Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Нинька стала..........йолки палки......знов голова обертом.Шо таке?о_О

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Весна..а може перевтома?

• Подобається Подобається x 1
  3. poetka

Хто його зна....

---------- Додано в 12:13 ---------- Попередній допис був написаний в 12:12 ----------

4. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Взялася трохи за себе(НАРЕШТІ!!!)
    На снінанок якусь кашу,на обід печеням "Марія" з мінералкою,або чаєм перекушу,вдома щось з овочів,чайочки різні,компот з сушених яблук і груш.
    Подивимось,що з того буде:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 1
  5. terrible

terrible Well-Known Member

звичайнісінький день. як багато таких днів останні пару місяців. тому гадаю, не варто писати кудись в інший розділ :)
    робота, звично все. з обіду іду собі, дивлюсь коханя моє іде назустріч. як виявляеться, по справам якимсь. ввечері вертаюсь додому, нікого немає. посидів собі. телефонував - слухавку не бере... потім здзвонився з камерадом з колишньої роботи, дізнався що є для мене підробіток. прийшов на ТБ, забрав відзнятий матеріал. там як завжди якась гулянка з приводу чи і без нього... зпересердя перехилив пару-трійку чарчин. тепер ось сиджу вдома, монтячу невідомо чий день народження... кохана вдома, дивиться телевізор. з того часу як повернувся, обмінялись може кількома фразами. це звична вже за останній час ситуація.
    чомусь останнім часом між нами відбувся розкол якийсь. не те щоб щось... просто сварки по дрібничкам і раніше були. і я далеко не подарунок. і вона так само. не в цьому справа. нам ні про що стало розмовляти. просто діалог точиться практично лише навколо побутових питань. раніше так не було. і намагався, а таки не можу знайти спільну тему для розмови... натикаешся на стіну. можливо вона з туалетного паперу, а не з цегли :) не знаю.
    я вже так сиджу і думаю собі-може ліпше розійтись? можливо, так для обох буде ліпше?
    таке ось:)
    а взагалі, якесь відчуття, ніби в моєму житті тупік.

• Подобається Подобається x 10
  6. Summer

Summer Well-Known Member

то пройде, у всіх таке буває....
    в мене вже почалось передсвяткове прибирання -миття вікон та й погода нині сонячна була :)

• Подобається Подобається x 7
  7. poetka

А я балкон помила..:)напралась,кажуть шо завтра буде +21.Незнаю,чи то тішитись,чи ні,бо голова вже другий день,як баняк.

• Подобається Подобається x 5
  8. olya_d

olya_d Well-Known Member

лиш би не гастрит якийсь з печеньком на обід :sad:

• Подобається Подобається x 4
  9. Alicia

Alicia Well-Known Member

А у моєї мами сьогодні День Ангела! Але вона зараз далеко...То ми з хлопцем відсвяткували цю подію удвох в "Цукерні", а потім ще довго прогулювалися площею ринок! Так гарно, спокійно...Але він, як завжди, так мене смішив, що на нас усі люди зглядалися, як на ненормальну парочку!)))) А завтра важкий день - три заліки...ууу...
    Я так зараз хочу їсти..особливо солодке! Просто не знаю...стримуюсь, як можу...

• Подобається Подобається x 6
  10. poetka

Нє ну печенько то тіко на вечір:)А обід мусе бути,бодай трохи картофельки:)
    Я теж почала від нинька дієту:)І то тако собі думаю...
    На вечір наїдатись не буду....тіко обід меншу порцію за малого....і сніданок ше меншу порцію....Коротше змінила м си блюдце,жеби м менше влазило.Незнаю на скілько мене хвате....вчора як стала на ваги,шось тойвов ...за зиму набрала.Тре скидати.Може хто знає,як,та так,шоби всьо їсти і худати...потроху:)

---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:30 ----------

Та Ви ж тільки з Цукерні...;)і шо знов хочете солодке?о_О

• Подобається Подобається x 2
  11. Alicia

Alicia Well-Known Member

Хі) Я мала на увазі "зараз" - це весь час...Десь тиждень вже, як постійно хочу солодке...А в цукерні я пила тільки фруктовий чай( А хлопець вхомячив дві порції вишневого струделя)))

12. poetka

Ох!!!!!Як я Вас розумію:)

• Подобається Подобається x 3
  13. olya_d

olya_d Well-Known Member

хі, а я собі зробила налисників з бананами і шоколадом, залила збитими білками і запекла :nyam2: На сніданок залишила три штуки, але от згадала за них, аж слинка потекла, і певно піду зараз їх з"їм

---------- Додано в 23:45 ---------- Попередній допис був написаний в 23:43 ----------

і то треба себе дієтами виснажувати?
    Ну я розумію, якщо не їсти жирного чи смаженого, сама того майже не їм, але так щоб взагалі себе обмежити - то не для мене

14. poetka

І шо то смачне? Я ще такого не робила.І довго вони мають в духовці стояти?Білок який буде,як бізе,чи нє?

15. olya_d

olya_d Well-Known Member

Моєму чоловікові - не смачне, для мене - смачнюще :)
    Мають стояти довше, так щоб білок підсушився, але в мене сьогодні стояли десь 10 хв - не мала терпіння на довше

16. terrible

terrible Well-Known Member

будемо надіятись:)

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

Час від часу отакі кризи бувають, та все проходить :)

18. Alicia

Alicia Well-Known Member

Підтримую! Було б дивно, якби їх не було і всі постійно посміхалися! Можна було б покрутити пальцем у скроні! А так...людині властива меланхолія...І це також прекрасно, бо це і є життя!

19. nikolas

nikolas Well-Known Member

Ого мені дружина теж таку штукенцію готує,а вам смачного.

20. poetka

Та Ви не гарячкуйте так.
    Приготуйте смачну вечерю(без будь-якого приводу)просто так.І під час вечері старайтесь нічого поганого не говорити і особливо не закидати їй про її ж поведінку,абстрагуйтесь,так би мовити від останніх подій,згадайте Ваші перші розмови,зустрічі....Розмовляйте з нею,так,щоб вона відчула вашу сердечність,щирість(бодай,якби вона вам не насолила до цього) будьте мужчиною в першу чергу....І навіть не думайте виясняти стосунки в цей вечір,просто трохи вина,хорошого і до ранку ви зрозумієте в чім справи.
    Тупікові ситуації.....їх не існує в принципі (особливо у справах любовних)завше є причини і завше робляться висновки...Все буде Ок.

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)