Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Игорь

Игорь Well-Known Member

В цiм роцi ПАСХА у православных и католиков совпадает по времени. Как хорошо. ПОЗДРАВЛЯЮ ВСЕХ ОТ ВСЕЙ ДУШИ СО СВЕТЛЫМ ХРИСТОВЫМ ВОКРЕСЕНИЕМ! ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Встречал ПАСХУ в Никольском храме, а сейчас поеду всех поздравлять. Работы на целый день. Сначала маму и дочку с внуками, а постом так, так так... Главное не забыть. Благодарю тебя ГОСПОДИ!

---------- Додано в 08:35 ---------- Попередній допис був написаний в 08:25 ----------

ВОИСТИНУ ВОСКРЕСЕ!

• Подобається Подобається x 12
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А ще у іудеїв і старообрядців! О!

• Подобається Подобається x 3
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

Христос Воскрес!!!!!!!!
    Друзі давайте згадувати Христа не тільки сьогодні......
    Нехай щоденно Він перебуває в нашому житті,вносячи в нього мир,спокій,любов.
    Незабуваймо його ЖЕРТВУ!!!!

• Подобається Подобається x 13
  4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Гарний святковий весняний настрій....Боже, яке велике щастя святкувати ці світлі дні у своїй сімї, у повному складі, тішиться серце, а на очі навертаються сльози радості...
    Христос Воскрес!

• Подобається Подобається x 16
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

В 3 години ночі пішли до церкви, в 7 були вже вдома, розговілися, заразом і презентацію :)майбутнього зятя провели.Наталка , здається, заміж зібралася.У 9 год.розійшлися...Пішла спати..тепер от знову за компом.

• Подобається Подобається x 17
  6. Игорь

Игорь Well-Known Member

Везде успел, всех поздравил, даже удивительно как хорошо получилось. Одна только племянница восьмилетняя в детской областной больнице оказалась с циститом. Завтра подарочек (фарфоровую освященную статуэтку ангела хранителя со Спасителем) ей туда повезу.

• Подобається Подобається x 14
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так класно, що православні і католики разом відзначають таке велике свято.

• Подобається Подобається x 21
  8. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Гарне свято, Великдень - радісне! І якось так на душі спокійно. :) Тіко пальці не можу нічим відмити від синьої фарби для вовни (хоча сині пальці стильно пасують до мого синього пальто :))) )

9. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

...а я знову мушу прощатися з вами-з однією з найкращих частинок мого життя...безмежно сумую за щоденними дописами на ЛФ...сподіваюсь на швидке повернення...щасти вам...

10. poetka

І Вам!!!!!!!!Повертайтесь швидше.

• Подобається Подобається x 7
  11. Locke

Locke невиправний реаліст

Великдень пройшов чудово. Гарна погода, чудовий настрій. Зранку до церкви, потім з сім'єю в інший кінець Львова до батьків на сніданок. Гарно посиділи, поспілкувалися. Потім гарно прогулялися містом, пішли до парку. Додому на Сихів потрапили аж під вечір повні сил і енергії. Тільки полягали спати.... І тут то всьо і началось....

Десь після 23 год. на подвір'я повиходила місцева бидлота. Мужики - мешканці навколишних будинків, яким вже за 40, багато з них мають внуків, після чревоугодія і бурного водкопітія почали пєснопєніє і словоблудіє. Горланили на всю глотку пісень. А було тих співаків не менше 15-ти. Кричали не своїми голосами. Горланили і народних пісень, і стрілецьких, і "Христос воскрес із мертвих...", десь о 1-й ночі український репертуар закінчився і перейшли на російську класику типу "Шумєл камыш". Голосно гукали то якогось сусіда Василя, то Юру, то Івана, щоби вийшли до них поспівати. Новонавернених християн пригощали горілкою, яку купували тут же в цілодобовому магазині в подвір'ї. На мольби і прохання людей схаменутися відповідали реготом і ще голоснішою піснею. Після 2-ї ночі вже почали вітати одне одного "Христос родився - славіте його". А пісні перетворилися в такий рев, що нагадував рев племінного бугая, який побачив теличку після кількох місяців статевого стримання. До того реву додавалося чиєсь меццо-сопрано типу голосіння молоденького кнура, якого садист-ветиринар позбавляв сім'янників з допомогою тупих іржавих ножниць. Мужиків на той час вже назбиралося зо двадцять. О 2 год. 50 хв. мої нерви не витримали, я вийшов на балкон і крикнув, щоби заткали пельки, бо ніхто з нас за цю ніч ще не заснув і на хвилину.
    І тут мене швидко поставили на місце. Не повірите, почув з якогось балкону жіночий голос (лексика збережена): "Йой, ше їден анцихрист голос подав (то про мене). Таке виликє сьв'єто, люди сі веселят, а він видите не може спати. То включи си телєвізор, як не годен спати."
    Я був у шоці. Чесно кажучи, я зовсім не так уявляю собі св'яткування Христового Воскресіння. А може я дійсно якийсь неправильний?
    Хлопи-співаки почувши таку підтримку іх сторони ще дужче заричали.

0 3-15 ночі бачу, що ради на то нема, вирішив зробити їм з балкона обливаний понеділок - тільки от думав - чи то холодною водою чи окропом. Але подумав - і що з того? Облию окропом - але ж потім судитимуть як за людей!
    Тоді подзвонив "на короткий номер 102" (хлопці по виклику):)
    Ті приїхали напрочуд швидко - десь за 10 хв. Але їм на відміну від мене ті співи видно сподобалися, бо вони забрали з собою до відділку кількох самих співочих. Напевно щоби ті співали їм до ранку в мавп'ятнику Сихівського райвідділу.
    Вакханалія закінчилася кілька хвилин після четвертої ранку, але сон нас вже не брався. Сьогодні весь день ходимо, як зомбі після безсонної ночі.

• Подобається Подобається x 16
  12. poetka

• Подобається Подобається x 13
  13. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Це правда!
    Заїхали в село на цвинтар,потім в село до баби...всі гостяться а я з малими(діти двоюрідної сестри) то на качельку....то в сад...то до річки....туди-назад...туди назад!!!
    Потім дітки поїхахи до іншої баби:preved:
    І почалося святкування!
    А ще познайомилася з майбутньою родиною.

Останнє редагування: 6 кві 2010
    • Подобається Подобається x 10
  14. poetka

А,ми сьогодні знову в гостях були...Мій вже втомився..........Отако ходимо,то одні запросять,то інші.А я ся горджу,бо ми на розхват.

• Подобається Подобається x 6
  15. nikolas

nikolas Well-Known Member

Я сьогодні тільки по справжньому прийшов до себе,ех погуляв.Часом ці святкування починають докучати.:crazy:

16. poetka

Звично,звичайний день.Тільки руки нічого робити не хочуть.

• Подобається Подобається x 1
  17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мала не спала всю ніч...ще болить рана від вирваного зуба...сходить гній. От...вийшли привітатись з нашим лісом після розлуки... Звичний день... І звична пустка. Зірвалась одна,дуже важлива для мене зустріч,бо в єдного фацета день народження. І він вирішив відсвяткугти його в Карпатах.А я,вкотре зловив себе на відчутті,що я за останні роки став ЧУЖИМ тому світові,де люди справляють дні народження,їдуть гуляти на віцєчки,ходять один до одного в гостімають родину,друзів,просто ходять гуляти...де люди ходять на роботу і працюють з 9-ї,до 5-ї в колективі інших таких же людей...і в цьому колективі свої віцєчки.... Зловив себе на думці,що отут,в лісі мені вже звичніше і комфортніше,ніж в світі людей... Спілкування з людьми для мене обмежується телефонними розмовами і репліками на Львівськиму форумі. Хм... Ця розмежування є настільки чітким і реальним,що дороги назад вже немає... Звичний день...звичма проща...звичний ліс...звична безпросвітність...

• Подобається Подобається x 5
  18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Математики перетворили життя в цифри. Я як це зробили - забули сказати - ось тому все запутано і складно.
    І так завжди. кожен рік відкидають щось потрібне. Залишаються одні цифри.

Звичний день.

• Подобається Подобається x 1
  19. poetka

Ходала до школи до вчительки з німецької,бо прийшли ліки (інструкція на нім.мові) а я дивлюсь в цю інструкцію,як баран на нові ворота(непонятні символи),шей виявилось,шо то ліки для дорослої людини,а мені малому,і коштують 60 евро,от і сиджу думаю (попала,чи нє?)шо робити?Ділити,віддати,(кажуть,шо можуть забрати назад),поміняти на дитячі....А я раніше перед цим ,як взнала,шо то дорослі бовкнула німцям,шо вже одну капсулу вскрила...(нашо бовкнула сама не знаю:dntknw::cry:.А то все інше в темі"Дурний язик"http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=620836#post620836.Хоч насправді не вскривала,як то тепер бути ?Є можливість поміняти на дитячи,(десь має приїхати з Німмечини фацек,можу ним передати)Але,як то буде виглядати?По-дурному....Ото сиджу мучусь 2 день.
    Шо зі мною робиться?
    Шось скажіть,як ви б зробили?

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

То до дохтора, що їх прописав.
    Як не ті замовили - спокійно із знижкою поверніть назад. Щоб ніхто не був в мінусі.
    Не експерементуйте до 6 років без достатніх знань.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)