Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Здала екзамен з живопису на 5, завтра по рисунку екзамен...Роботи багато, ще й диплом чекає..

• Подобається Подобається x 12
  2. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

МОЛОДЧИНКА!
    І ні пуху ні пера! А ми тримаємо кулачки:)

• Подобається Подобається x 12
  3. olya_d

olya_d Well-Known Member

дисткретна математика - це СЕКРЕТНА математика, розгадати її майже неможливо :crazy: Как вспомню, так вздрогну о_О

П.С. Якби ви знали, як то приємно купляти всякі потрібні і непотрібні дрібнички, не відчуваючи важкого дихання чоловіка за спиною :)

• Подобається Подобається x 10
  4. victorys

victorys позитивчик :)

Фото вже є у цій гілці http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=28544 у 39 дописі :)
    П.С. Доречі сьогодні після обіду рибок побільшало на 50 з лишнім штук :preved: Як малеча трохи підросте, то роздамо знайомим акваріумістам :)
    Сьогодні пів хвилини після того як прокинулась, не могла зрозуміти де я, а все через вчорашню перестановку, бо ліжко тепер стоїть в другому кінці кімнати :pardon:
    На роботі бардак, бо все начальство у лижній відпустці :crazy:

5. poetka

poetka Дуже важлива персона

Дуже добре знаю:) Жінкам ну дууууже потрібна така відновлювальна терапія,коли мізки відпочивають,а емоції переповнюють:)

6. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Вчора був незвичний день,ну а сьогодні,як завжди,звичний:)
    Здала екзамен на 5о_О,не дивлячись на те,що всі казали,що це нереально!
    Приготувала їсти,поприбирала,забрала сестричку з садочка і трохи з нею погуляла(ну тобто вона собі сиділа на санчатах,а я її возила).Отак і день пройшов.:)

• Подобається Подобається x 5
  7. poetka

А у мене ,поки сиділа на форумі :
    -Чую витсріл...... на кухні о_О
    -Пішла подивитись, а тамо_О
    -Забулам ,що поставила яйця варити на салатик:sad:
    Поки читала і відписувала , то вода викіпіла і яйця,ще такого м не виділа:)) бах-бах повистрелювали і все на стелі по підлозі,вся кухня в тих яйцях:)
    Але вже все помила ох!:)

• Подобається Подобається x 7
  8. Alicia

Alicia Well-Known Member

А я сьогодні зустрічалася з друзями, яких давно не бачила! Так скучила! Домовилися про поїздку в гори після закінчення моєї сесії. Тепер не можу дочекатися! Хорошого потрошку.( Зараз сідаю знову за навчання...(

• Подобається Подобається x 6
  9. XrustunkA

Точно як я забула розказати про те,що сьогодні зранку сталося:scratch_one-s_head:
    Відкриваю я зранку тумбочку:morning1:,щоб дістати чашку,та чашка падає і відбиває на кухні біля умивальника ШІСТЬ плиток!о_Оо_Оо_ООт і вдалий початок дня.А як ви думаєте,що сталося з чашкою!?-А нічого не сталося,вона ціла-цілісінька,навіть не тріснула!о_О

---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

О,це завжди приємно!!!;)

10. Mandarinka

Mandarinka Member

А я сьогодні просто відпочиваю. :good: Вчора прийшла з роботи надзвичайно змучена, а сьогодні виспалася і нарешті сіла до вишивки. Практично цілий день вишивала. Трішки бавилася з племінником.

Як добре, що є вихідні!:)))

Останнє редагування: 28 січ 2010
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А в нас ще раніше - вночі трапилась пригода. Ми в кімнаті опалюємо електричними обігрівачами. І 2 дні гріли і вікна не відкривали, бо ж холодно. І от цієї ночі тяжко стало дихати через то спалене обігрівачами повітря. Тож відкрили вікно і заснули. Прокинулись через 5 годин, коли лиця чуть інієм не покрились :). Вікно пластикове, ручка відповідно теж. І от вона так замерзла, що коли чоловік її повернув, щоб закрити вікно, та трісла! :crazy:

• Подобається Подобається x 9
  12. terrible

terrible Well-Known Member

Полезны фильмы ужасов на ужин!
    Посмотришь, как вампир кровищу пьёт...
    Оглянешься на собственного мужа...
    И думаешь: "Пускай себе живёт..."

ось десь так... стаю під вечір почесним донором! :)))

13. Alias

Ще один екзамен здала.завтра вільний день, а в суботу перегляд.Зараз дороблю віяло з одноразових виделок і на телефон.:)

• Подобається Подобається x 9
  14. Summer

Summer Well-Known Member

в мене сьогодні день лінтяя :crazy: цілий день шось вдаю ніби працюю, то все п'ятниця, вона винувата:pardon:

15. Peri

Peri Well-Known Member

Спостерігала як за вікном з даху *плавились* і крапали бурульки...

Чи то вже відчувається весна?

• Подобається Подобається x 8
  16. XrustunkA

Це точно;)Теж пів дня байдики била!:blush:
    Ввечері знімала з газу кастрюлю з капустою,забула,що вона гаряча,щоб не обпектись випустила з рук ту кастрюлю.Пів кухні в капусті:sad:Поки позбирала...ех!То чашка то кастрюля,певно в мене на кухні хтось поселився:scratch_one-s_head:
    Попереду вихідні,а з понеділка в мене навчання:crazy:.

• Подобається Подобається x 5
  17. Alias

У мене сьогодні перегляд.Цілу ніч прововтузилась з діодами, батарейками, ....то одне пергорить, то друге не вмикається.А мені треба щоб фасад горів вогниками, ще у лужайка підкачала, вирізала трохи не так рушничок...типа травичка.Єх..побачимо, що воно сьогодні буде, що поставлять

• Подобається Подобається x 8
  18. poetka

Ходжу сюди-туди,слухаю диско -80 !!!! Марнота.

• Подобається Подобається x 2
  19. Peri

Peri Well-Known Member

і нам дайте знати!Та чомусь впевнена,що все буде якнайкраще!

• Подобається Подобається x 6
  20. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Тішуся,що мій тижневий карантин наближається до завершення:):):) і в понеділок вихожу на роботу:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)