Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. volk

volk Well-Known Member

Інваліди, моральні. З дитинства.
    Раніше такого не було. А як стало ближнє і дальнє село перебиратися до Львова, то вже ніхто нікому місця не вступається, хіба "корінні", або хто з інших міст переїхали.
    Та я й сам завжди терплю. А цього разу вже допекло. То ж 12 дня! Людина на роботу їде! Якби стала о 5й, проиготувала їсти, пішла до роботи, то до 12-ї вже б думки про інше були-б, нє?
    А якщо гуляти по клубах до 4ї ранку, потім виспатися, а на 11-12 годину вибратися в перукарню чи спа-салон, то можна попутно і свою "вихованість" показати.

Та то дурість просто.
    Мені повідали історію, як їхала молода жінка з лікарні, якась хвороба була в неї, дуже зле себе почувала. Вона попросила старшу жінку, яка сиділа поруч, щоб дала їй сісти, бо їй важко стояти. Та на неї визвірилася, мовляв, ти така-сяка, молода, безсовісна, старшу пані зганяєш з місця. Ну, та промовчала. А хвилин через 10 їй стало погано і почала падати. Ну, тут вже її посадили, і т.д,
    Я ще дивуюся, що не сказали, що п"яна.

• Подобається Подобається x 10
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шановні водії, пильнуйте задИ своїх машин!!!! Бо на мою наскочив якийсь маньяк і тепер зад моєї Лагуни, як після бурхливого сексу. Весна ж!!!

• Подобається Подобається x 14
  3. olya_d

olya_d Well-Known Member

Пригадала, як одного разу літом треба було терміново поїхати до Львова, і, так як садочок не працював, мусіла брати з собою малого. Коли верталися додому, маршрутка була повна, нас затиснули біля задніх дверей, ще й малий почав плакати і захотів до мене на руки (а хто мене бачив, то може собі уявити, як я стояла в маршрутці з малим на руках:) ) Ніхто навіть і не подумав запропонувати сісти чи хоча би дитину посадити. Пізніше одна жінка, коли вже виходила у своєму селі, сказала: "Ой, та як ви будете з дитиною стояти, сідайте! " А до того вона старанно дивилася у вікно...
    Ну а сьогодні..Теж їздила до Львова, сходила в Політех (там подруга працює), пригадали студентські часи, гуртожиток, побачила кількох своїх викладачів і з"їла свою улюблену студентську пишку в шоколаді :nyam2:

А завтра хочу на футбол!!!!!:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

• Подобається Подобається x 12
  4. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

То ше Вашій машині повезло. :) Бо недавно показували як ото файно одного жигуля придавило два джипи - в той, що був попереду жигульчика, то він сам в'їхав, а наступний джип не встиг пригальмувати, то в'їхав в зад жигулі. І всьо - і спереду краса, і взаді ляпота. :)))

• Подобається Подобається x 4
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

О, то вже груповуха, нє?

• Подобається Подобається x 6
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

А моя Зоряна ввечері вчудила...
    Агатон і Борис знають вже,як вона любить їздити машиною....
    От..
    Пішли в ліс...йде...вона трохи ззаду...
    Я не зауважив,що в кущах стоїть машина,де двоє...:mocking:...хм...а може вони виробничі справи обсуджували,я там знаю..:scratch_one-s_head:
    Коротше,Зоряна підлітає до дверей,відкриває і
    - А їхати хочу!!!!:girl_cray:
    Ледве"м забрав...:nea:
    о....:sorry:

• Подобається Подобається x 19
  7. olya_d

olya_d Well-Known Member

то сі називає "хот-дог з жигуля"

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

а сидящі в машині глини не наробили?

• Подобається Подобається x 8
  9. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Нє, то як братнє єднання народів - росіян з американцями :)

10. Romko

Не видів.....:dntknw:
    Бо"м йшов,тягнучи Зоряну за руку.
    Не озираючись....:nea:
    Супроводжуваний...хм.."укоризнєной тішиной"....:sorry:

• Подобається Подобається x 9
  11. volk

volk Well-Known Member

:good::mocking: Ну, я так зрозумів, що виробництво там накрилося... Ваша Зорянка просто як податковий..., чи то пожежний інспектор... на корню...

---------- Додано в 02:02 ---------- Попередній допис був написаний в 01:43 ----------

Міху, так треба було ззаду кусок швелера приварити, - майже танк!

• Подобається Подобається x 7
  12. Игорь

Игорь Well-Known Member

Не хочу быть нескромным, но в Оренбурге люди места уступают. И сам уступаю. Молодым одиночкам правда не уступлю, но женщине уже ближе моих лет, обов,язково, старикам, инвалидам , малим. И подавляющее большинство людей так делает. Если место освободилось и рядом стоит молодой и в возрасте уже , то как правило молодой не садится , а ждёт - как , не сядет ли пожилой. Может просто форумляне пергибают немного , приукрашивают. Ведь это так приятно, когда поступаешь так как положено. Лучше себя чувствовать начинаешь. Души светлеют.

• Подобається Подобається x 8
  13. Romko

Шо,всі 526 тисячі?:russian_ru:
    Яке культурне місто...:sorry:

• Подобається Подобається x 1
  14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Це хороший тренінг. Варто почати себе вдосконалювати - і невдовзі відчуваєш у цьому потребу.

Але то стосується лише тих, хто має потребу у самому вдосконаленні. Є багато таких, кому важливий не душевний комфорт - комфорт власної задниці.

Звичність дня полягає у тому, аби забезпечити цей комфорт. )

15. Игорь

Игорь Well-Known Member

Сегодня утром спросил бухгалтера мнение по данному вопросу. Сказал мнение львовян и то что я написал. Но она сказала, что по её мнению у нас дела тоже обстоят плохо. Наше поколение в этом отношении гораздо воспитаннее. Так что есть разные мнения. Думаю в данном случае правильнее за собой следить в первую очередь и не стесняться попросить другого человека, если есть необходимость. Кто то обязательно уступит. И не забыть поблагодарить.

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

По людині видно, що за одна. Пропоную присісти старшим і втомленим, всяким із хитро-наглою посмішкою - просто кажу ні і баста! :nea:
    До речі, як пропонуєте (або просите інших) місце для хорошої людини, то вона не тільки вдячна але й ще часто каже:
    - ні не треба, може ви втомлені - або - не треба, я постою! Во! ;)

Тому для мене вік це поважно, але як людина лиха - готовий з маршрутки викинути і дві гривні (без здачі) в презервативі на додачу кинути.:aggressive:

Головне, щоб людина була хороша.

17. poetka

poetka Дуже важлива персона

Варю,перу,закачую малому мультики а собі фільми.Погода не файна(але я таку люблю).

---------- Додано в 17:54 ---------- Попередній допис був написаний в 17:53 ----------

А ше свекруху поклали на Топольню(після інсульту),ото так їздимо.....Лікарень не люблю страшно.

18. Summer

Summer Well-Known Member

йой транспорт, то тяжка тема.... я теж нині їхала в маршрутці з пенсійного в безробіття, так зайшла бабця -ніхто не встав з молодих хлопців, маршрутка майже пуста, я теж уступила місце, а вони сидять, запрацювались:scratch_one-s_head:
    погода шось зіпсувалась, похолодала, одним словом сірі будні...

19. terrible

terrible Well-Known Member

дивний в мене співробітник один є... як тільки щось фізично робити треба, в нього миттеєво зрушуються диски в хребті... сьогодні всього то треба було два компи з усіма моніторами/клавами перенести з машини на другий поверх. ага... довелось самому тягати.

а так... готую яєшню. докачуються... 5 сек залишилось... не, вже все :) "любовь в большом городе-2". будемо зараз дивитись з коханою:kiss3:

• Подобається Подобається x 13
  20. poetka

poetka Дуже важлива персона

Бачу у Вас вже все ок.
    Я за вас рада....
    А фільм я дивилась непоганий.
    А основне його фінал....Чого Вам бажаю.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)