Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Игорь

Игорь Well-Known Member

Начал готовиться к Крещению - контрастное обливание утром. Слазию в прорубь. Два года последних не лазил - не до этого было. Может сейчас Господь сподобит. Помню мне в начале 2000-х ребята дальнобойщики рассказывали. Едут на Крещение где-то, толи по Мордовии, толи по Рязанщине и решили окунуться в прорубь - благо к речке небольшой подъехали. Окунулись. Смотрят из близлежащей ( километра полтора) деревни подошла бабушка лет 70. Скинула тулуп и в рубашке в прорубь. Потом тулуп, валенки надела и пошла в деревню. На их вопрос сказала, что так делает каждый год.
    А у нас в Оренбурге уже давно на Урале делают безопасные сходни. Всё в дереве, свежая солома везде разбросана. Безопасность нужна обязательно и трезвость.

• Подобається Подобається x 12
  2. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Була вчора в подруги:)Ну і наспівалися,та так ,що сьогодні горло болить:sad:
    Почали колядками,плавно перейшли до українських народних і завершили більш сучасними;)

Сьогодні сиджу дома:чашка кави і комп"ютер:good:

• Подобається Подобається x 9
  3. Summer

Summer Well-Known Member

були ми нині на святі Пампуха, що вам сказати міні папушок 5 грн коштує, з шоколадом 10 грн... в Арсені 1шт по 2.50 і то великі гарні, ми були в шоці чесно... гаряче вино, яке як тільки ярмарка відкрилась коштувало 5грн тепер 10....якщо такий захід для львів'ян, то вибачайте...все розраховано на туристів....людей море...

• Подобається Подобається x 8
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Про людей зрозуміло... А гарант були? Їли-пили? Чи як в Моршині, чотири години самі з собою говорили?

5. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Дивно, що на відкритті музею родини Бандери не був. Певно, не встигає всюди. "I`m lovin` it" (c)

• Подобається Подобається x 1
  6. NIK

NIK Well-Known Member

Звичний день. Сиджу працюю за комп'ютером. Вже 8 днів як безробітний. Звільнився сам... Хоча майже ніхто не зрозумів мого рішенняю....
    Але є ж своя справа спробую розвинути... Думки думками - погода за вікном +1 мокро, вийти хочу але розумію зразу будуть ногі мокрі....
    Попрацюю трохи і таки буду виходити з дому... Сидіти дома не вихід....

7. Игорь

Игорь Well-Known Member

Сутки идёт снегопад, но в принципе, ничего не произошло. Нигде в новостях об этом никто не сообщил. А просто потому, что сообщать не о чем. Дороги чистятся. Часть дня я ездил "за рулём", часть на общественном транспорте ( люблю ходить пешком). Не видел ни одной аварии. Да и дороги , в общем то, чистые. Несколько часов сам продержал в руках лопату, чистя снег. Люблю я это дело, да и чтобы от людей стыдно не было. Вокруг тоже многие с лопатами были. Бизнесмены. Если бы это было в Москве, не говоря уже о т.н. Европе поток информации из телевизора уже бы на пол вылился. Аварии , всё что попало... Помню в начале 80-х у нас в строительном тресте проводилось производственное совещание, управляющий пару раз прослушал жалобы начальника производственного отдела и своего зама на бураны, а потом спросил: " А Вы что не знаете, что ещё Пушкин в "Капитанской дочке" говорил, что... "в марте на Яике бураны бывают сильные." Больше свои промахи на непогоду никто не списывал.

• Подобається Подобається x 7
  8. Summer

Summer Well-Known Member

гарант були в п'ятницю ))

9. Agaton

Agaton Well-Known Member

О... я теж.
    У перший день та нічого...
    У другий... ще
    ...
    У пятий ....:scratch_one-s_head:

і перед домом... і на терасі

Ось і на вечер ціла вулиця дружно розобралась з роботою

• Подобається Подобається x 20
  10. XrustunkA

Буває таке ,що про тебе згадує давня знайома,телефонує тобі і ти більш ніж годину вислуховуєш все що в неї сталось за пів року.Окрім того кожні п"ять хвилин повинна видавати звуки "угу","ага" і "так-так",щоб якось підтримати розмову:dntknw:
    Отаке в мене сьогодні було.

• Подобається Подобається x 2
  11. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

чето не задалось новогодье, все поболели, я на больничном, перед н.г. умерла бабушка (хотят так как она "жила" последние 3 месяца.....) , работы (левой) нету, денег нету, какой то капец .... завтра пойду к дохтору - продлевать больничный .... на рыбалку хочу ... чето все как-то все корявенько .. )

• Подобається Подобається x 6
  12. Игорь

Игорь Well-Known Member

Сочувствую, бывает. Желаю удачной рыбалки.

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нарешті ранок....

• Подобається Подобається x 12
  14. olya_d

olya_d Well-Known Member

Тільки що зайшла до малого, подивитися як він спить, а то чудо мале як мене побачило, одразу зажмурив очі і почав хропіти - типу "я міцно сплю" :haha:
    А так, день як день, робота, лінь до роботи, доїдання пляцків і дриглів

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вранці подивився на заледеніле лобове скло і примерзлі двері... потім на Субару впоперек вулиці - і поїхав на метро.
    Благо, високе начальство ще не увійшло у робочий ритм, тож зайнявся приємним+корисним.
    Записав людині, від якої очікую деякої послуги 11 дисків B.B.King, надрукував лейбочки (а той чоловік - педант, йому подай хронометраж кожного треку! Обійдеться!), потім кілька DVD латинських танців - приємній леді, до якої ми так і не доїхали у новорічну ніч. :)
    Вдалий день, можна сказати!

• Подобається Подобається x 3
  16. XrustunkA

Починаю плавно переходити на звичний ритм...Вставати ні світ ні зор"я:morning1:,тиснутись в маршрутці,як оселедець:crazy:,а ввечері годину добиратися до дому:dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І знову субота! Як і вчора, як і завтра... :)

18. Игорь

Игорь Well-Known Member

А я сегодня встречаю Старый Новый год. Это только в России. Чувствуешь соприкосновение.

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чому тільки в Росії? В Україні теж святкують.. У Львові навіть завтра зранку посівальники будуть ходити..

• Подобається Подобається x 6
  20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нині ше Степана...:sad:
    Ех...рррррррррррррррр...:ireful1:
    То я о свойом..о наболєвшем...:sorry:

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)