Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

От ти підняв..а далі?
    Реально..а що далі?
    Одне з них стане президентом...
    А далі?

• Подобається Подобається x 1
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А як 20 мільйонів думатиме так як ти..тоді що буде далі????

• Подобається Подобається x 4
  3. Romko

А далі ЩО?
    Ти в школі вчилась?
    ВІД ПЕРЕСТАНОВКИ ДОДАНКІВ СУМА НЕ МІНЯЄТЬСЯ!

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

От...
    Хтось життя віддавав за Україну і не казав: шо далі, а хтось раз в пять років проголосувати, що займе 20 хв., питає: а шо далі? Что я буду с етого імєть?

То називається просто - "моя хата з краю....".

• Подобається Подобається x 5
  5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Думали би всі так як Ти, Ромку, то і України як держави не було б...

• Подобається Подобається x 5
  6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

за минулий тиждень я вкотре переконалась,що найцінніше,що може бути в людини-це її здоров"я,і,відповідно,життя,а все решту...то таке.....наживне.....Хворіла я,та двоє моїх найдорощих людей:мама і синочок,а чоловік і батько були у відрядженні,то ж ми мусіли триматися один за одного і долати три різні хвороби.....Богу дякувати сьогодні вже всім набагато легше......Тож,вибори-то таке...переходяще...бережіться та бережіть своїх рідних...люблю Вас....

• Подобається Подобається x 18
  7. Игорь

Игорь Well-Known Member

По поводу выделенной цитаты потом. Сегодня - Крещение Господне. Вечером был на службе, а потом поехал к дочке и зятю. Мы с зятем и внуком поехали на Урал на Беловку. Там одна из трёх официально оборудованных иорданей. Милиция, скорая помощь. Всё по высшему классу, любимая мной солома по колено. Бесплатно. На урале много также самодельных иорданей, но я люблю Беловку ( главный спуск на Урал, со статуей В.П.Чкалову 1938 г.) Только вот мороз - 25 градусов. Первый раз в таких условиях. Окунулся с головой, без резиновой шапочки три раза. Конечно это просто удаль. Внук посмотрел. По моему ему понравилось. А по поводу цитаты -позиция не правильная. У меня другая - своё участие в политике я ограничиваю голосованием. За кого голосую никто не знает. Варианты самые разные, иногда определяюсь уже в кабине для голосования( часто времени нет хорошо подумать об этом заранее, то то, то другое ) , прочитав биогафии всех кандидатов. Почему кто-то за меня должен выбирать. А по поводу т.н. фальсификаций - всё это относительно и не надо никогда преувеличивать . Не в Африке живём. Надо верить в хорошее.

• Подобається Подобається x 6
  8. Romko

Умгу...:sad:
    Там всім буде добре...:sorry:

• Подобається Подобається x 2
  9. Locke

Locke невиправний реаліст

Хіба що на тому світі.

10. Игорь

Игорь Well-Known Member

Ещё до крещенского купания написал внуку четверостишье, которое было подвергнуто его критике, заключающейся в том, что там нет его самого, самого любимого - Орла, а также Жар-птицы. Совместными усилиями было создано:
    " Сидит Коля на поляне И торгует кренделями. Котику усатому, Зайчику пузатому. Банка мёда - это Мишке, А зернышки - Мышке. Тут Жар-птица появилась, Тацевала, веселилась, С Орлом песни распевали, Колин крендель поклевали."

11. Romko

Ну а я про що?:dntknw:

12. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Ходила з Яною на цьогорічну шопку:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 16
  13. victorys

victorys позитивчик :)

В пятницю в нас намічається щось типу карнавальний бал, та всеж таки я думаю, що це буде більше схоже на корпоративну вечірку, бо знімаєм зал на 30-40 чоловік.
    А в мене вічна проблема - нема що вдіти :pardon:Вчора ходила по магазинам, нічого не знайшла, сьогодні знов ходила, знайшла блузку яка нарешті сподобалась, та як завжди виявилось, що це остання штука і немає мого розміру...:dntknw: Завтра останній день, щоб щось купити...так що з роботи певне зірвусь раніше.
    П.С. А через тиждень в пятницю чекає нас ще одна така вечірка :dancer: (тільки цього разу організовують працівники з Павла відділу)
    Ех! Танцуй пока молодой!:dance2:

• Подобається Подобається x 8
  14. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ех,встала в 7.00,покрутилася по хаті,зібралася з"їздила в університет,подивилась на викладачів,вони на мене;поїхала до дому,приготувала обід,збігала за малою в садочок,далі в супермаркет за покупками(поки йшла так класно впала,ви би тільки бачили,хвилин п"ять з себе сміялася),не встигла оглянутися вже вечір.Повчилася,почитала,зайшла на Львівський Форум...а зараз іду їсти і спати.
    Отакий-то,звичайний день;)

15. victorys

victorys позитивчик :)

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Котрий вже день звичний сум і туга...дуже скучаю за ним, але треба терпіти..ще трішечки...

• Подобається Подобається x 3
  17. Игорь

Игорь Well-Known Member

Уже который день ночью мороз за тридцать ( предыдущей - -38) а днём за -25. Важко. Давит. Одно успокаивает - настоящая Зима. Внук посмотрел настоящую Зиму. Что там дальше будет, кто знает ?

18. У нас було -17, але сонце.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

За літом?

Я теж....

20. Alicia

Alicia Well-Known Member

У мене сьогодні був іспит, а після нього я заснула о 15.00 і прокинулася о 20.00...тепер голова болить...але перед тим вчилася всю ніч...так перед кожним іспитом...
    Коли вже закінчиться сесія? Хочеться вільно дихати...Хвилювання вже так набридло...:sad:

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)