщаних бурь і тд, тому швидко брудниться. :sad:

• Подобається Подобається x 1
  4. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Яка в біса різниця, я обурена і це факт. Хто написав можна подивитися у мене в профілі.

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Завіз Зоряну в школу,домовився,що тут з нею будуть по півгодини займатись психолог і логопед... На більше розраховувати не доводиться...не висидить... Стою от під кабінетом напоготові... Та й отак... Бігають діти...вони тут з вадами...різні...але всі доброзичливі...і,взагалі...тут тепло... Якби можна було її тут хоч на пару годин залишати...ні...наразі то нереально...небезпека зриву...і всякі ньюанси...памперси і теде... От...вже ведуть... "До татка...до татка..."...забираю...Та й от....

• Подобається Подобається x 14
  6. Peri

Peri Well-Known Member

Бачила на фотках Зорянку з діточками,як їй спілкується?Подобається?Ромку,розповідайте про все-все.Думаю,що весь ЛФ хоче щоб все у Вашій сім*ї було добре,щоб Зоряночка знайшла друзів,щоб ій і Вам було затишно серед людей(а ліс залишився хіба для дружніх пікників).

• Подобається Подобається x 6
  7. Romko

На таких не ображаються....

8. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Понимаю... но как в анекдоте - ложки нашлись, а осадок остался )))

• Подобається Подобається x 3
  9. poetka

poetka Дуже важлива персона

Сьогодні познайомилась з донею Левандівки....Така гарна дівчинка.....красуня просто.

• Подобається Подобається x 7
  10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Маю дві новини:одну хорошу-нарешті мій коханий чоловічок купив мені подарунок на ДН(котре було ще 19 лютого) і я тепер щаслива власниця класнючого нетбука....і не дуже хороша новина,що я всеще не маю доступу до інету(хіба пізно ввечері з чоловікової і-нет "штучки"),але незабаром проведуть і я знову повернусь на ЛФ "на повну ставку")))))))

• Подобається Подобається x 15
  11. terrible

terrible Well-Known Member

Toyvo, не переймастесь Ви так. для нього те, що він зробив - норма. на мій погляд, це вже достойне покарання:)... жити з своїм власним уродством...
    а взагалі таким жертвам аборту варто вкорочувати вік ще коли вони починають свою подорож в ролі сперматозоїда... та нехай...

• Подобається Подобається x 7
  12. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

))Щось я не додумалась каміння в кишені сьодні понапихати, такий в нас вітриско на сихові, ледь на ногах встоїш)))

• Подобається Подобається x 3
  13. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

За будинок від мого, на розі колись був магазинчик "Тайфун", а до того кафешка "Холодок" - назви були доречні, бо в будь-яку погоду вітер такий, що з ніг збиває, якись повітряний колодезь там. А я кожного дня ходжу там, бо там зупинка :)

14. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

каміння в кишенях носите?:)))

15. syavych

syavych копач

22 квітня... падає сніг... звичний день, чи нє? :scratch_one-s_head:
    то всьо то... як там його... глобальне потепління, во!

• Подобається Подобається x 4
  16. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Дамська сумочка допомагає :))) В ній стільки всього...

Мої ніжки... Тренуюся для походу пішки. Вихідними находили з чоловіком десь 10-12 км за два дні. Позавчора сама 7 км пройшла, а вчора замахнулася на 10, ледь дійшла, але я це зробила :good: Схудла на цілий кг, чоловік каже, що це зневоження, але все одно - мінус 1 кг :mocking:

17. poetka

poetka Дуже важлива персона

А мене голова болить ацько,доречі теж з Сихова повернулась.....
    З хорошою інформацією.....але то згодом зараз треба бігти.Приїду створю нову тему і побесідуємо,а зараз лише можу натякнути:намічається цікаве шоу в Опері....

18. Romko

Полковник вже сказав,в чім тут справа...:sorry:

19. nikolas

nikolas Well-Known Member

О у нас тожи,так холодно,вітер,але тепер показалоси сонечко.Був согодни в селі,помогав жінціній цьоці класти барабулю,змерз,намок,але нічо вижив.

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А за тиждень не мож було? Знаю, не мож... Бо шо сусіди скажуть... Он Микола ще тиждень тому посадив, а Ваисль зразу по Великодню... Та сама міція... Мама: - Гвавт, сусіди вже посадили...

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)