Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А в мене починається "гаряча пора" святкування Дн:щойно повернулася з закупів,зараз буду мати 3 учнів;завтра мене чекає генеральне прибирання будинку,похід у кінопалац і романтична вечеря з чоловіком; у суботу готування їжі на Неділю і вечірнє святкування в кафе з кумою та нашими половинками;і,на кінець,в Неділю-родинне святкування вдома...і як то все пережити:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 12
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мда...то треба витримати....істи. пити, готувати, прибирати..Тримайтеся!:)

• Подобається Подобається x 6
  3. syavych

syavych копач

А я шось нині не з тої ноги встав :sad:
    тому в салуні краще не пишіть нічого (ну хіба якщо гарячої води вдома немає)

• Подобається Подобається x 5
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

То ляжте знову, а потім подумайте з якої вставати:mocking:

• Подобається Подобається x 2
  5. syavych

syavych копач

на роботі ліжка нема.. хіба кушетка, але з неї хіба двома ногами злазити :)

• Подобається Подобається x 3
  6. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Я захворіла...температура, горло, нежить - все як книжка пише....і це якраз перед вихідними...

• Подобається Подобається x 8
  7. Summer

Summer Well-Known Member

Mavpysuk, виздоровлюй, весна все скоро! :)
    день як день, злюся на себе...скільки раз собі кажу не спішити, все перевірити та нє, все галопом по європах, а потім розхльобуй, ех....
    а завтра вихідні...

• Подобається Подобається x 5
  8. terrible

terrible Well-Known Member

ну, зовсім не варто! побільше лежіть в ліжку, пийте тепленького чаю з варенням або медом... а ще гарно допоможе "доктор мом"-розтирати ним крила носику-і вже за день полегшає :)

PS
    http://www.youtube.com/watch?v=Gtk8CXZpelA
    Ой, где был я вчера - не найду, хоть убей, Только помню, что стены с обоями... день варення співробітника... і вгораздило ж його народитись вчора!
    ось, під вечір зі мною говорити почали... :blush:

:sad:

9. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Вкотре переконалась,що інформація поширюється ДУЖЕ швидко!!!:scratch_one-s_head:
    Не встигла я приїхати до батьків,як домашній телефон розривається:"Ти приїхала?","Йдемо десь прогуляємось!","Заходь в гості!"
    Ех...всім не догодиш:pardon:!
    Вирішила з кількома подругами прогулятися:):):)

• Подобається Подобається x 4
  10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Їздила вчора до Варшави провідати коліжанку, познайомитись з її мацьопкою донечкою :) Сьогодні прибираю, відпочиваю, гості приходили на хвильку. Завтра буду багато багато вчитись - в понеділок останній екзамен на курсах польської мови. Залишилось лише 2 уроки відбути :sad: Дуже сподобалось на курси ходити, вчитись, спілкуватись з вчителькою. Вона дуже хороша і мудра. Навчила мене не тільки мови. Шкода, що все добре рано чи пізно закінчується..

• Подобається Подобається x 8
  11. poetka

poetka Дуже важлива персона

А ми вчора купили гарних 3 вазона до хати:папороть,цикламен,І третій не знаю назви,якийсь трохи дивний:)То сьогодні сиджу любуюсь,не налюбуюсь:)Хочу поїхати в епіцентр по підставку для них (Тільки як чоловіка розкрутити незнаю:))

---------- Додано в 12:11 ---------- Попередній допис був написаний в 12:10 ----------

Смайлик трохи не той вкінці вийшов.....:)
    І ще додам,що хочеться хорошої кави,але робити ліньки от і сиджу мрію про каву:)

• Подобається Подобається x 7
  12. Locke

Locke невиправний реаліст

Мрії мають властивість збуватися. Якщо звичайно хоч трохи прикласти зусиль. Тож зробіть собі гарної кави і, симачного Вам...

• Подобається Подобається x 4
  13. XrustunkA

В нас ситуація навпаки:тато маму розкручує в епіцентр їхати,щоправда не за підставкою для квітів(їй кум підставку на день народження подарував,ковану.Сам робив!!!:good:)

14. poetka

Отак і мій чоловік,як глянув на тоті підставки в епіцентрі і на їх ціни...............То каже шо сам гарніше зробить.............Буду бачити:)
    Може ,хто знає,чого,коло цикламена не може рости пальма?
    Приїхали................а я дивлюсь..................пальма листочки опустила:cry:Може то через цикламен?

---------- Додано в 22:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ----------

Я дивлюсь фільм Руд и Сэм,(одним оком дивлюсь,одним на Л.Ф.)
    Правда не розумію чому,moskal мені поставив за це мінус:dntknw:

15. moskal

moskal Active Member

Да выбачайте я хотів Вам поставити плюс,але промазав.

16. XrustunkA

Та де там!То просто їй потрібна нова підставка;)

• Подобається Подобається x 1
  17. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Очередной день прошел с Юмористическим уклоном.
    Добропорядочны граждане обратились в районную администрацию с просьбой помочь - уже неделю как на акации во дворе сидит кошка и орет, одним жалко животинку, другим - "да заткните ее на конец", в общем не важно. Естественно ни одна служба подобным заниматься не будет, кроме доблестного МЧС. Приехали, робяты с районной пожарной части и мы - опера. Сидит на дереве высотой с пятиэтажку, кыця и таки орет. Местные доверительно сообщили что она почти слезла но собачка где то гавкнула и кошечка опять залезла не дерево. Стали подходить жильцы - "спасите пожалуйста кыцю". Кыця сидела где то на уровне второго этажа. Давай наши доблестные бойцы мостить на дерево выдвижную трехколенную лестницу, кошечка обрадовалась и залезла на самую верхушку. В верхах приняли решение вызывать к месту автолестницу благо у той высота 30 метров - достанет. Вызвали, приехала, начали выдвигать - кыця как белка в три прыжка переместилась на противоположенную сторону дерева не прекращая орать .... Б.....ммм...мжж..хх... подумали мы хором .... какойто чувак бандитского вида предложил - "у меня в машине воздушка давайте я ее того ...." если бы не бабушки, женщины в количестве штук 20 мы бы согласились а так ... .. в общем остался нам последний способ который я окрестил "Операция Тайфун" линия на два рукава, ствол Протекс и давление на насосе 8 атмосфер .... ... в общем кыця с высоты 4-х этажей успешно ляпается на земельку .... нормальная животина от такого бы конечно загнулась, но эта гадость с диким воплем залазит на соседнее дерево и орет с еще большим энтузиазмом .... ..... перегоняем машину, и опять "Тайфун" правда в этот раз поставили внизу двух бойцов с куском брезента (кстати в Украине нет спасательных систем как за бугром там где ловят людей и т.д. на полотно) поставили по двум причинам, чтоб зрители (к этому времени их уже было за сотню) подумали что мы хотим чтоб кыця не так уж брякнулась, а во вторых что б уже наконец ее поймать ... и снова 8 атмосфер, кыця в этот раз наученная опытом зацепилась за ветку в двух метрах от земли и была изловлена прытким рятувальником ... в итоге кыця мокрая и притрушенная была отдана наиболее сердобольным теткам ... зрители разделились пополам - одни "Спасибо - Ура" другие "нех... чем заняться" ............

Мне если честно вторые - ближе ...

18. :) а мені - перші :good:
    шкода, вашої бригади не було, коли мій котяря хряпнувся з висоти десятого поверху - може б і до тепер був чотирилапим, а так - лапку загубив :cry:

• Подобається Подобається x 2
  19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Курча патика, вхопив десь бронхіт...
    Все файно, зі псами нема кому гуляти... Сильні, Богу дякувати... Тєгнут...
    І вода сі скинчили (вожу нам і дітям зі Стрілкова...) Певно завтра (гм... нині) зрані попруся... (Іноді приходить думка: А не дай Бог....? Як їм важко буде...)

• Подобається Подобається x 11
  20. poetka

А я сиджу вдома..........і все,що з цього випливає.Звичайний день:)
    Завтра маю йти до поліклініки,та так не хочу:sad:а потім в подткову:sad:а далі в соцзахист:sad:а вже потім додому:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)