Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Espert

Espert Забанений!

Відповідь: Звичний день

Свята, а ти сидиш на парах... Дивне дивне трішки відчуття, але нічого справимося.
    От і пройшов Новий рік, чесно думав гірше вдасться справити, але нічого, з товаришем "замутили" такий собі НР на двох, навіть нічого!!!
    Зараз йду додому, ще трішки і сідаю за допис курсової роботи, чесно кажу так не хочеться... І знову згадується дідусеве ТРЕБА!!!
    Нічого, хоч настрій більш-менш непоганий! Аби не гірше!!! Так вже трішки додому хочеться, до Луцька. 1,5 місяця там не був!
    За коханою скучив, а її немає... Вдома... І побачу за місяць...:sad: Та нічого... Треба терпіти!!!
    Лади буду завершувати поему, а то знаю багато хто не любить читати такі довгі дописи!!!:dance:

• Подобається Подобається x 2
  2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А в нас було подібне. Коли я накінець приїхала додому то мої діти заявили що в хаті нема що їсти а вони голодні. Чоловік швидко поїхав і купив китайський смажений риж, то вже всі були задоволені :D

3. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

ледве встала майже о 12. з"їздила з друзями за покупками, сходили на виставку в галерею Гапчинської (ввв.гапарт.ком) - кому цікаво. позитивні картинки. дитиство - світла пора. і в усіх нас живе дитина. змерзли. мороз на вулиці, грілися в "пузатій хаті" глінтвейном, потім дивилися вдома мультфільми. "злюки-бобри". друг почав плести мені феню на руку. з мамою в 1000000 раз дивилась "кучеряву cью". вікна красиво так позамерзали на балконі. я дивлюсь на них і там грає світло від ліхтарів.:)

• Подобається Подобається x 5
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Звичайний нецікавий день, тому напишу про цікаве - новий рік :) Святкувала з чоловіком, подружкою Олею з Одеси і другом (з двома останніми познайомилась в неті, так що і тут можна друзів знайти!! :) ). 31 грудня ввечері пішли на ковзанку. Було супер-весело! :) Правда, закінчилось все падінням чоловіка на коліно, яке мало вже раніше травму.. В травматології сказали, що перелому нема, тільки розтяг і запалення зв'язок, так що все обійшлось..

Святкування пройшло тепло і затишно :) Рано лягли, бо всі були змучені..
    Наступні 2 дні я показувала подружці Львів. Вчора ми провели її на потяг і влаштували імпровізоване шоу-прощання - ми стрибали на пероні, танцювали танець маленьких каченят, хвильку пускали і т.д. :dance:

П.С. Я свого часу мала стільки зустрічей з хлопцями з нету, але найбільше хвилювалась перед зустріччю з Олею :) Вона виявилась така класна, як я її і уявляла :radist:

• Подобається Подобається x 6
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

препоганий день..новорічні фотки стели з лиця землі...наталку уб"ю!

6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ми нічого не бачили..... [​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  7. Alias

Правильно!Нічого ніхто і не побачить, навіть фоток з Максом, бо той клон необразований стер їх з усього, де тільки можна було стерти.:sad:(.Стільки фоток було!....

8. маюнка

сьогодні приїжджає мала маминої подруги., буду нянчитися. змінила аватар. поміняла шпалери робочого столу. у мене нове улюблене аніме :"вовчий дощ".
    ........

9. Тіріон

Тіріон Active Member

з нього почалося моє знайомство з аніме :). Перші серії пішли на ура!, але далі не пішло. Застряв десь на серії 15-й. Класний саундтрек.

10. маюнка

по-моєму, там класне все: і музика, і сам мульт, ідея цікава. я в захваті. всього 25 серій, здається.
    моє знайомство з аніме почалось з хеллсінга.

11. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

жах!...
    я би за таке -- поранив боляче.....

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Клон? Перепрошую, цільовий "донор" ?
    (вибачте, жарт трохи невеселий)

13. Alias

сестра, старша на 15 хв
    я б з неї за тае точно донора зробила

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Завидує,певно...

15. Alias

трохи є:)
    у нас з нею завжди "борьба противоречий"
    ох, не легко бути близнюками, всі плутають, називають тільки в множині, щоб не помилитись, навіть наказували в дитинстві двох зразу, щоб навірняка:)

16. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Мій звичайний день проходить між комп'ютером та майстернею. Вже не дочекаюсь поки почнемо робити новий витраж. Набридло сидіти за монітором.

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Alias,
    Були в мене з дитинства два друга – близнюки. Відрізнити їх можна було тільки за шрамами на фейсах. Веселі слони під 2 метри. Пам”ятаю, один за двох здавав на права (другий був з бодуна), але фотографувався за обох другий.

Згодом у кожного з”явився свій бізнес. Один травмувався і поки був обмежено активним, вів справи через другого. А потім – чогось не поділили. Навіть 50-річчя святкували окремо, що усіх друзів шокувало.
    Коли з двох залишився один – тільки тоді другий зрозумів, ЩО сталося. Адже поза очі їх називали узагальненим ніком (у множині) того, хто пішов.

А звідки шрами… Ну наприклад (студентські роки):
    2 година ночі.
    - Давай зайдемо до Боба!
    - Ти би йому зателефонував…
    - Ні, твоя ідея, ти й телефонуй!
    - Ні, корово безрога, ти телефонуй, бо зовсім поводитися не вмієш !

Закінчилося фехтуванням перилами, виламаними в моєму під”їзді та викликом міліції сусідами.

Пробачте свого “клона”, він дуже гарненький ! І на когось дуже схожий :).

• Подобається Подобається x 3
  18. Полковник

Полковник миється в бані

Это надо же СТОЛЬКО лет переживать из-за перил своего подъезда.....
    Я балдею, Клава!

19. Alias

Та вже давно пробачила:)Ми взагалі не можемо бути одна без одної, і в той же час не можемо бути разом...все чогось сваримось...

20. Полковник

Полковник миється в бані

Допис Полковник не сподобався: Boris_Kiev (Нині)

О, началось, блин!
    Борис, есть новенький!
    Может на него поцарапаетесь?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)