Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Інтернет-провайдер зробив нам подарунок на новий рік - збільшив швидкість до 5 Мбіт/с на день і ніч :radist: (було вдень 2, вночі 4)

• Подобається Подобається x 2
  2. terrible

terrible Well-Known Member

а я виспався, як ніколи ще в новорічну ніч. ми залягли спати о 3 годині, а прокинулись десь теж так... о 3 дня. тому що друзі наші пішли до ялинки посеред ночі... а я не схотів, тож і поринули у сон:)
    а ще сьогодні у фабриці зірок 3 таки виграв той, за кого моя половинка вболівала весь час))))))) незважаючи на всі мої підколки)))

• Подобається Подобається x 9
  3. Багіра

Багіра Well-Known Member

Я Новий рік провела цікаво, але дуже напружено через те, що не всі співкомпанійці були мені милі... було і весело, був і конлікт, який повністю зіпсув настрій... а потім мене в неті знайшов мій старий добрий друг, який колись виїхав з України і ми втратили звязок... так приємно, що десь там далеко є близька людина, яка про тебе думає, не забуває і шукає тебе...

очевидно практично кожна жінка з природними стремліннями не проти пожити на "автопілоті"... а є такі що з батьківського дому прямо під крильце чоловіка:)
    і якби я була в таких стосунках, то й сама би якісь бзіки потерпіла...

просто багато чоловіків переходять межу... вважають, що ті 70% це також їх становище чи кількість прав... забуваючи при тому, що забезпечувати сімю це їх обовязок, а не похвальна ініціатива... хоч звичайно виконання цього обовязку є похвальним, зважаючи на несприятливу статистику і передумови до повернення матріархату.. або хоча б до якоїсь можливо трошки утопічної рівності, якої за памяті історії було мізер(може трохи Давня Греція)

також не слід забувати, що жінки теж люди і у них теж можуть бути свої бзіки... і очевидно вони мають на них право, незважаючи на свої 30 чи менше відсотків...
    Ну та я вас не виділа:)

• Подобається Подобається x 8
  4. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ми з чоловіком вчора зробили генеральне прибирання. От що мене здивувало: живемо тільки з літа, а вже стільки непотрібних речей назбиралося...
    Запекли собі ввечері бульбочки в мундирі, а до бульби - оселедець був і тюлька, домашня шинка і ковбаска :nyam2:, з тим і Новий рік зустріли. А, ще були печені яблука і на десерт мій улюблений торт Бджілка (з"їла три куски :) )
    Сьогодні цілий день байдикували, такий настрій був, що називається "говорити, ходити і думати лінь" Ось так почали новий рік

• Подобається Подобається x 10
  5. Patrick

Patrick Well-Known Member

...так в багатьох випадках воно і є...
    Друга сторона медалі (негативна) , коли з чоловіком щось стається , то такі жінки на перших порах безпорадні , потім вони навчаться собі давати раду , але спочатку набють багато гуль....
    Ну то подивіться в ПП.
    ....моя мама далеко не остання людина в викладацьких колах в Львові з купою різних нагород і мені би не дуже хотілося щоб до неї доходили розмови що її син пише дурниці (деколи) на інтернеті.

======
    А мій перед НР був самий що не є звичайний день.Поїхав зранку на роботу , думав на кілька годин (скоро скінчу міряти землю) , а вийшло що більше ніж на цілий день.
    І при тому те що задумав , мало того що не закінчив, а треба буде переробляти все спочатку.І ще впав і потовк собі коліно.
    Десь перед 8ю вечора , коли інші люди йдуть на забаву , я приїхав додому змучений і злий.Прийняв душ , повечеряв і ліг спати.
    Ліг спати в 2009р. , а проснувся в 2010.... Жінка казала (я не памятаю) , що пробувала мене будити десь перед 12 , щоб випити вина , але я щось пробурмотів і перевернувся на другий бік.
    А сьогодні до нас експронтом прийшли гості і так само експронтом ми всі приготували їду.Посиділи , випили і було просто і добре...

• Подобається Подобається x 8
  6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А ми Новий рік зусріли в сімейному колі...нічого особливого.Ось тепер збираємось в Кіровоград подалі від всіх.Будемо заново НР зустрічати..наодинці:)

• Подобається Подобається x 11
  7. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Ходжу цілий день сьогодні і думаю,що ж я мала зробити????Виявляється я сьогодні з подругами маю йти гулятио_О
    Як можна було забути?

• Подобається Подобається x 5
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Здійснили екстремальний виїзд за продуктами (лід під снігом).
    А тут ще морози обіцяють до -19.
    Все, до середи сидимо в норі.
    Усе було би добре, тільки вирішив послухати музику з вінчестера - так зашумів процесорний кулер! Блін, доведеться порціями на ноут переганяти. Мабуть вже завтра. Лінь - понад усе. Релакс!

• Подобається Подобається x 7
  9. victorys

victorys позитивчик :)

A ми 31.12.09 поїхали до знайомих на Новий Рік (десь 120км від нас) так от недавно повернулись :) Провели разом спокійно та весело 2 дні. Зараз розпаковуєм помаленьку речі і усвідомлюєм собі, що завтра останній вихідний перед звичними буднями :pardon:
    Вітаю всіх у Новому Році і бажаю цікавих дискусій ;)

• Подобається Подобається x 12
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вернувсі я нині з Чернівців, а мій пес з трьохденної гулянки... Паскуда ходив стрічать Новий Рік....

• Подобається Подобається x 18
  11. XrustunkA

Точно як мій котяра;)В нас вже два підїзди чорно-білих котів:haha:

12. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Ну що я можу сказати-Новорічна нічка вдалась на славу:good:-був і шашличок,і ялиночка,і гарна компанія,святкувалося нам від 21.00 (31 грудня),до 13.00 (1 січня).Приїхали з чоловіком по обіді додому,прийняли "зміну" від баби-діда по бавленню синочка,відіспались аж цієї ночі.А сьогодні поїхали в "Епіцентр",вибрали такі класні люстри і шпалери,потім їх "обмили" (правда лише пивом:haha:,і тепер думаєм,чим би то таким корисним завтра зайнятись)))))))

13. XrustunkA

Ну от і маєш...ніби неділя,а стільки справ,і то зробити і то...Нарешті трошки відпочину.:)

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Сиджу вчу польську мову. Завтра перше заняття після свят, а я все залишила на останній день, як завжди. А на канікули отримала багацько завдань. Вже навчилась писати числа від 1 до 100 :radist: Хоча я і раніше вміла їх писати, але з помилками (рекорд - 4 помилки в одному слові - "дзєвєнцдзєсіонт" :))) )

• Подобається Подобається x 11
  15. terrible

нарешті це закінчилося-:drinks::dance2::nyam2:...
    але ж ось не встигло закнічитись-як знов почнеться... Різдво... старий новий рік :drinks::dance2::nyam2::rus:

одним словом, З Святами!
    і ось
    http://www.youtube.com/watch?v=Z9re-3Bmqjw&feature=related
    :)))

• Подобається Подобається x 7
  16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Протримався до 15.00 ... Відпустило... Сходив в магазин і вперше вздрів Перше Альтернативне Пиво від Першої приватної броварні... Мусів взяти... Я як істиний патріот п"ю тільки Житомирське пиво ;)

17. terrible

це ідея... знаю я один затишний магазинчик, де продається смачнюче пиво... а чи не подихати мені свіжим повітрям???;)

---------- Додано в 16:03 ---------- Попередній допис був написаний в 15:59 ----------

точно, в нас же хліба немає... буде... :);)

• Подобається Подобається x 4
  18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І мене по хліб відправили...

• Подобається Подобається x 4
  19. terrible

кгм... ніколи не беріть туборг твіст... він потім несподівано починає подобатись не тільки тобі... і змісту все одно немає, тому що пиво просто нахабно, з особливим цинізмом відбирається і випиваеться... а тобі в чашку хлюпаеться на денці... і все :sad:

• Подобається Подобається x 6
  20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ходила на урок польської мови, лазила зі свекрухою по справах, готувала вечерю.. Звичайнісінький день. Завтра переїжджаємо. Так далеко, ну так далеко, аж за метр! В іншу кімнату :). Вона менша, але віддалена, і буде тільки для нас з чоловіком і ніхто по голові товктись не буде, а то ходять тут всякі, а потім речі пропадають.. Тобто знаходять собі нове місце :dntknw:

• Подобається Подобається x 14
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)