Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Це точно:)))
    Забирала малу з садочку,а вона каже:"І де ж то таке написано,щоб весною сніг падав?Скільки живу такого не бачила":)
    А ще в Ксені ніби вітрянка починається:scratch_one-s_head:,і що то буде:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 14
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Треба тему підняти звичайна ніч:)Без зайвих думок:)
    Ось зараз дивлюсь новини.Янукович читає так смішно,а робе вигляд,шо говоре від себе,а очі то бігають:wacko::haha:Каже,шо міліцію тре перебудовувати,о_О .......................і ше багато шо кажео_О

• Подобається Подобається x 7
  3. Оляна

Оляна Well-Known Member

А я зранку зварила малим какао, потім гігієнічні процедури, погодувала картоплею, погуляли, пообідали, поспали, побавились, повечеряли, подивились мульфільми і нарешті вклала їх спати і так вже п"ятий рік.:suicide:

• Подобається Подобається x 13
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я все креслю, клею, малюю, вирізаю...в кімнаті пройти ніззя :) від паперу, баночок-скляночок з фарбами, розкиданих олівців, планшетів на столі, дивані, кріслах.Ох, побачила б зараз мама:wacko::ireful::suicide:Часу вистачає тільки щоб забігти на ЛФ перечитати деякі дописи, поставити карму(а як же без неї?)і знову за роботу.Навіть по тлф мало стала розмовляти(аж дивно)
    А надворі веснааааа:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 12
  5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Везе ж людям...я сьогодні зранку як прокинулася...то й з ліжка ставати не хотілося, з під теплої ковдри вилазити...Сніг падає і не зупиняється...а ж була уже весна...і знову все спочатку...псячий холод...сніг...мокрі і холодні ноги....застуди(((

• Подобається Подобається x 14
  6. Locke

Locke невиправний реаліст

Що ж тут поробиш. Глобальне потепління :)

• Подобається Подобається x 11
  7. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

тримайтесь... моя дружина в такому режимі 9 рік. + до того ж художня школа, курси англійської і звичайна школа.

ноги треба берегти!!! я собі такі боти зимові купив, що водонепроникні. Натішитись не можу. Так приємно ходити із теплими і сухими ногами :) навіть є час подумати про те, що поганої погоди нема, був би настрій сприймати все таким, яким воно є...

• Подобається Подобається x 10
  8. XrustunkA

Ага...ніби!!!Усьо почалася.о_О Дитьо хворе:crazy:
    Тікаю до батьків на тиждень-два в Городок:sad:

• Подобається Подобається x 6
  9. olya_d

olya_d Well-Known Member

Маю фото, де я два роки тому з вітрянкою. Але не покажу!!!!!:tongue: В мене там з-під зеленки тільки очі видно :)))

• Подобається Подобається x 8
  10. XrustunkA

А в малої ще й очі зелені...тому там взагалі завал,зелена,як жабка!

• Подобається Подобається x 1
  11. olya_d

olya_d Well-Known Member

а нас з малим чоловік називав марсіанчиками (з реклами), поки сам не захворів, причому другий раз

• Подобається Подобається x 4
  12. poetka

А я знову прискакала з поліклініки,ну то я вам скажу завал,скільки довідок треба позбирати,та бюрократська філософія дістала:)

• Подобається Подобається x 3
  13. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А я пакую помаленько речі.....завтра маєм частину перевезти..а на наступний тиждень вже остаточно переїхати....

• Подобається Подобається x 8
  14. poetka

І куди ви переїздите,якщо звісно не секрет:)

15. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

недалеко))))) в інше село,поруч з Оброшино......

16. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Прокинулась, дуже болить горло і не можу зрозуміти чи то застуда, чи то алергія :sad: нічого не допомагає... Біль як теркою пройшлися, пішла ще спробую чогось випити

• Подобається Подобається x 3
  17. Peri

Peri Well-Known Member

збираюся до Церкви св.Онуфрія
    за вікном - весна з зимою воює.ставлю на весну:)
    і всім - хорошого настрою!

---------- Додано в 11:36 ---------- Попередній допис був написаний в 11:34 ----------

спробуйте пополоскати 1ч.л. аптечної настійки нагідок на склянку теплої води.Одужуйте!:give_rose:

• Подобається Подобається x 6
  18. Summer

Summer Well-Known Member

відпочиваю, набираюсь сил до тяжких буднів

19. poetka

А я ось сиджу читаю дописи однієї пані Un.Known і чесно...........обурює,хоча,справжніх людей вона незнає,а принижує ,звісно дуже толерантно,але всеж принижує.............Отак і розпочався мій день......................

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:)

А я черговий раз переконуюсь, що люди болісно реагують, коли в когось не така реакція, на яку вони сподівались.

Дуже звично.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)