Звичний день

Discussion in 'Всяке різне' started by Черешенька, Jun 13, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. victorys

victorys позитивчик :)

Ну в моєму випадку не йшлось про гроші. Давно хотіла позбутись тої звички і нарешті прийшов розум до голови :)))
    Доречі Нірванка вже десь писала, що тут багато хто курить не зважаючи на те, що пачка майже 10 злотих коштує...Є ще можливість купити дешевше в тих, хто зза кордону привозить і перепродує (переважно з Росії та України)

• Подобається Подобається x 9
  2. Arthur

Arthur Well-Known Member

Ого о_О, ті цигарки, що з золота зроблені? А може вони нешкідливі? :)))
    Хоча з польською зарплатою, може то і не так дорого.

• Подобається Подобається x 3
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ага, а дехто ще й по 2 пачки вдень!! о_О Це мінімум 400 злотих в міс на самі сирагети!! о_О
    Знайомий курить по 1-2 пачки вдень, офіційно заробляє 1300 злотих в міс..
    Це так ніби в Україні з зарплати в 1300 грн треба було б віддавати 300-400 грн лише на сигарети..

• Подобається Подобається x 8
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

Це певне, така звичка,що рятує у відповідних стресових ситуаціях..................
    Я особисто немаю досвіду..................а просто так думаю:)
    Мене рятує,здебільшого хороший шоколад і горнятко доброї якісної кави:)а ше останнім часом ЛФ:)

5. Agaton

Agaton Well-Known Member

Щоб троха гроші зекономити, діду (святої пам"яті...) мав на то спосіб во такий - у великому посту - ні одного !
    Але зате у Великидень...зранку... після резурекції... дим йшов наче з локомотиви :pardon:

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не певно,а так воно і є...
    І дешевше виходит...

• Подобається Подобається x 7
  7. poetka

НУ вже як є,та то так і буде.................
    Ромко з сигаретов я зі шоколадом,хтось ще зо сігаретов і хтось як я зі шоколадков.............Хто шо любе:)

• Подобається Подобається x 2
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дешевше...
    А то ше собі на заспокійливі тратитись...

9. Agaton

Agaton Well-Known Member

Зранку коли з пєськом йдемо, ясно вже...
    Березень :pardon:

а там...
    там за полями річка,
    а за річкою місто... бруд... автобуси...
    Туди не ходимо :nea:

• Подобається Подобається x 14
  10. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

:)))
    ще за Совєтів, коли в навколишніх селах церкви були позакривані, у сусідньому селі жив чоловік. Цілий піст не пив, тримався, бідака. А як уже раненько люди із села ішли в сусіднє паски святити, то він виходив на горбок край свого села і чекав, поки односельчани підуть по стежці з освяченими пасками додому. Як видів, що хтось вже йде, - бігом додому. І поки жінка приходила, він уже валявся під повною анестезією :) такево...
    А з куривом... хе... дідо мій курив по 1-2 пачки на день і виключно без фільтра (любив "Верховину", а от до "Ватри був байдужий"). У 1991 році брат дав дідові попробувати "Данхєл", то треба було видіти, як дід той скарб у руках крутив, а після 2 затяжок загасив і догнався своїми :) Я ж толком і не курив, востаннє робив затяжку десь у класі 5-6, а перший раз - ще перед дитсадком старші хлопці давали затягнутися...
    Отаківо спогади іноді мене й веселять :) Однозначно це піднімає настрій, особливо коли дітям різні приколи розказую із сільського життя... Ех..

---------- Додано в 00:12 ---------- Попередній допис був написаний в 00:05 ----------

ладний pies

11. poetka

День видався непоганий.Трохи гуляли,трохи прибирали,мили ,прасували,купила собі на базарі бритванку на кекс,ось і випікаю кекс,буде,шо до чаю:)

---------- Додано в 16:42 ---------- Попередній допис був написаний в 16:37 ----------

О!!!!!!!!!!То люксичні часи були.................Пів групи сиділо в мене вдома,з веееееееличезними ватманами, кресленнями ,олівцями,трансформаторами,циркулями,і всі шось креслили,не тіко собі а шей комусь:)Як згадаю,так і хочеться повернутись в студенські роки..........Все було по інакшому.............Якась безтурботність,чи що?

12. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Приєднуюсь до вас, в мене магістерська робота...... Голова також пухне від тих цифр, думаю, як би-то зменшити витрати на підприємстві:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 10
  13. Вітаю! а мій коханий кидав, та "здався". Зате зменшив к-кть цигарок на день з 30-40 до 10, та вважаю, що це також успіх. :) Для курців, я думаю, ціна не перешкода: тут пачка цигарок коштує третину пляшки горілки, та ще й наліплять картинки з ураженими органами - брр-р-р

• Подобається Подобається x 7
  14. matvej

matvej Well-Known Member

При погоді прогулявся до Федорова, але нічого не купив - старий асортимент (місячної а мо" й більшої давньості). Зате приємно було просто пройтися - навколо все більше, між іншим, втішених сонцем веселих облич (інше/решта - дівчата).

• Подобається Подобається x 1
  15. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

А мене при погоді в Стрийський парк занесло:)

16. matvej

matvej Well-Known Member

У мене Стрийський - під боком, тому туди - хіба при Нагоді.

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

згадалася і моя робота - тема була "Ймовірність банкрутства в класичній моделі ризику" :crazy: І треба мені то було?

Сидить моя дитина і філософствує на рахунок: женитися чи не женитися. Каже, що як буде танцювати на весіллі, то може спітніти і застудитися, тому женитися, певно, не буде. Коли пояснила йому, що женяться дорослі, то перепитав, чи то тоді, коли вже буде 6 рочків :)))

• Подобається Подобається x 10
  18. poetka

Я спекла кекс.............То такий файнющий вийшов,гарно підріс,шкоринка супер.............А як го розрізала....................о_ОСирий в середині родзинки позападали донизу....фе,фе:ireful:А то все через інтернет(там взяла рецепт)....
    Ні,краще буду пекти,то шо знаю:)

А от вечір був:sad:шось нерви розігрались.

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В мікрохвильовку його...

20. poetka

Та вже запхала.............Правда половину.Бо чоловік прийшов з роботи то такий голоднющий,що половину сирим і зїв:)

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)