Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Игорь

Игорь Well-Known Member

Менi дуже цiкаво, коли замiряться Mavpysuk с pukhnastykoм?

• Подобається Подобається x 1
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А чому Вас це так цікавить?

3. Игорь

Игорь Well-Known Member

Мне, почему то кажется, что они это делают в шутку. По детски обижаясь друг на друга.

4. Игорь

Игорь Well-Known Member

Фантастика. Давно не видел ничего подобного. Одно дело, что последнее время всё в городе да в городе, а другое дело, что всякие разные "охотники" природу поувечили. Вроде сейчас начинают что-то осознавать, но до коренного перелома ещё далече. Бизонов вон тоже в своё время повыбили. А тур остался только на картинках. Печальный факт... Я рад за Вас.

• Подобається Подобається x 7
  5. Agaton

Agaton Well-Known Member

Так - це правда.
    Але є довкола нас багато дрібних тварін. Я б навіть сказав, що створюється щось вроде їх співекзистенції з людьми - є лиси, сарни, є бажанти, іноди кабани підходять. Ось є атракції проживання на крає міста.

Але і нас повільно досягає урбанизація. Километр далі вже від року будують автостраду. Добре хоча це, що ми залишились по їй кращому боку - тобто на боку вільного світу :)))

• Подобається Подобається x 12
  6. terrible

terrible Well-Known Member

перед святами їздив в бабусине село... бабуся померла, будинок просто зачинений стоїть... ночував. а хата знаходиться в хуторці, до села на меньше кілометру, із живих душ-лише бабця навпроти живе. поряд ліс і болото.
    вночі вийшов покурити і подихати свіжим повітрям... сусідскій пес завзято гавкає. прогулюючись обійшов хату-дивлюсь, до лісу щось велике іде. від саду. виявилось лось :) обїдав кору з молоденьких дерев. і судячі з усього, взяв це собі за звичку. деякі дерева напевно загинуть.

• Подобається Подобається x 18
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Біля мого будинку - мабуть останній тихий і зелений куточок в центрі - протягом року можна побачити (про горобців, синиць і ворон не кажу) - снігурів, дятла, щоглів, щось неідентифіковане типу сойки. Їжаки влітку по асфальту бігають, а в суботу білка стрибала по снігу!
    І дві "комунальні собаки" (мешканці сусіднього будинку навіть конури зробили) люблять обгавкувати автомобілі. А вночі - вовками виють! По приколу в день виборів собакам причепили біло-сині стрічки, але ніяк не вдалося заманити до дільниці. А може то й на краще, бо екзітпольщики точно поставили би зачот.
    Отак бігали і гавкали на автомобілі.

• Подобається Подобається x 10
  8. terrible

terrible Well-Known Member

мене в неділлю наш дворовий пес Хвостик обгавкав. скільки живу в будинку-жодного інциденту. а тут... точно електорат яніка :)))

---------- Додано в 23:46 ---------- Попередній допис був написаний в 23:28 ----------

навіяло :)
    http://www.youtube.com/watch?v=2JKZAG0rgkQ

• Подобається Подобається x 6
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Собачий офтоп.

• Подобається Подобається x 11
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Моя захворіла, невістка на роботі, син по соцзабесам бігає а мене з внуком сидіти направили... Аж лоскоче щось всередині... Батяр росте... Як далі так піде скоро на пиво підемо з Данькою... Між рибалками...

---------- Додано в 11:47 ---------- Попередній допис був написаний в 11:39 ----------

Заснуло Чудо! Сопе тихенько... Ось за кого (що) я буду воювати до перемоги... Зайчик наш...

• Подобається Подобається x 19
  11. poetka

poetka Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 13
  12. Anaid

Anaid Well-Known Member

А ми маєм два діда,але жодний не приділяє уваги ні старшому,ні молодшій.Так само і бабці.Ну повний 0,ніби і внуків немає.:cry::cry::cry:

• Подобається Подобається x 4
  13. poetka

Якщо діти здорові і у Вас все без проблем,даєте собі раду.......То Бог з ними,нехай живуть своїм життям.
    Ось у мене зараз ситуація із ситуацій ,коли чоловіка шкода,та щей перегружати його проблемами.........у нього своїх по вуха (як прогодувати сім"ю і все,що з цим пов"язано........)а тут щей я з малим......шо робити? А мій тато (дід) то він би підказав,це точно.

• Подобається Подобається x 9
  14. Anaid

Anaid Well-Known Member

Так діти здорові дякую,я вже звикла давати собі раду,від чоловіка так само мало толку.За 11 років все на своїх плечах тримаю.Та на дідів та бабів вже давно не надіюсь,тільки деколи буває ніяково коли діти питають, як бачуть що з якоюсь дитинкою гуляють дід чи бабця---чому вони не гуляють нізким зі своїх.....:sad:

• Подобається Подобається x 7
  15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мої діти діда, мого тата ще пам"ятають... Помер, бідака, в 1997 році в неповних 55... Як Ленін, все життя вчився. Повна коробка всяких посвідчень, кваліфікацій та допусків... Я певно в нього... Все вмію... Чого не вмію, або не треба, або не прийшов час...

• Подобається Подобається x 12
  16. Arthur

Arthur Well-Known Member

А нам повезло і діди допомагають і бабці допомагають, завжди можна розраховувати на допомогу. В чомусь більше батьки моєї жінки допомагають, а в чомусь мої батьки, тобто доповнюють одні одного. Гріх жалітись.

• Подобається Подобається x 6
  17. poetka

То Вам повезло!!!!!!!!!!!!!!:)

• Подобається Подобається x 5
  18. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Дуже втомилася:sad:
    Поламався фотоапарат,занесла в ремонт,а то виявляється батарейкам(чи,як там правильно акумуляторам) тапочки і треба було всього лиш купити нові:)

• Подобається Подобається x 3
  19. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

такий день, коли у першій половині дня можна з роботи шаритись по нету,, а другій половині - підкрадається гаплик і завал - і сидиш аж передихнути ніколи. придбала 4 книги з історії Києва. балдю)))

• Подобається Подобається x 16
  20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене був ну просто шалений день. Як завжди, день почався з ночі. До 3ї ночі сиділа за обробкою фоток, потім спала і спала довго, ніяк не могла витягтись з ліжка. Встала, знову за комп, за роботу, але не встигла розкрутитись, як відчула голод і пішла готувати зупку. Але якось не встигла її приготувати, бо мала бігти на зустріч-знайомство з можливою майбутньою партнеркою по фотосправі :) Зустріч затягнулась, ми багато всього обговорювали за кавою. Після зустрічі по дорозі додому зустрілась з моделькою, забігла додому взяти фотоапарат і от вже знайомі за нами заїхали, і ми поїхали в інше містечко в фотостудію. Було мало часу, бо поки туди доїхали і приготувались, залишилось 2 години на 2 фотосесії. Все було бігом, але було файно. Потім дорога назад. Втомлена, голодна, хотіла зупку доготувати, але свекруха вже спить, не буду їй по голові тлумитись. П'ю йогурт і допрацьовую норму на сьогодні.
    П.С. По радіо в фотостудії почула, що оголосили результати виборів в Україні. Знайомі не коментували, вирішили не сипати сіль на рану..

• Подобається Подобається x 18
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)