Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Summer

Summer Well-Known Member

нині день робочий. але скорочений ))) колега сказала, що цукор подорожчає і вони вже закупку робили по 9 з копійками...ну думаю зайду в Сільпо там по 8 грн був і шо заходжу і не має...тільки в кістках і то його метуть, всі тільки ходять і питаються "а цукор є?" з того всього купила в кіоску по 8,90... і знову все дорожчає:sad:, кажуть хліб подорожчає...скільки можна

• Подобається Подобається x 10
  2. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

відпрацювала. по роботі все просуваюсь і зростаю. люблю свою роботу. вона мене радує. приїхала додому - прийшла подруга, полялякали-побалакали. поспілкувалась з усіма найдорожчими та найважливішими для меен людьми... :)

залізла в нет. тішить думка, що завтра можна виспатись:) ура

• Подобається Подобається x 10
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

та ну..я за літом не сумую, бо спеку не переносю.За Зеленою сумую і за Максомтю, знайшла кому розказувати, наче Мих не знає, а я його гумору:)
    А я теж не сплю ночами..телефонні розмови , а між ними дипломна.Приїхала додому, а тут зразу і питань море-чому кола під очима і тд.Так диплом же , відповідаю:))

• Подобається Подобається x 9
  4. victorys

victorys позитивчик :)

Балянга вчора закінчилась о 3 ночі, близько четвертої попалисмо додому..:morning1:
    Наскакались, натанцювались, що сили нема...Сьогодні проснулась в 12, потім душ, вода трохи витягнула втому. Попила чаю і знову залізла під ковдру, лежу, форум читаю [​IMG] Не хочеться нікуди вилазити, говорити, ходити і думати лінь..
    Добре, що сьогодні субота, а завтра ще один вихідний :good:

• Подобається Подобається x 8
  5. Summer

Summer Well-Known Member

нині їздили в МЕТРО , так от цукор метуть, ціна вже дорожча , в кожного у возику -мішок цукру,бідон оліі, мука...хотіла взяти в пляшках олію, її відповідно вже не було, 2 жіночки і мужчина аж виштовхали мене так брали ті бідони олії, я в шоці, люди в паніці... чи то спеціально так роблять чи шо? список стратегічних продуктів писати чи як....

• Подобається Подобається x 7
  6. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

ходжу і цілий день радію, яка я щаслива. як мені пощастило, що Бог дарував мені певних людей на шляху. які вони мені дорогі...

поприбирала, смачно пообідала, навела красу, зустрілась з дівчинкою, з якою вже 3 місяці в інтернеті спілкувалась, пробалакали 4,5 годин - все няік не могли попрощатись:)

краща подруга купила ноутбук, тепер вона також в коннекті.

піду почитаю книгу, ляжу спатоньки. завтра побачу свою улюблену малечу - мого племінничка. цілий тиждень його не бачила. так скучила!!!

7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

на улице - 22, пожар в жилом доме двухэтажном на первом этаже аптека, горит вся кровля около 100 кв. метров, рукава каменеют, боевки смерзаются панцирем, ноги мокрые. алес, порались почти 4 часа .... Хозяина жалко только сделал ремонт, поставил масляный обогреватель и удлинитель старый на скрутках, раз два и горит весь второй этаж .... замерзли как собаки ... позже может фотки будут ... как всегда понаехало начальства мешали работать, всетаки с нашим обмундированием и спецодеждой только ворон на полях гонять, ЭКОвские горные кроссовки какоето время у меня стойко боролись с морозом, пока не послали в разведку в аптеку, дверь я им сломал а там воды по колено, вот и нате - поплыл , а потом на улицу ... красота, общественность пьяного вида рвалась помогать, одного особо одаренного стянули с лестницы - полез провода отсоединять ) спасли соседский дом, аптеке кранты - вода везде .... вот так вот отрабатываем ваши кровные дорогие наши налогоплательщики ))) а то все - рыбалки-рыбалки

• Подобається Подобається x 11
  8. artobstrel

я думал это все, анг нет, в 4 30 снова вызов, теперь сарай двухэтажный и - 24 ........ еще хуже, все мокрое, душа стынет .... рукава в секунду замерзают - водыы!!! ага - фиг, весь рукав 20-ти метровая палка, машины замерзают, насосы замерзают, .... капец, терь токо не заболеть, интересно как они в Тюмени умудряются чего то тушить .....

• Подобається Подобається x 6
  9. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

artobstrel, глінтвейнчику з профілактичною метою!

• Подобається Подобається x 4
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нєа...:nea:
    Глінтвейн то дамське....:girl_curtsey:
    Спирту.
    Медицинського.
    Гранчак.
    І не розбавляти.:nea:

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Как, как...
    Главное доклад: - Приехали вовремя! Тушили правильно! Сгорело полностью...! ;)

12. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Аха... [​IMG] Мо краще по кефірчику? [​IMG]
    Я якщо прийму на своє слабе горло гранчачок, то боюсь тойво ...бобік буде здох [​IMG]

Глінтвейн то файне і помічне і не ділиться на дамське - не дамське [​IMG]

13. Romko

Нє..ну,після того...єстєссно кави....:dntknw::sorry:
    І всьо буде ок...:good:

• Подобається Подобається x 5
  14. artobstrel

к сожалению вина не оказалось пришлось с комрадами водкой, по старинке , пришел домой а тут вода в стояке замерзла, у всего подъезда нет воды атасс.....

угу, доклад докладом а воду лить один ф надо, а в таких условиях это подвиг ....

15. Alias

Ну й деньок! Вчора не поїхала , вирішила сьогодні.Цілу годину чекала на електричку на нашому ждхто знає наш жд поспівчуваєА жд вокзал у нас то просто вагончик серед поля.На вулиці -25, всередині теж дубарь.Прийшла електричка, їдемо..км 10 від"їхали-зламалася...котилися до насупної станції, щось там полагодили але сказали, що три години будемо без опалення.То треба було бачити, у вагоні ніхто не сидів, всі рухалися щоб не замерзнути.На пари вже не пішла, відігріваюсь вдома хоч і в квартирі холодно.Завтра екзамен з живопису....

• Подобається Подобається x 12
  16. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я м"яско тушкую смачно буде, зараз чоловік прийде з роботи,смачно поїсть і йому стане тепло,а мені спокійно і теж тепло;)

17. Romko

Нинішній звичний день.
    Воду відключили.
    Світло то є,то нема.
    Телефон не працює.
    Батереї холодні.
    Грітись виходим на вулицю,перебіжимось і назад.

А щодо решти...нагадав собі єдно четверостішіє...

Вот жизни странные моменты,
    Одной надеждой я живу,
    Все жду: приснятся экскременты,
    А деньги будут наяву.
    Не знаю, плакать иль смеяться,
    Но мне, друзья, уже давно
    Ночами только деньги снятся,
    А наяву всегда... одно.
    Фрумкер

В звязку з тим,що не прийнятий бюджет ми мусим тепер купляти і той мізер,що раніше вибили хождєніями по Геричах,Олійниках і Зубах...
    нема фінансування і усьо...:sorry:
    І роботи йок...бо ше свйета...в основному...та й всьо чекає виборів...нема замовлень...:dntknw:
    Коротше...де вже тота Нібура?:sorry:

18. Alias

Ти про ліки для Зоряни? А нам виписали, ще й більше того, що раніше виписували.Добавили вітаміни і ще якісь ліки для покращання роботи мозку

• Подобається Подобається x 2
  19. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Бррр...!!!Їздила в центр з друзями,погуляли,так змерзла,що не можу вгрітися.

20. Romko

Ми добились на безкоштовне три пачки Депакіну і одну Топамаксу(треба три) в місяць.В грудні зі скрипом Депакін ще взяли...а в січні - нема фінансування...:dntknw:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)