Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Summer

Summer Well-Known Member

Всім не хворіти, лікуємось довгі вихідні! :)
    день стандартно-суботній - закупка продуктів на тиждень, ех щоб то вистачило :)
    в сільпо -метуть всі торти, шампана і квіти... та квіти ціни я вам скажу зі вчора суттєво подорожчали, бізнес -шо зробиш.....

• Подобається Подобається x 9
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

День,хороший,чоловік купив блендер,побачив як я ті білки взбиваю виделкою пожалів:empathy:А ше їздили с мо ,ну як все в Рукавичку,скупитись,,,,,,,,,,,,ну і я трохи тейво........послухалась ваших порад із сімейного бюджету.............всякого там зайвого не купляла,ну тіко овочі.фрукти і ше олію,мясо свіже привезли ,то м взяла,вже замаренувала,завтра буду пекти тую шинку.........А!!!!!!!!!!О!!!!!!!!!набігла прилічненька сумма 300 грн.,ну вже м ніц такого некупляла чесно,Де ся той світ коте?о_О

• Подобається Подобається x 12
  3. Summer

Summer Well-Known Member

poetka, я вже пожалілася в темці сімейний бюджет... то не ми...то ціни такі, то гроші так здешевіли....

• Подобається Подобається x 4
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Тре бути АПтімістом....:sorry:

• Подобається Подобається x 5
  5. victorys

victorys позитивчик :)

Мене ніколи не перестане дивувати той дурнуватий факт, чому в нас перед якимись св'ятами шалено дорожчають найбільш потрібні продукти. В Європі знижки, акції, розпродажі, а в нас на всі св'ята одна акція: "купи одне за ціною двох" [​IMG] Дурдом якийсь чесне слово :crazy:

6. poetka

АПтіміст,то ваше почеснеє званіє;),а моє сти пам"ятаєте?

Шойно знов про той землетрус наслухалась,аж мороз по шкірі,шо сі робе,шо робео_О

7. Summer

Summer Well-Known Member

бо як сказала мені одна торгуюча пані - день рік кормить.... шо скажеш...

• Подобається Подобається x 4
  8. victorys

цікаво, скільки ще пройде років, доки зміниться цей менталітет...На цій оптимістичній ноті певне закінчу свій звичний день і піду спати :)))
    П.С. рахую звичні дні до поїздки у Львів... :girl_claping:

9. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

їм фініки, читаю ЖЖ, сушу волосся, не спиться:)

10. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Тож треба так "вміти", як я - стіко часу приділити одній писанині, а коли вже зроблено 99 %, накінець зробити помилки і все це успішно відправити по e-mail. :sad:

• Подобається Подобається x 6
  11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Состояніє душі,о....:sorry:

• Подобається Подобається x 3
  12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Коли плануєш? ;)
    Я може за 2-3 тижні.. Якщо зійдуться планети, складуться обставини.. :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 10
  13. Зануда

Зануда така зануда

Ой, нехай планети ліпше не сходяться, а то буумм і усьо. Обійдіться "складеними" обставинами і просто купіть білет до Львіва. ;)

• Подобається Подобається x 6
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ой, я трохи неправильно перекрутила слова з пісні Талітакум "7я".. Там планети просто мали стати :) І ще карти мали лягти.. :)))

15. victorys

І я! У Львові планую бути десь від 4 по 13 квітня :)
    Може якусь маленьку форумівочку після Св'ят зробити, а? :blush:

• Подобається Подобається x 8
  16. Summer

Summer Well-Known Member

була нині на південному -добре, що їхати не треба :) і я в шоці від цін на взуття о_О де то таке уродство з дерматину, китайське за 800 грн! та то краще кандали на ноги вдіти... походила, зайшла в сільпо -людей море, за квітами черга, за шоколадом там возик стоїть люди - повернулась і додому... а ще свічка, маленька така салатова ( я таку купувала в польському магазині за 2 грн в мин році) питаю там прилавок з сувенірами, скільки -54 грн о_О, шо-шо перепитала....54... тихо в шоці, п'ю чай з печивом, а зара кава буде, бо та погода то для мене страшне шо...

• Подобається Подобається x 10
  17. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ходили з подругами по магазинах,робили закупи,бо завтра вирішили трошки святкувати:)

• Подобається Подобається x 3
  18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я все креслю і креслю..вже й тато допомагає.Ніякого просвіту:sad:На сьогодні запланована зустріч з однокласниками, але щось всі морозяться, мовчать...Тільки у вазі мімози посміхаються своїми жовтими пухнастими кульками..

• Подобається Подобається x 14
  19. victorys

А ми повернулись щойно зі спацерку. На вулиці було холодно, але погода гарна, сонячна. Снігу дедалі менше - це тішить. Вже хочу пофоткати трохи весну, але бруньок ще не видно, та це тільки питання часу.
    Сьогодні комплімент від Павла получила :blush: Прийшов подивитись як нігті малюю, постояв троши і каже :"якби я був кобітою, то тільки до тебе би приходив нігті малювати і подружок би приводив". Мєлочь, но пріятно :)))
    А зара сидю, п'ю морквяний сік (щось в мене останнім часом тільки на нього охота) скоро вже жовта від того соку буду :crazy:

20. poetka

А я шось тойво..............горло болит,шось ніби морозит,противно.Спати хочу,дуже.
    А ше нинька ходили в гості............. погода противна (скоро новий рік,чи шо?) де весна,сонце?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)