Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. olya_d

olya_d Well-Known Member

от коли в мене було роботи по вуха, мені шалено хотілось бавитися, читати, в"язати...А тепер, коли роботи нема, мені то все перехотілося:pardon:

• Подобається Подобається x 4
  2. terrible

terrible Well-Known Member

ходили сьогодні на концерт... в нас звітний чи щось таке концерт будинку культури був. не сказав би, що в захваті. але все ж :)
    а після концерту в кавярню нову ходили, так класно провели час... збирались додому-а за вікном дощ почався... :) сидим, вирішуємо-іти пішки чи їхати на таксі. і тут... обоє майже одночасно-"а помниш?" :))) справа в тому, що в нас і почалось все через дощ. я Маринку давно знав, брата її гарно знаю. але якось і думки не виникало... а одного разу іду собі додому - пішки хотів іти, але почався дощ, тому прийшов на зупинку, чекати маршрутку. а там вона. стоїмо, говоримо. маршрутка не їде. тоді я таксі викликав-оператор пообіцяв машину через 30 хв. тож ще півгодини спілкувались. а потім я підвіз додому. в машині вже обмінялись телефонами... а потім через декілька днів знов зустрілись :)

доречі, на рахунок концертів. завтра до нас Макс Барскіх приїзжджає. от хоч стріляйте мене, але ТУДИ я не піду! правда, і половинки щось бажання особливого немає...

• Подобається Подобається x 11
  3. nikolas

nikolas Well-Known Member

Треба йти спати,завтра тяжкий день.На добраніч.:sorry:

• Подобається Подобається x 2
  4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Сіро,сіро,сіро..Звичні сірі дні по маршруту дім - робота,робота - дім...Сірі люди,сірі будинки,сіра я...світ втратив барви..одним словом,якось так..

• Подобається Подобається x 7
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та якеееееееееее? Весна ж!!!!!!!

• Подобається Подобається x 5
  6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ай Миху...в кого весна,а кому щось весна не в радість..я її цього року зовсІм не відчуваю...

7. terrible

ну що Ви! все добре насправді... ми раз живемо... кожну мить треба цінувати...

• Подобається Подобається x 9
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В неділю обіцяють Сонце в півнеба!!! І сірість зникне... Прийде радість :)

9. Игорь

Игорь Well-Known Member

Алисе: Главное начать , велика беда - начало.
    Испанке: Рад за Вас . В такие минуты жизнь тянется долго долго и чувствуешь каждое мгновенье. А когда они летят и время не чуешь - беда. Великий и ужасный ( террибл) прав.

• Подобається Подобається x 1
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Всі сп"ют....
    Ніч була звична...під ранок кімарнув...з хвилин 120....і тутка...:morning1:
    П"ю...не повірите...каву...і куру....:cowboy:
    Заліз вотуво і качаю акордеон...
    Буду сі тащив...:music:
    О...
    Зара мала встане...і звичний день....:sorry:

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Синоптики знову дати попутали... Нині Сонце в пів-неба... Весна...
    Встановив гаражні ворота на фундамент... Лєпота!!! З понеділка привезу пісок і вьйо класти цеглу... Гм.. Ще картопельку садити... Вопщєм, було б бажання... :)

• Подобається Подобається x 6
  12. terrible

я сьогодні на роботу ходив, треба було дещо доробити. тиша в будівлі, класно :) музичку ввімкнув голосно - сиджу, працюю. тут двері в кабнет прочиняються - співробітник заходить. теж вдома не сидиться у вихідний. зробили кави, покурили. а він забрати щось заходив... сказав же ще - не замикай двері на перший поверх, як будеш іти.
    допрацював... зібрався. іду коридором. смик двері... ага... відкрив... і товариш той не замкнув нічого за собою ніскілечки... що робити? ключ від тих вдерей я давненько вже загубив.
    інший би на моєму місці впав в паніку. але не я. вольовим рішенням, вертаюсь назад в кабінет. дзвоню в довідкове... дізнаюсь номер нашого првратника... потім телефоную йому і ввічливо прошу випустити мене :haha: і все, справу зроблено

• Подобається Подобається x 11
  13. poetka

poetka Дуже важлива персона

Йой!!!А я вже так за Вами всіма скучила.Як то кажуть дуже - предуже.Як тіко поставили тотой трохи прискорений інтернет (шляк би го побрав)то ніц не роблю,тіко сидю і фільми скачую,а ввечері переглядаю каже жи мене таку нікди не видів,то хвороба люди,чи шо?І во навіть з вами немає часу побалакати,то там десь риюсь то десь в іншому місці.....
    А вчора малий шось нефайне знямкав, вночі рвав, і ..... я в такі моменти втрачаю контроль,всьо з рук валиться........
    І трохи тойвов ...доброго подивилась шойно файне кіно : Хлойа,чи Хлойя,одним словом трохи змурдоване кіно,но спецефічне......для сімейного перегляду,тіко мій милий до мами в лікарню поїхав, а я тут перу,прасую і кіна дивлюсь.Файно.....Ох!!!!!
    А ше во зараз чекаю нашого програміста свіч(чи яку холєру)там має перепрошивати,бо як тільки провайдера змінила все заново треба робити (ніц в тім не петраю:cry:).А Ви шось пишіть,бо так давно голосочків ваших не чула..:)

• Подобається Подобається x 10
  14. terrible

а ми теж тут за Вами дуже скучили! :)
    от

• Подобається Подобається x 8
  15. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Страшенно не висипаюся!!!
    Вчора взагалі на кріслі заснулао_О
    В Городок-в село-до Львова-в село і знов в Городок(вже тут сиджу бо завтра йдемо на весілля просити,вже нема ради з тою женячкою)Стільки справ:crazy:

• Подобається Подобається x 9
  16. poetka

:blush::blush::blush:

---------- Додано в 00:28 ---------- Попередній допис був написаний в 00:27 ----------

Хто спит,а хто нє....
    Вижу,жи ти не спиш...
    Яку си думу думную гадаєш?

17. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Оригінальна-таки в мене мама - вже котрий день радить мені записати всі паролі входу у мої електронні скриньки, на всілякі форуми і т.п. Каже, що я можу забути, а так буде записано і, так буцім, буде надійніше. Прикольно:crazy:, така "турбота", але ж я, ніби, на склероз ще не жаліюсь. :dntknw:
    ...І навіть мені вже несмішно з тої ситуації...

• Подобається Подобається x 1
  18. A_Stella

A_Stella Well-Known Member

В мене сьогодні була манія чистоти і порядку. Поснідавши, коханий поїхав по справам, і тут мене схопило. Помила вікна, попрала фіранки і штори, перемила підлоги.
    Тут щоб одне вікно помити три відра води змінюю, й боюсь що все це до першого дощику :dntknw:
    Однак, воно того варте: сиджу і насолоджуюсь прозорими вікнами :)

• Подобається Подобається x 3
  19. poetka

Шо в Пекіні такі здорові вікна?

---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:23 ----------

Я свої перед Паскою помила .......Але то дурня....дощ випад і вже те саме і мускітки теж запацькані.А ше малий попоїв сирника і руцями масними до віконця.....мий не мий.

20. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Намагаюся пояснити людині, що допис до репутації - "кльова рижа баба" (с) виглядає образливо для мене, а він ще більше нахамив... Що за люди...

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)