Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Meg

Meg Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

Хм,мда.Говорили,балакали,сіли і заплакали)))

• Подобається Подобається x 2
  2. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

я нарешті зібрала свою ялинку. помучилась трохи:) прикрашатиму зранку.
    тре ще аніме закачати...
    приходив друг сім"ї. подарував 4 величезні шари на ялинку.

• Подобається Подобається x 4
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я щойно закінчила свою прикрашати.. Іграшок мало, ялинка до стелі, тому доводилось довго комбінувати.. Втомлена, але спати не йду, бо через 2 год маю зустріти подругу на вокзалі - приїжджає з Одеси дівчина, з якою я познайомилась 2 роки тому в неті і ми з нею так потоваришували!! :) Хвилююсь трохи, бо ми ще ні разу не бачились, але нічо, минеться..

Купили 2 ялинки - собі і батькам. Але батьки не будуть ставити ялинку, бо померла сестра дідова кілька годин тому.. От тепер і лежить в мене ялинка зайва.. Може комусь треба?.. Не так шкода грошей, як ялинку.. Пишіть в приват якшо-шо! То смерека (наскільки я розбираюсь в ялинках), близько 2 метрів, свіженька, пахнюча, віддам за пів ціни! ;)

П.С. Не ходіть на Привокзальний за ялинками!! Там або гарні ялинки по 150-300 грн, або штурпачки на вигляд наче з минулого року.. В нас в районі такі ж були в 2 рази дешевші.. :sad:

• Подобається Подобається x 1
  4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

у мене нині був дуже важкий день.....
    а завтра буде ще важчий...... [​IMG]

5. viltis

viltis Well-Known Member

Так мені сумно ..у всіх святковий настрій ..а сиджу вдома ...хвора ( напевне бронхіт) і вже 2 день пробиває на сльози) . Вчора була в батьків, віддала їм песика на 2 дні, щоб тато з ним побавився ( він в нас як "доця і внуця", всі тренуються). Купила іграшки і на підвіконнику зробила композицію......сама розмальовувала звичайні іграшки, прикрашала бісером.

Холодильник пустий, коханий ще поїхав по справах, нікуди не хочеться йти ..взагалі.....

Хочеться залізти під ковдру, напитись і плакати :sad:(((

6. маюнка

можна і так . тільки без останнього пункту. або напитися якогось бальзаму в складі чаю;)а ще скачайте якесь класне кіно і подивіться.
    не хворійте, одужуйте!
    все буде прекрасно. хочете бути щасливою - будьте нею!!!

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А ви поплачте, допомагає, по собі знаю.Сльози допомагають негативу вийти, а потім все стане на своє місце.
    З наступаючим Вас!Гарного настрою і не хворійте

8. маюнка

Аlias, як ти почуваєшся? одужала? до Львова поїхала? як настрій?

9. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Привіт усім кого знаю, знав чи буду знати!

Ось і настав ще один звиклий день - 31 грудня. Що ж він нам принесе цей новий рік? Багато запитань та мало відповідей :)

Звиклий такий понеділок 31-го...

10. Molv

Molv New Member

Не все ж так буде!!! :) :) :)

Коханий вернеться (може, голодний і злий, а може, ситий і дуже добренький). А Ви за той час приготуйте якусь зовсім немодну їжу: щось з картоплі (в пивниці маєте?), з квасолі чи ще з чогось, і обов'язково - щоб було б а г а т о - о - о - о ... цибулі.
    Тоді й наплачетесь вволю. Дійсно легше стане. Цибуля ще і при простуді, й при вірусах помагає: не мусите їсти - нанюхаєтесь, як будете різати.:)
    А випити встигнете ще під Новий Рік!
    Бувайте здорові!
    З Новим Роком!

11. Капітан

Капітан Well-Known Member

Вчера. Заезжаем с женой в супермаркет, купить кое-чего по мелочам. Я как и положено с огромной телегой на непослушных колесиках, жена налегке с кошельком.
    Самое интересное началось в пивном отделе. Я в принципе давно ревновал свою супругу к пиву, но в этот раз впору было развестись :) Заметив свой любимый Пилсен, жена сразу схватила две 2-х литровые баклажки и со словами: "Это на Новый год" заботливо уложила их в тележку. Задумчиво постояв еще с 10 секунд, решительно взяла с полки две литровые. На мой вопрос - зачем? Ответила - с литровых пить и разливать удобнее :) Я согласился, но молча подметил что двухлитровки назад не выложила. Тут она снова потянулась к полке, и стала быстро наполнять тележку литровыми бутылками. Увидев мое удивленное лицо объяснила: "ну а вдруг я захочу после Нового Года пиво, а так будет себе в холодильнике..."
    В результате у нас в тележке оказалось 15 литров пива. На мой вопрос: "а как насчёт чего-нибудь к пивку?", жена с недовольным лицом выбрала маленькую пачку чипсов и небрежно бросила на гору пивных бутылок.
    Как два закоренелых алкаша двинулись мы к кассе, и я старался делать вид будто не замечаю ухмылки проходящих мимо покупателей, сопоставляющих в уме соразмерность выпивки и закуски :)

• Подобається Подобається x 8
  12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Всіх з наступаючим Новим Роком!

А я сьогодні маю сидіти на роботі, і хто зна може швидше і не відпустять. Але то дурниці. Вдома також нічого ще нема зготовленого і в холодильнику не дуже отоварено. Головне є кусок кобаси і свіжий хліб - будуть канапки. А як дуже зголоднієм то і багаболі наобираємо.

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Почуваюся погано(в плані здоров"я) , а так взагалі добре.Коханий біля мене, няньчиться зі мною як з маленькою дитиною.Він просто чудо у мене.А букет з 25 рожевих тоянд так тішить око.У Львів поки не поїду, перенесли на пізніше.

Мама вже два дні на кухні товчеться, стільки всього приготувала, коли ми те з"їмо?:)) Як у Задорнова...20 днів закупляли, щоб за ніч з"їсти:))

• Подобається Подобається x 7
  14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Стріляють... Оточують...

15. viltis

viltis Well-Known Member

Дякую всім ......Всіх з Новим Роком:haha:

Всіх Вас послухала і ....поїхала зустрічати Новий рік з друзями ..правда, вже о 3 мирно спала ..зате сьогодні гарний день . Погуляли з батьками і нашими спільними друзями, витягла їх в кіно на премєру Скарбів нації. Потім в "Цар кави"))) ....

Зараз просто нічого не роблю))))

16. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

переглянув вкотре "брат-2" (два дні тому -- брат-1)....
    шикарний фільм!....

- брайтан-бічь!!!
    - чівуо аріош?
    - я думал: ви па-рускі ні панімаєтє.....
    - думуоать мєніше нада, а саабражать буольше, нє в расіє тіперь....

клас!

17. Patrick

Patrick Well-Known Member

... жінка хвора на Новий рік ,мала теж, але не дуже Т не має . холодильник порожний ,поїхав на закупи - купив, що вважав за потрібне(жінка не одобрить).Розігрів бульйон з морозилки для жінки і малої.Собі заказав чайніз( кентоніз чов мін)Жінку нервував запах шрімсів.

Happy New Year 2008!!!!!!

18. Оля

Оля Старожилка форуму

Вітаю lotr_an! :) Де Ви так довго пропадали? Від серпня Вас не було чути... Ви за нами не скучили? ;)

19. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Дуже дякую Олю! Скучив, тому і вернувся :)

20. Molv

Molv New Member

Встала, вмилась, поснідала....

Сіла за комп'ютер прибирати всі свої папки.
    Замість іти з дітьми обідати - вирішила закінчити почате.
    Від перевтоми делітнула не ту папку...
    Стерла частину своїх робіт, у т.ч. незавершених.
    Копії нема.
    Кошика нема.
    Відновити не вдалось. :sad:

Напевно, треба зайнятись хатньою роботою... :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)