Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Игорь

Игорь Well-Known Member

Золотые слова.

• Подобається Подобається x 2
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Було отаково :good: Дуже приємний власник клубу - хлопець з України, пригостив нас дрінками і (увага!) українськими сухариками!!!!!!! :radist: А ще ми з дівчатами пили оргазми :girl_in_dreams: (то такі коктейлі). А ще так натанцювались! :dance: Ух! Одним словом, було класно :)
    П.С. Чоловік перед забавою сказав: "А я всьо твоїм форумчанам розкажу! Що ти йдеш до москалів бавитись!" :haha: (але виявилось, що власник клубу - українець, то значить все ок :))) )

• Подобається Подобається x 16
  3. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

все ж таки приїхала))))
    [​IMG][​

• Подобається Подобається x 16
  4. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Прийшла нещодавно з дня народження. :) Цікаво було поспілкуватись з деякими людьми. І там такий був смачний стіл, просто надзвичайно смачний. :good: Хоча моєму шлунку зараз "гірше всіх". :cry: Завтра йому зроблю строгий піст. :)

• Подобається Подобається x 12
  5. poetka

poetka Дуже важлива персона

Сиджу вдома готую обід,настрій та такий собі...........
    Буду пекти пиріг з апельсинами і яблуками ось так.

• Подобається Подобається x 9
  6. Agaton

Agaton Well-Known Member

Вчора ввечер йшов собі через поля. Недовго до півночі вже було. Нібито ніч, але на тлі снігу майже усе відно. Переходили з песьком біля кущи, щось просмерділо... ну просто як тим дерьмом.
    Через якись час знову – вже почав розглядатися, чи у що – перепрошую – не вліз...:scratch_one-s_head:
    Нічо - пішов далі зі 100метрів, і чомусь відвернувся
    Бачу - стоїть на стежці. Кабан, дорослий.
    Вітер ми мали просто в ніс – тому і пес навіть нічого не відчув...

Так згадав, казали вчора лісники у місцевому ТБ, якщо хто може хай залишить у лісі троха моркви, брукві чи йнших.
    Кіну йому там завтра троха картоплі, бідолаху в ті кущі.
    Худенький був, а завжди це сусід, не ?:pardon:

• Подобається Подобається x 13
  7. terrible

terrible Well-Known Member

не Ви одні такі... моя кохана теж не бачила... хіба що я її обрадував тортиком та квитками на концерт :) тішилася...
    а ще вона отримала дві троянди... одну від мене, а другу - брат приповзав, то другу подарував :)
    так і стоять в різних вазах.

• Подобається Подобається x 5
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Навалентинився? Чи назапускався? :)))

• Подобається Подобається x 1
  9. terrible

terrible Well-Known Member

на-С2Н5ОН + Н2О-тинився :)))

• Подобається Подобається x 2
  10. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

От цікаво знати, що Ви написали. :) Жаль, я хімію в школі прогулювала.

• Подобається Подобається x 1
  11. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ми суботній вечір собі перетворили на валентинський: ароматичні свічки, романтична музика, вино, цукерки...мирно сплячий малий...Файно було :) А в неділю зробили собі ще й запусти. Вирішили з чоловіком постити, хоча не знаю, чи мені то вдасться - ледве набрала 3 кг, боюся щоб знову не схуднути, а чоловік хоче на 10 кг похудати. Дууже сумніваюся, що в нього вийде :)

• Подобається Подобається x 11
  12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Приїхала до нас комісія з акредитування, і нас всіх на тиждень відпустили додому, типу ми практику проходимо.мабуть, щоб не заважали.А напередодні допізна сиділа в інституті. допомагала нашим викладачам готуватися до комісії.А зараз сиджу і роблю маки з паперу.Батьки сміються, кажуть, що можна вже вінки робити.

• Подобається Подобається x 9
  13. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

У меня день начался весело. В 6.30 жена подняла меня, в квартире стоял запах дыма. А дело в том, что в пятницу вечером сосед снизу устроил пожар. Положил электрогрелку в постель, а сам пошел в ванную. Вернулся, диван горит, он его потушил, а грелку выкинул на балкон, где лежал ковер и всякий хлам. Сам пошел к соседу заливать горе. Грелка тлела и подожгла остальное добро. Огонь был такой, что я пожарных вызвал. Хорошо что они не торопились, потому что пожар потушили собственными силами. И конечно сегодня первая мысль опять горим. Оказалось горит ночной клуб, недалеко от нас. Там целый комплекс, три ресторана, боулинг, аквацентр, склады и пр. Горит так, будто со всех сторон подожгли. Пожарные флегматично поливают то что еще не сгорело, а воду качают из ставка за 500 м. Сотрудники клуба выносят документацию с офиса со второго этажа, через крышу пристройки. Вообщем бардак, обычно присущий МЧС.

• Подобається Подобається x 13
  14. Chelovechki

Chelovechki Member

Таких сусідів не шкода топити, забувши виключити воду в ванній...

15. IRUSKA*8

В мене сьогодні "веселенька " нічка була:малий майже безперервно плакав і казав,що його колінка болять,то я йому їх масажувала аж до ранку.Зате в 6 год. ми мали приємний сюрприз,бо нарешті наш татко повернувся з відрядження,як завжди з купою подаруночків))).Зараз татко і синочок собі сплять,а я маю учнів (вже було 3,ще скоро будуть 2),а спати хочу-на очі не бачу...п"ю вже не пам"ятаю яке горня кави:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 6
  16. Agaton

Agaton Well-Known Member

Гм... йдьте з тим до лікаря, перевірить кров... мабуть ще щось.
    В дітини (та ще коли ляже), колінка не болять так ні-з-чого...
    Соррі що втручаюсь - сам не лікар... але...просто б перевірив...:dntknw:

• Подобається Подобається x 4
  17. IRUSKA*8

Дякую,обов"язково поїдем до лікаря,бо то в нас спадкове.Хоча,у випадку зі мною та моїми братиками,то,як і казали лікарі-в 6-7 рочків ми то переросли....

• Подобається Подобається x 3
  18. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Но что меня удивило утром, когда я глазел на пожар, что пожарные не спасали флаг на балконе ресторана

И зря я волновался, он не сгорел!

Говорят, что один из владельцев клуба сын Януковича

• Подобається Подобається x 5
  19.  
    • Подобається Подобається x 14
  20. poetka

poetka Дуже важлива персона

А в мене день як кожен минулий і мабуть як кожен майбутній.
    Варю,перу знову варю.........і так до безкінечности.
    Тіко чекаю,шоб всі полягали спати.......О!!!!!тоді то вже я належу сама собі....
    А ше трохи прози з життя:Пішла м нинька на базар,ну всякого потрохи підкупити ,бо дуже вже сі на тії гроші не розженеш:)
    Бляха-муха(звиняйте!) а там картопля по 5 гривень...........То шо вже Янек до влади сі добирає? Чи шо? Ціни космос......Зайшла м у Вопак.......... ну !благо хоч борошенця там відносно недорогого купила,а так всюди по 7 ,7.50 а там 6.50...
    Начитала м ся на форумі нашім про фільльтри,та йойой їх треба міняти мало не шотижня.....а моєму вже буде 2 місяці.Най го качка копне,пішла м купила ту Бріту 65 грив.Всьо грошам капут.....

• Подобається Подобається x 12
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)