Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Відповідь: Звичний день

Alias, фотка - супер!! :y: :y: :y: Чесно, мене так фотка приперла!! Вона така проста і така гарна!! Молодець! ;)

• Подобається Подобається x 1
  2. vasili

vasili Well-Known Member

Ну Вы даете они ведь такие кислые, мне показалось что вы любите сладкое ?

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

І солодке і кисле люлю, а ці лимони не такі кислі як ті, у яких шкірочка тоненька

4. Michel

Michel Member

Грип, чи ангіна??

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

схоже на грип:sad:

6. Michel

Michel Member

Якщо грип, то треба грітись напр. під дуже гарячим душом, довго. Температуру дуже збивати не треба, то організм так бореться з вірусами, але за нею потрібно уважно слікувати, не допустити крайньої межі (вище 40-41), бо то дуже небезпечно, можуть білки згорнутись.
    Віруси не люблять часнику, диму і температури. Потрібно їсти часник і грітись коло вогню (коло пічки напр.)

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Скінчився день... Мав місце черговий "корпоратив". Дорогою додому загубив ключі (квартира, офіс, серверні шафи...) А головне - американський брелок, який я 18 років тому купив на верхньому поверсі "Близнюка", котрого тепер нема.

8. Meg

Meg Well-Known Member

брелок,то така штука,яка дозволяє загубити всі ключі одночасно.

• Подобається Подобається x 4
  9. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

сьогодні день був майже що boxing. хіба без знижок. але сьогодні придбала собі нового сарафана, в якому завтра зустріну НР. купили нову праску, порохотяг і холодильник:) приготувала частину страв на завтра. скуштувала медовухи. дивлюсь аніме:)

• Подобається Подобається x 2
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

:D :D :D

еге ж переписав бабусині казки (це що до авторства), а підріс, то став дон-жуном задиракою, що й описував у своїх творивах, походеньки на кобіт. За пристрасть до чужих жінок і був застрелений на дуелі....

11. Boris_Kiev

Щойно зателефонував друг із Англії. Той самий ЛЄша – ЛОша, про якого я писав http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=203263&postcount=31

Розповів, що побував в англійській ментівці (ну після роботи випив рому, співав на вулиці пісні…).
    Сидів кілька годин один у камері, на стелі був напис типу “Big brother watching you”.
    І ніхто до ньго не заходив, ніхто не висував звинувачень. Тоді він пригадав, що колись працював сантехніком і влаштував великий Flood (потоп). Випустили…

Дікая страна !

12. Meg

Meg Well-Known Member

Напис офігенний)))
    І не заставили прибирати?)))

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

А ми що в тоталітаризмі перебуваєм?

14. Boris_Kiev

Скоріш за все Олексій залишив їм свою візитівку і наступного дня його запросили ремонтувати парашу, ще й заплатили. :)

15. Meg

Meg Well-Known Member

От на форумі у нас "система" ше та.Слова не скажи...Бачу,тре шукати собі інший форум...
    Тьху,а в нас би певно ше

16. Romko

Меґ,ну не сподівався..
    Чи за Міталя "абідна"?

17. Meg

Meg Well-Known Member

Абідна,що людина,яка слухає мітол висловлювалася в спеціальній для того темі.І чомусь ніхто,наприклад,з форумних реперів не зайшов туди і не почав флудити.
    Абфдна,що тіки слово скажеш і вже тебе банять.
    Абідна,шо коли мене Мерелін ображала,ніхто нічо не робив,хоча я питала-де модери.От так.

18. Romko

Ну,модератори теж за всім не вслідкують...
    ІМХО.На мою думку,оцей Міталь навіть смердючки "нє асіліт".Але,"на вкус і цвєт"...Я не люблю ні смердючки і не переварюю репу,тому в ту тему не влажу.
    А Пупер просто відреагував на образу.

19. Meg

Meg Well-Known Member

Ну-ну...
    Я думаю,раз так всі тут дружно підтримують Пупера,то хай вже і мені дають бан,нє?Все таки я теж "хамила",правда?Чи мені не треба?

Додано через 41 секунду
    То раз,а по-друге-Пупер чіпається його,з першого дня як той на форумі.Так шо...

20. syavych

syavych копач

Бачу зарано Ліля закрила мою тему "пупер vs Meg" :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)