Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Не знаю,що там у вас,а в мене вже весна!
    Весь день без причини ходжу усміхненою!
    Згадала,що на Сихів ще й тролейбус ходить,ним і їхала додому.
    Милувалася старими балконами на будинках на початку Зеленої...далі багатоповерхівки,дерева.....заводи...міст....багатоповерхівки-Сихів....я дома!

• Подобається Подобається x 5
  2. victorys

victorys позитивчик :)

Моя співробітниця пішла на тиждень в відпустку, а я її трохи підміняю (трохи я, трохи інша коліжанка). Роботи, звичайно, вдвічі більше получається :wacko:
    Сьогодні як завжди почала роботу в 7 ранку, зробила собі велику кружку запашної гербатки і понеслось
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] , глянула на годинник, а вже 12! Випила кавусю, посиділа трохи в неті і робочий день пролетів. А в дома, після обіду порозсаджувала свої фіалочки у недавнокуплені кольорові горшечки і тепер в мене на підвіконні ось так кольорово та весняно:

...а коли вони зацвітуть, то взагалі краса буде :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 12
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вже відчувається весна:)Тротуари підсохли, сонечко світе, пташки співають, вже тягне до шафи, щоб змінити зимовий одяг на весняний.
    Тільки на ЛФ все застрягло на політиці:sad: яка крім депресії нічого не може викликати.

• Подобається Подобається x 11
  4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Меня утром разбудило солнце и щебетанье птиц. За завтраком (я сажусь лицом к окну) наблюдал как на деревьях бесились птицы. Кроме воробьев, синиц и ворон прилетели даже сойка и сорока. Прям как в лесу. А на одном дереве сидела кошка соседей и куча котов вокруг нее. Эта кошка постоянно беремчата, соседи котят сразу топят. Мы с женой как то уговорили двух котят сохранить, так потом пришлось платить за кастрирование, потому что они за мамой гонялись

• Подобається Подобається x 8
  5. olya_d

olya_d Well-Known Member

Марець скоро, нє? ;)

• Подобається Подобається x 4
  6. Тим22

Конечно, уже в понедельник. А мы не только в марте:give_rose:

• Подобається Подобається x 2
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вечір почався "весело": від"їжджаю від офісу, не встигаю зманеврувати у 2-й ряд, щоби їхати прямо ( а з першого - тільки праворуч) - менти! Блін, та вони зазвичай зовсім не там пасуться!
    Збираються писати протокол. Хоч я двома правими колесами був у 2 ряду.
    Подумав я секунд 10 в питаю: "Чи то не вам я 2 тижні тому "заводив" сімку? Пам"ятаєте, маленьким акумулятором? (і показую на місце, де справді "завів" даішну машину).
    - Ні - кажуть - нас ви не "заводили"!
    - Жаль - кажу. - Жаль, що тих завів. Так би ще ніч простояли. Наступного разу проїду і не подивлюся на піднятий капот ДАІшної машини.

Бачу, щось у нього в голові почало варити. "Страховий поліс покажіть!"
    Показав.
    - Проїжджайте і більше не порушуйте!

• Подобається Подобається x 7
  8. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

сьогодні я розібралась, що таке брандмауер і маршрутизатор... і спілкувалась із нашим головним айті-відділом у Відні. бо наш айтішник - ....ех. краще промовчу.

завтра збираюсь на роботу у вишиванці прийти. свято все ж таки... :)

• Подобається Подобається x 8
  9. poetka

poetka Дуже важлива персона

І у нас був веселий вечір.Приятель чоловіка від"їздить до Німеччини на ПМП і ми зробили йому проводи у нас вдома.Позбирались колєги по роботі(самі хлопи) я насмажила м бульбочки,лапки в духовці м запекла і всякі салатики наробила,бо де він вже в тій Німмечині таке буде їсти,наше є наше,трохи жирне,трохи мучне,а там тількино овочі,овочі,овочі,так мона і дуба врізати:sad:Попоїли,пляцком моїм фірменним закусили,поприто скачали Аватаор,і го си будем дивити:)

• Подобається Подобається x 6
  10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Яке? о_О Відчуваю себе, як на хуторі..

11. Тим22

Очень весело, все разбегаются, а кто державу Украину будет строить:dntknw:

12. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Янукович сотоваріщі...

---------- Додано в 00:55 ---------- Попередній допис був написаний в 00:55 ----------

І собратвой...

14. poetka

Вчора не встигли подивитись:)Може нинька:)
    А нинька день вже як і всі ,сидимо з синулькою вдома,варимо борщ і доїдаємо вчорашній пиріг :nyam2:

• Подобається Подобається x 3
  15. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

П"ятниця...і цим все сказано!Кінець робочого тижня,знесилена.
    Захотілось піци,вже печеться,ото поїм,піду спати і спатиму аж до завтраякщо,звичайно ніхто не заважатиме

16. Персі

Персі La mafia è immortale!

У мене склалось враження, що останні тижні два вони по Львову взагалі шось дуже інтенсивно пасуться, більше, ніж зазвичай. Чи то тільки мені так щастить?

17. poetka

Одним словом кінець тижня........................ДОбре!!!!!!!!!!
    Я шось така вимучена,шойно повернулась з базару,шкарпетки можна викручувати:)
    Випила м кавуськи, і юш паке6 р6ш7нпа

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Звичний день...

Колега, сусід по кімнаті (такий собі старанний менеджер) вчетверте переробляє якусь дурну таблицю.
    З головної контори щопівгодини до нього телефонує "шавка" , який весь час прогинається перед своїм керівником.
    Приблизно так: "ось Сергій Петрович (умовно) не зрозумів, що ти там хотів зобразити..."
    Сусід психанув;
    в той же момент вже мені зателефонував з іншого питання ще більший начальник з тієї же контори.
    Мій сусід в цей момент кричить (просто, в повітря): "Не Сергій Петрович, а Жопа Іванівна не зрозуміла!".

А на тому кінці "моєї лінії" розмова велася через спікерфон. Тобто Ж.І. все почу...ла. Проте то "її" проблеми, що не зрозумі...ла таблицю. :)

• Подобається Подобається x 1
  19. poetka

Ото я м не догледіла:)))поки пішла на кухню, моя малюня прийшла і дописала про своє:good:

• Подобається Подобається x 9
  20. а я вже стала думати: чого це poetka почала свої дописи закодовувати? :)))

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)