Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Peri

Peri Well-Known Member

poetka,геть всякі непотрібні амбіції - здоров*я дитини - ось Ваш пріорітет!
    Не бачу у Вашому *бовкнули* ні криміналу,ні загрози нікому.Чи мало ми всі *бовкаємо*?Не витрачайте часу на аналіз типу *а навіщо я то сказала*,дійте єдино в інтересах дитинки!!!Все решта - владнається.100%!

Якщо є ще якісь моменти,про які не хочете розповідати вголос,пишіть у ПП.

• Подобається Подобається x 6
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

:give_rose::give_rose::give_rose:

3. terrible

terrible Well-Known Member

пройшло вже скільки? півмісяця? а все так само. тому і на людей кидаюсь.
    :) вчора на другому форумі, де модерую (перед цим відмовився, потім повернувся знов) сидів-сидів, спостерігав суперечку кількох гарячих голів, потім набридло, і забанив до такої матінки всіх чотирьох. Костя, адмін, розуміючи мене, сьогодні після тактовної та інтелігентної боротьби впевнив, що я не правий. двох довелось повернути...
    нерви :sad:

• Подобається Подобається x 10
  4. poetka

Нерви,то зле.....
    Але найголовніше -це здоров"я,отож нерви потрібно приглушити,шоб себе самого не загнати.....
    Але то легко говорити,а насправді важко....
    Знаю,коли сама заганяюсь,(хоч від природи не є нервова) але на противагу нервному стану заганяюсь у ще більший глухий кут,як ото депресія...А самій з цього вийти дууууже важко,отож сиджу і думаю,може то зайти на гілку"А пагаваріть",не зрозумійте неправильно.....Коли погано і сумно на душі,то "пагаваріть" ніпрощо буває корисно ніж самобичування,чи нервування....Запрошую.
    А темка класна.

• Подобається Подобається x 5
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Все!Проект дипломної роботи ухвалили, навіть похвалили:)Це буде дитяча кімната на тему "День і ніч".Привезла свої картини, ще фарби не висохли.Сьогодні був перегляд з живопису.Ще два тижні практики..
    А милий вперше сказав, щоб я "не тошнила, бо йому і так тошнить":))Зараза! Вчора приїхав друг дєцтва з Києва....ну і перебрав:))

• Подобається Подобається x 7
  6. Захворіла щось. Горло. Голос тепер, як у мужика, ще й кашляю. І ходила ж вдягнена, холодного не пила. :sad:

• Подобається Подобається x 3
  7. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Прекрасний день, побачилася з людьми, яких так давно не бачила..., і познайомилася з новими супер-позитивними)

• Подобається Подобається x 10
  8. Персі

Персі La mafia è immortale!

Що Ви на себе наговорюєте? Треба казати, не як у мужика, а з сексуальною хриплістю. ;)

9. terrible

:blush:
    дякую...
    доречі, шановні форумляни, мені тут контрабандою ящик "чернігівського світлого" завтра закинуть... то запрошую на пиво :) а там і пагаваріть.

• Подобається Подобається x 8
  10. poetka

А шо до пива.....
    Якщо дриглі,то Мих точно буде:)))Тіко Ви то йому в ПП напишіть.
    І про кофе для Ромка не забудьте....
    А шо для дам?

• Подобається Подобається x 1
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

та пиво ж!..і пончик:))

12. poetka

Пончик під пиво:bad
    Але я знаю,тих хлопів,їм до пива тіко пиво,і до пива знов пиво,ну мо ше сємєчкі.:sad:

13. Locke

Locke невиправний реаліст

Або раки.

Колись одна бабуся гуляла з внучкою і мала, побачивши таких хлопів, як Ви щойно написали, каже до бабусі:
    Бабушка, смотри, дяди пьют пиво с раками! :drinks:
    Да нет, внученька. Это у них рожи такие! :)):)):))

• Подобається Подобається x 6
  14. poetka

:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

15. Персі

Персі La mafia è immortale!

чогось креветок захотілось :)))

16. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

переходьте плавно в тему форумне застілля)

17. terrible

та ні, семекі я не люблю... до пива я обожнюю фісташкі, то ж... вони певно і будуть до нього:)
    Ромка завжди радий бачити! осьо вже банка кави наготові... ось в ящику стола початий блок "мальборо"... і гарний краєвид з вікна. ну, знаєте, як завжди? ковток кави, затяжка міцним димом, і зажди дивишся у вікно... а там ліюди, машини різні... і всі спішять кудись... а тобі і так гарно. знов сьорб гарячої кави... знов цигарка...
    десь так:)
    для дівчат, котрі не люблять пива... знайдемо біле винце. до нього... магазинчик поряд, будуть цукерочкі якійсь... ще ніби в холодильнику десь було морозиво :)
    от з дриглями... ммм... нелегко буде... треба буде в мами попитати... може в них там щось є... ще з свят...
    прошу :)

PS ок, і креветки будуть!

• Подобається Подобається x 7
  18. poetka

А шо Ви "прошу",то до Вас аж в Прилук їхатио_О
    Я на форумівку не вибралась "під коня" а до Прилук точно не доїду:cry:

19. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Та, писанки вийшли в жовто-синіх, жовто-помаранчево-червоних, жовто-зелених тонах. :)
    Але пальці, на щастя, аж такі кольорові не були, як, наприклад, минулого року, бо фарбувала я видуті писанки в хірургічних рукавичках. :)))

20. terrible

ну отак завжди... :sad:
    а... так той... давайте я з пивом, фісташкками, креветками, вином, цукерками, морозивом, кавою та цигарками... того... до Вас... :blush:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)