Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Просто чудесний вечір дві з половиною години чистила цілу купу коропа:sad:Ех...Борисе треба було послухатися вас,як там:два електроди в ванну і готово!

• Подобається Подобається x 5
  2. olya_d

olya_d Well-Known Member

Я сьогодні чотири коропи купила, не наважилася почистити..Ще й чоловіка сьогодні вдома нема. Лежать тепер ті коропи на балконі - і шкода їх, але не можу живих чистити. Висновок: тре купляти морожену рибу

• Подобається Подобається x 7
  3. terrible

terrible Well-Known Member

:mocking: а вона і так в неї вже перетвориться... не знаю, як у Вас, в нас за вікном - 15

• Подобається Подобається x 4
  4. XrustunkA

4???То виходить я садисткао_ОЯ їх согодні 14 почистила(не рахуючи 2-ох амурів)

• Подобається Подобається x 3
  5. terrible

terrible Well-Known Member

:scratch_one-s_head: ну... як не крути, а виходить що так:sad:
    о_О

6. olya_d

olya_d Well-Known Member

а може в вас 14, але маленьких, а в мене 4, але великі?

• Подобається Подобається x 2
  7. XrustunkA

:girl_cray:
    Я?Ні!:girl_angel:я її лише чистила,а вони її їстимуть:nyam2:.
    Та й взагалі....професія в мене така...може я розтин проводила,а там,як кажуть,розтин показав,що пацієнт помер від розтину:dntknw:

---------- Додано в 02:14 ---------- Попередній допис був написаний в 02:13 ----------

Та здоровенні,як коняки;)

8. "У моєї доні оченята сонні, рученьки мов з вати — доня хоче спати. Ніч прийшла тихенька. Спи, моя маленька." (Платон Воронько)
    давно те було, коли я читала цього вірша моїй маленькій. А вона, як підросла (у років 3), то любила наспівувати: "а тепер я вже велика..." :) Сьогодні у моєї доні ДН будем її звичайний день перетворювати на незвичайний :)

• Подобається Подобається x 15
  9. Summer

Summer Well-Known Member

ми приєднуємось до привітань! Нехай росте здорова , на радість всій родині! :)

10. Сердечно дякую :)

• Подобається Подобається x 8
  11. Игорь

Игорь Well-Known Member

Сейчас по второй программе Российского телевидения идут Рождественские встречи с Аллой Пугачёвой на Украине. Лорак, Руслана. От Русланы глаз оторвать не мог. Такая барышня.

12. victorys

victorys позитивчик :)

Сиділа я сьогодні на роботі і весь день, можна сказати, байдики била... Початок року, ще не всі клієнти прийшли до тями, тож ніхто не дзвонить та не морочить голову :) Десь приблизно між 10 а 11 годиною в мене виникло ну просто нестримне бажання помалювати фарбами. Натхнення зявилось та несподівано як мішком по голові :)))
    Дуже захотілось намалювати якісь квіти (може я вже весни хочу? :scratch_one-s_head:) Зразу після роботи поїхали ми в канцтовари, де я купила собі альбомчик, фарби та набір пензликів і поївши обід сіла малювати..Майже 5 годин малювала :)
    Та й так минув день...

• Подобається Подобається x 12
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

А де...тойво...попатшиць?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 7
  14. Summer

Summer Well-Known Member

вже зрання була в Арсені - купила папушків :), дууже смачні з вишневим конфітюром)) питаю в дівчат а багато є? а вони -цілу ніч пекли є 1,5 тис пампухів :) Так, що хто не встиг спекти забігайте, зранку черги за пампухами не було ))

15. Игорь

Игорь Well-Known Member

Отдыхая на полуострове Крым ( Украина) всегда менi подобалося пиво украiнское . Также в Беларуссии мне нравится пиво беларусское. На Украине и на Беларусi пиво делают отличное ( бiльш на Белларусi подобается). А якoо в Оребурзi будете то пейте местное " Гофман" или " Иваныч" .

• Подобається Подобається x 2
  16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Зателефонував старий друг з далекої області. Привітав зі святами, нагадав, що сьогодні ДН його дочки (вже дорослої).

Спогади і вся розмова у присутності його дружини носила «криптогрпфічний» характер:

Він: Я тоді поїхав до Києва на сесію, дружина не знала, в кого я зупинюся і знайомі розшукали мене в твоїй хаті. Передали, що народилася дочка.

(Насправді - сиділи в мене – він, ще один заочник-львівянині дві дівчнин з рок-балету, вони танцювали напів-стриптиз, а я фотографував)

Він: Ти тоді дістав із замету на балконі приховану пляшку горілки, вона від холоду була як гліцерин.. .

(він сам «дістав» 6 пляшок «Посольської» і сховав так, що навіть я не знав – скільки і де. Згадана пляшка була не першою і не останньою)

Я: Тобі привітання від Володі.
    Він: А, це той лікар, що допоміг мені, коли я нирки застудив ?

(приятель - лікар з пікантних хвороб, анонімність гарантовано)

Я: Коли ти підключишся вдома до Інету ?
    Він: Мені тут виписали премію і я нарешті дозволив собі купити юзаний ноутбук

(мабуть премію заначив, а ноут точно подарував зять – компютерник; діти живуть в іншому місті).

Отак і побалакали. :)

Останнє редагування: 6 січ 2010
  17. Игорь

Игорь Well-Known Member

Уже первая звезда давно взошла. Рождество встретил. По крестьянски. Интересно, перенестись бы века на два с половиной назад, как всё это было тогда? Прочувствовать. Естественно, где-нибудь в средней крестьянской избе. Странно, но ничто другое меня не интересует. Только христиане.

• Подобається Подобається x 6
  18. victorys

ютро в іншу гілку постараюсь ;)

• Подобається Подобається x 3
  19. Игорь

Игорь Well-Known Member

А у нас за окном уже давно минус двадцать пять. Минус пятнадцать самый отличный морозец.

20. victorys

Пятниця. Робочий тиждень нарешті закінчився і попереду цілих 2 дні вихідних :)
    Якийсь спокійний сьогодні був день...Після роботи знову сіла за фарби..здається починаю відкривати в собі талант:blush: :))) ..хочеться малювати знов і знов.. та часу бракує..Нема коли закінчити вишивку яку почала рік назад :pardon:
    У мого Павла сьогодні ДН, та ми не святкуєм, хоч його мама і спекла торт. Може завтра приїдуть гості, тоді відмітим :) А зараз якийсь файний фільм і добраноц... [​IMG]

• Подобається Подобається x 15
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)