Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Summer

Summer Well-Known Member

і де то є такий розпродаж? :)

• Подобається Подобається x 5
  2. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

В Опера-пассаж є магазин "Оггі" - там розпродаж до 90%
    От тільки чобітків там немає... )

• Подобається Подобається x 6
  3. olya_d

olya_d Well-Known Member

до лісу не поїхали - в малого піднялася температура чомусь..Залишилося із запланованого тільки проголосувати. Зараз батьки приїдуть посидіти з малим, а ми з чоловіком підемо виконувати свій громадянський обов"язок. Малий теж чекав, щоб піти з нами - в минулому турі йому дуже кабінки сподобалися, але, що зробиш - захворів :sad:

• Подобається Подобається x 10
  4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Олю...а то якось відобразиться на Твоїй присутності на форумівці???
    а синочку бажаю пошвидше виздоровлювати:)

5. olya_d

olya_d Well-Known Member

Наталю, дякую.. В малого ніби нічого серйозного, тільки носик забитий і трошки температура - 37,2. Та з таким до зимового лісу на півдня не поїдеш.
    А форумівці це не завадить, повинні вилікуватися до того часу.

• Подобається Подобається x 8
  6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Волевиявилася:) і як камінь з плечей впав:),бо минулого разу не ходила голосувати і потім картала себе за то....спакувала чоловікові сумку,бо їде у відрядження,вклала малого спати,зайшла в політичні гілочки та на сайт ЦВК (краще б не заходила),влила собі трошки домашнього вина,взяла мандаринку і цікаву книжку,буду пробувати абстрагуватися від того всього:)))

• Подобається Подобається x 12
  7. La esposa

La esposa Well-Known Member

я нарешті теж "зробила правильний вибір" - з самого раненька, як найсвідоміша громадянка :wacko: потім - до церкви, а тепер дороблю замовлення на завтра і сяду вишивати :)

• Подобається Подобається x 7
  8. olya_d

olya_d Well-Known Member

І ми вже волевиявилися:) Серед домашніх по опитуванню 3/5-тих вважають, що переможе Яник, 2/5 - що Юля, хоча голосували всі, звісно, за неї. Все-таки "тєрзают душу смутниє сомнєнья"...IRUSKA*8, певно треба так само абстрагуватися, як ви, щоб дурниці в голову не лізли. Принаймні до завтра.
    Іду по вино :)

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А мені вперше стало соромно за те, що я - українка.. Ну що тепер про мене люди подумають, коли Україна вибере зека? Так соромно, так соромно.. Хочеться крізь землю провалитись.. Набридло пояснювати, що не всі українці такі, як я, що є ще інша частина "українців", які хочуть, щоб ними керував зек..
    А раніше я хвалилась тим, що я з України..
    Ех..
    Сиджу, ревлю.. Проср**ли Україну..
    Напевно треба послати чоловіка по вино..

• Подобається Подобається x 12
  10. La esposa

а я на дільниці присіла біля урни і позаглядала через скло. Багато голосів за "нього"... сумно... о_О

те саме на думці :sad:

• Подобається Подобається x 1
  11. olya_d

olya_d Well-Known Member

бачу, чергове форумне застілля вимальовується :)

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Будемо з горя напиватися?
    У нас вдома теж таке передчуття, що Янек виграє.Наше місто майже все за зека.с%%и!Росіян тут до фіга:diablo::ireful::moskali:

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

"Феня" буде державною мовою,дівчатка... Так що терміново шукайте знайомих "тєрпігорцев" і заповнюйте пустоти в освіті... А то,що будете робити без знання державної? Я...во в лісі теж забув...але воно таке...як на ровері їздити...пару "тьорок" з "людьми"...і нагадається.... Правда...кому воно в лісі потрібно...:sorry:

14. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

А покажите нам яку (у розділі фото)? ;)

• Подобається Подобається x 6
  15. La esposa

А я нині спекла сирник :) зараз стигне, готуємось наїстися наніч, а особливо чоловік - він в мене як кіт домашній, любить сир і молочко :good:

16. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Сиджу чекаю брата,купила пива(була йому винна,бо він мені вчора ДУЖЕ допоміг).
    Будемо мати домашню вечірку в мами сьогодні ювілей.

17. крадійка надій

крадійка надій Well-Known Member

Нарешті побігала на тренуванні))))
    Цілий тиждень без фізичного навантаження - це катастрофа, дах зносить, але то все здоров`я підвело((

• Подобається Подобається x 9
  18. Игорь

Игорь Well-Known Member

Сегодня в церкви купил в семью дочери магнитку с изречением преподобного Амвросия Оптинского : " Где просто, там и ангелов по сто, а где мудрено - там не одного." Считаю оно могло бы быть девизом "Звычного дня". За що я цю гiлку и люблю.

19. Agaton

Agaton Well-Known Member

Вийшов вчора пізно ввечер з псом на поля за хатою, вийшов і зранку та помітив, що тварини вже підходять під сами доми.
    Та вже буде зі 2 місяці як сніг ляже.
    Олені було декілька, навіть вчора кабан потрапився - факт - з ним чомусь не збірался дружитися, тільки потихеньку пішов звідки прийшов.:pardon:

• Подобається Подобається x 21
  20. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ліг спати під ранок ближче до 7-ми... треба щось з тим робити, бо зовсім перейду на нічне життя. Як вампір якийсь вночі сиджу, а вдень сплю. Та виспатись не дали. Довелось сісти за комп - водив друга картою по Києву. Купували телефон в одному інтеренет магазині. Так він забирав його. Довелось трохи покататися по місту, бо в одному магазині не було потрібного кольору (в них мережа магазинів по Києву). Тож я сидів за картою Києва і регулював його пересування. І що цікаво, що там ціна на вітрині 2079грн. , а якщо кажеш, що в інтернеті на їх сайті бачив 1795 грн., то продають по такій ціні. Ну і система....[​IMG]

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)