Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

А от мені ні:) Я вже давно ні нашо не сподіваюсь........Я лише можу надіятись,і лише..........:)

• Подобається Подобається x 1
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Чому ж тоді незвично? :)

3. poetka

Незвично сме в такий спосіб відповідати,реагувати.мислити і т.д.
    А так все Гуд:good:

4. Un.Known

В який саме? )

5. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

і у мене дуже болить горло.. котрий день лікую і ніц не помага... а в четвер маю їхати з львова на кілька днів і от думаю... чим б ше полікувати....

• Подобається Подобається x 3
  6. poetka

Звикла до цього спілкуватись тет-а -тет............ото тепер сиджу і вчусь віртуально:)

7. Un.Known

Вчіться.

Віртуальне спілкування - складне. Ви не бачите виразу обличчя співбесідника, він - Вашого, тому те спілкування вимагає багато зусиль для порозуміння.

• Подобається Подобається x 4
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ая вже майже 4 роки в основному спілкуюсь у віртуалі.
    Або по телефону.
    І,що цікаво...
    Спілкуючись на форумі...а потім,коли зустрічаєшся в реалі з людьми...вони виявляються такими ж як і ті,що вимальовуються в уяві,після віртуального спілкування...
    Напялити маску можна на день...тиждень...але.якщо спілкуєшся з люддьми довший час віртуально,то...ми є тут...можливо реальніші,ніж в реалі(соррі за каламбур)...:mocking:

• Подобається Подобається x 15
  9. poetka

Так і я вже то почала відчувати,що можу легко уявити собі,ту чи іншу людину у реальному житті:)

10. good

good Well-Known Member

у віртуалі все набагато простіше..тому, переважно, люди тут і спілкуються. беру до прикладу себе: якщо якась ситуація не дуже приєсна можна просто натиснути кнопку EXIT і все..а коли ти бачиш людину в реалі, так просто не зробиш.

• Подобається Подобається x 10
  11. Un.Known

Ромку, але так і у реальному житті є.

І в реалі людина на початку знайомства не раз натягає маску. Тільки носити її довго важко, і у реалі, і поза ним.

Ви ще вчіться, наразі. :)

• Подобається Подобається x 2
  12. poetka

А Ви не вчіть наразі;)

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Зробиш...і легко...
    Просто...перестаєш реагувати на людину,котра викликає антипатію...чи до якої втратив інтерес...от і EXIT...

14. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Маєм сьогодні йти до куми на забаву-в її синочка 5 рочків,а я не маю сили (і бажання) навіть голову помити,то ми так вчора напрацювались на новій хаті...ще й тошнить мене від фарби і руки всі в ранках, і нігті поломані-ото я вчора зробила "марш брасок" у прибиранні))))))))..все,нема куди діватись,тра йти приводити себе в більш-менш людський вигляд...

• Подобається Подобається x 6
  15. Un.Known

Мила поетко, наскільки пам’ятаю, я Вам жодних інструкцій не давала - всього лиш повторила Вами написану фразу, як побажання.

Може, як наслідок, ви зрозумієте, що Анноун не така вже й цинічна, і що бути толерантним не означає позбутись власної позиції.

І, можливо, перестанете звично реагувати на дописи Анноун. :)

16. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

згадала пару років тому лікувала горло буряковим соком. спробуйте
    :)
    СОК СВЕКЛЫ. Натереть свеклу на мелкой терке и отжать сок. Добавить 1 ст. л. 6%-ного уксуса на 1 стакан сока. Полоскать горло 5-6 раз в день.

йду терти буряк:)

17. Игорь

Игорь Well-Known Member

А я доверяю своему первому впечатлению. Как правило потом у меня о человеке не редко другое мнение складывается, но себе часто говорю: " Игорь, подожди, вспомни, как ты его в первый момент почувствовал, увидел каким". И всегда стараюсь свои отношения с человеком с учётом этого строить.

18. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Не можна... У мене повальна алергія, купила Травісил - шляхом спроб виявилось, що його я добре переношу, то смокчу цілий день, п'ю гарячий чай... Нібито попустило... Але все одно стан не дуже, може то така інфекція?

19. SteelMaster

SteelMaster Well-Known Member

почитав останні дописи... у вас тут санта барбара намічається))))))
    на рахунок горла, спробуйте звичайний мед... ложку меду "під язик"...

20. Fon

Fon whom how

сьоні маршрутка зранку зїжджала зі щурата і на льодіку її розвернуло боком )))
    в салоні ветеран-пільговик півгодини доказував що йому суджено їхати безкоштовно
    на роботі в мою немиту кружку заліз павук
    ну все як завжди ))))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)