Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Субота - Заледве прокинулась......Готую своїм хлопцям сніданок.....
    Поїду на Краківський .....може шось куплю (планую), а там буде видно.

• Подобається Подобається x 4
  2. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Я сьогодні в село їздила!
    Бульбу садили :sad::sad::sad:
    Рівень сили на нулю:sad:

• Подобається Подобається x 6
  3. Summer

Summer Well-Known Member

дякую за підтримку:give_rose:, вже легше, а так планую завтра по обіді легенько сходити в Сільпо:), бо 2 дня дома, а їсти треба )))

• Подобається Подобається x 7
  4. poetka

Але тільки легенько.....

---------- Додано в 23:56 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ----------

Була на Краківському нічого не купила....
    А пригледіла симпатичного малесенького кролика,взяла на руки...а він на мене так дивився(прямісінько в очі)а сердечко стукотіло так швидко-швидко,а потім він заспокоївська.....Я й кажу до свого:давай купими кролика.....не треба плаття,краще кролика,то мій каже ,шо подумає...
    І як результат,ні плаття,ні кролика...:cry:

• Подобається Подобається x 10
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я слухаю запис промови Ліни Костенко на ювілейному вечері...
    страшно глибока жінка....
    А попереду ніч....

Починають зорі пригасати…
    В памяті сутуляться хрести…
    Альбіної, велетні, сарасвати,
    поможіть цей сум перебрести.

Надходить ніч, думки у неї хмарні…
    Бринить дорога на одній струні…
    Нічного міста вафельки янтарні
    тихенько тануть десь у далині…

• Подобається Подобається x 10
  6. poetka

Хіба час здолає сум...Отакої!!!
    А мені тре ліки в Києві купити, і ніхто не признається...точніше не відповідає..Отакої.

• Подобається Подобається x 2
  7. nikolas

nikolas Well-Known Member

А ви не знали?Це чоловіча логіка.Жінка про забаганку забула,а про нову треба подумати і ... забути.

• Подобається Подобається x 2
  8. poetka

:sad::sad::ireful1::ireful1:

• Подобається Подобається x 1
  9. Игорь

Игорь Well-Known Member

Доня була ще маленька. Рокiв дванадцать. Кто то из однокалсников подарил ей маленького крольчонка. Делать нечего - поселил его на балконе, три месяца носил ему траву, убирал за ним. Он вырос. Куда его. Резать, жалко, ведь не на мясо же растили, да и дочка не пережила бы. Пошел я отдавать его тем, кто подарил. А они сами привезли из деревни пару, а сейчас у них полный двор, а люди такие, что резать не хотят и девать не знают куда. Но я их как то убедил взять его. Посоветовал куда-то в деревню всех отвезти одним больше, одним меньше. А ещё был случай. В середине девяностых был у меня дом в деревне. Поселил я туда брата жены. Завёл несколько кроликов. Брат жены запил, стал всё пропивать я его к тёще в деревню отвёз, а кроликов погрузил в багажник "Нивы" и повёз к маме в деревню километров за семь. Привёз, посадил в клетки для кролей, которые у неё были, попросил посмотреть и сказал, что приеду в воскресенье зарежу. В воскресеье приехал, а мама говорит, что крольчихи беременные все ( я же когда их вёз не оглядывался) и я сейчас не дам тебе их резать. Пусть рожают, буду растить. Где то крольчат двадцать пять родилось. Выросли, но я маму очень просил смотреть, чтобы больше не наплодили. Кролики они такие. В конце восьмидесятых мама с братом с пятистами штук "в зиму " уходили. Так что подумайте прежде чем кролика заводить, разве что декоративного.
    Сегодня заходил в костёл ( священники и сёстры все поляки, только одна беларусска) выразил искреннее соболезнование по поводу трагедии.

• Подобається Подобається x 16
  10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Привіт мої рідні,я до вас на годинку...малий трошки прихворів,то їздили в лікарню і заїхали до батьків,то я синочка приспала і трошки сюди хоч перечитати...скучаю за ЛФ...дуже-дуже....

• Подобається Подобається x 11
  11. Игорь

Игорь Well-Known Member

Вчера и позавчера внук ( 3г.8м.) сопливил и кашлял, а теперь и внучка (9м.) начала. Хорошо хоть температуры нет и в общем-то весёлые. Сегодня двенадцать градусов тепла, даже на улице немного погуляли. Уже нашли тысяченожку, паучка, червячка ( правда не дождевого) и клопа-пожарника, которого внук приташил домой посадил в банку и дал семячек, обещая потом отпустить.

• Подобається Подобається x 9
  12. Agaton

Agaton Well-Known Member

Здоров"я Вам і внукам :)

• Подобається Подобається x 8
  13. Игорь

Игорь Well-Known Member

Дякую. Бардзо дженькуе.

• Подобається Подобається x 5
  14. Игорь

Игорь Well-Known Member

У дони тоже неполадки с интернетом. Фирма обанротилась, а на новую антенну денег не хватает, поэтому выходит в интернет, только когда приходит к батькам, то есть к нам. По всем "сетям", где спiлкуется разослала : " Интернета пока нет, буду редко".

• Подобається Подобається x 6
  15. poetka

А я провайдера змінила.....Вчора підключали пів дня Київстар.
    Контора скажу вам недопорівняння,все чітко з резетками,сумлінно ну і швидкість саме головне (ЛІТАЄ).Клас!!!!

• Подобається Подобається x 5
  16. matvej

matvej Well-Known Member

Близько до найзвичайнішого: дощ.

17. Игорь

Игорь Well-Known Member

В мене не лiтае, але как человек консервативный, всё никак не соберусь сменить провайдера. Вот и сейчас, пока печатал, один раз отключался интернет. Приятно вспоминать, но начале и середине девяностых работал с двумя банками до их полного банкротства. Денег правда там не держал, но когда вносил, верил на слово, что перечислят и люди не разу не обманули. Местные банки. Хотя я человек звичний.

• Подобається Подобається x 1
  18. volk

volk Well-Known Member

Задовбало! Сьогодні їхав у маршрутці. Сидячи, шляк би його трафив, бо до 12 дня вже находився, що ледве ноги волочив. Через задні двері зайшов дід років під 80, - ні одна срака ся не підняла! Хоча їхали студенти років по 18-20. Але якась правильна пані вчепилася: "Як вам не соромно, старша людина стоїть, а ви сидите!" Самій років 25-28. Напроти неї дівчина "упакована" років 20-22. Я їй, правда, слово сказав. Заглохла.
    Місце вступився, хоча спиною бачити не вмію...
    Задрав мене той Львів і ті фарисеї. За чужий рахунок на людях такі праведні...
    Свої рагульські заготовки хоч би навчили місце старшим вступатися.
    Як моя дружина вагітна їздила транспортом, як я возив малого ще у віці 1 - 1,5 роки - ні одна праведна курва не підносилася. А я маю вступатися місцем сцикунам не служившим в армії і намальованим сцикухам. ( Бо на 12,00 на роботу нормальні люди не їдуть) Отака мораль.
    А тій пані я побажав, щоб в моєму віці вона могла їздити лише сидячи або лажачи.

• Подобається Подобається x 11
  19. matvej

matvej Well-Known Member

Але якась правильна пані вчепилася: "Як вам не соромно, старша людина стоїть, а ви сидите!" Самій років 25-28.

така от активна громадська позиція :/ :))

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нині дружина везла малу в Брюховичі.
    В школу.
    44-та маршрутка зазвичай ходить раз в годину і запакована(в прямому сенсі) торбами і людьми.
    Малу стиснули...вона почала кричати...баби на неї....
    Нервів купа.
    Я в такому випадку голосно кажу( ніби Зоряні на вухо):
    - Тихенько...не кричи,доню,вони інваліди,нехай посидять....
    Буду сам возити...

• Подобається Подобається x 15
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)