Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Peri

Peri Well-Known Member

робочий тиждень завершися,майже все заплановане(по роботі)вдалося здійснити:dancer:
    сьогодні дзвонила коліжанка,дозволили собі майже півгодинну розмову.Настрій - святковий( в них Ряіздво):drinks:

...якщо слухати музику,зашторити вікна,і думати про хороше,спілкуватися з приємними людьми - навіть не помітно,що за вікном дощ:)

• Подобається Подобається x 10
  2. Patrick

Patrick Well-Known Member

Це правда....але Ви би знали як це нервує ... стоїш мовчиш нічого не говориш , тільки очі завертаєш - коли якась молода особа (якщо бабулька то ще можна зрозуміти) , починає переглядати квитанцію купленого і це все помалу , дуже помалу забирати з прилавку.

---------- Додано в 16:28 ---------- Попередній допис був написаний в 16:27 ----------

Ну ніфіга собі!!!... Співчуваю я Вашому коханому.Ще жінкою не стала , а вже права качає.
    Я би навмисне залишився на ніч .
    Так би не залишився , як би нічого не казала. Але почувши таке - зробив би назло.

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Моєму коханому можна тільки позаздрити, що має таку майбутню дружину:).Хіба Ви смайлика такого:)) не помітили?Звичайно ж, ніхто йому такого не говорив , немає потреби, бо й сам не залишився там на ніч.А робити назло- остання справа.
    У нас з ним безмежна довіра один до одного.Ось так:)

• Подобається Подобається x 13
  4. Patrick

Щастя і всього найкращого Вам!

5. Summer

Summer Well-Known Member

буду намагатись прибирати...
    а так вже з'їздили за продуктами, скоро буде обід :), а потім плануємо ялиночку вбирати :)

• Подобається Подобається x 6
  6. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Звичайний день....Та да там!!!!В 5.18 розбудив кіт,який вирішив поспати на МОЇЙ подушціо_О потім ледве заснула в 6.00 будильник,який забула виключити на вихідніо_О Вдалий початок дня,що ж тут сказати!!
    Добре що хоть вже прибрала і борщик зготувала:)

---------- Додано в 14:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:34 ----------

А ми вже років п"ять ставимо штучну.

• Подобається Подобається x 7
  7. Игорь

Игорь Well-Known Member

Сегодня утром по второму каналу показывали " Вечера на хуторе близ Диканьки" постановка толи 50-х толи начала 60-х. С Лолитой и Киркоровым новыё мюзикл даже смотреть не стал. А та старая великолепна. Гоголь дейтсвительно велик, не сравнить ни с каким Гёте.
    А вчера вечером оделся Дедом Морозом и пошёл к зятю в сад, ходил по нему, стучал посохом по деревьям, всё осматривал. Внук ( 3,5 г.) с бабушкой и мамой в это время наблюдал из окна. Потом я пошёл к дому ( всё это в сумерках, чтобы внук не разглядел), постучал посохом в дверь и положил мешок с подарками, а потом ( не заходя) ушёл. Когда потом внук мне рассказывал, что видел Деда Мороза. На вопрос, что делал Дед Мороз в саду, ответил: " Проверял деревья", а на вопрос - куда он пошёл - был ответ: " К другим ребятам".

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Був на митниці.... одне розчарування....

Прислали у подарунок німці для України 8 швидких допомог (повний фарш медичного реанімаційного обладнання) та вісім пожених машин (теж повний фарш).
    Знаємо які у нас швидкі допомоги - Газельки напівіржаві, а пожежки ще навіть не за Брежнєва... старйо музейне.

Так от... знаєте що сталося? Наші митники відфутболили то всьо назад в Тевтонію. Знаєте чого? А розмитнення хто платитиме? піп?

Як казав один герой одного фільму: За дєржаву обідно....

Останнє редагування: 27 гру 2009
    • Подобається Подобається x 16
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Зато в нас тота...клініка майбутнього є...о...:scratch_one-s_head:
    А в них нема...:dntknw:

• Подобається Подобається x 4
  10. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

таке відчуття, що постійно чогось не вистачає...

і то щемко-сумно, то радісно-всеохоплююче весело...

завтра піду за білетами на Львів. як думаєте, вдасться?

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Тепер я розумію шок людей, які повертаються на Україну після кількарічного проживання деінде.. Я кілька разів прочитала ці слова і ніяк не могла зрозуміти чому має невдатись.. Згадувала Твої останні дописи і шукала ймовірних причин.. Потім дійшло.. Це сумно, скажу я вам.. :sad: Якось по-дурному сумно.. Невже залізниці невигідно пустити більше потягів, щоб людям небракувало квитків?? Ех..

• Подобається Подобається x 11
  12. Багіра

Багіра Well-Known Member

напевно це перші зимові свята які пройдуть під напрягом... той карантин спричинив до того, що ми вчимося до 31-ого, 4-5, 11 і далі... навіть не знаю коли до батьків завітати, напевно вже аж на Різдво побачимось...

А що тут поганого? невже треба бути в певному статусі, щоб бути собою? Ну я розумію, що очевидно стосунки нетривалі і неміцні - це одне... зате людина така, як вона є, і неприємних сюрпризів після весілля не буде або принаймі менше...
    а якби мені хлопець зробив щось назло, то помахала би йому білим платочком з суші і відправила б у вільне плавання... навколо стільки людей, які роблять назло, ще не вистачало аби найближча людина таке витворяла:)

хоча вашу позицію я розумію... чоловіча... якби була чоловіком - так само б напевно реагувала:) для такого типажу є і специфічні жінки - розумні і хитренькі, вміру терпеливі і розмірені... (такі ж є і чоловіки)

13. Summer

Summer Well-Known Member

тож треба... тепер розумію чого Багіру так рідко бачу на форумі....

• Подобається Подобається x 3
  14. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Ну от, з Нового року розпочинаю нове життя: звільнилася я нарешті з своєї роботи, поки що не жалію, бо не має за чим. До свят маю підготуватися до сесії, не знаю, як таке можливо, але попробую...

• Подобається Подобається x 12
  15. Patrick

Прошу модераторів перенести це , куда вважаєте за потрібне.
    Аlias , до Вас це не відноситься.Це моя точка зору "ваабщє".
    Не знаю як інші особи чоловічої статі , а я не люблю як мною командують( я люблю командувати) і вяжуть на мене невидимі нашийники.
    Моя внутрішня свобода для мене дуже дорога.
    Це не значить , що я буду щось робити погане , що піде на шкоду стосунків.Але різного роду от такі вище написані "погрози " діють на мене як червона шмата на бика.
    Я привик бути лідером в стосунках , в утримуванні сімї і альтернативу допускаю тільки в окремих і одноразових випадках.

Цього би не сталося. Бо було би по-моєму, або взагалі би нічого не було.Помахав рукою і побажав би їй щасливого плавання я.Що я жиючи в Львові і робив.

От тув Ви мене добре зрозуміли.Власне такою і є моя жінка.

Якщо вам цікаво , ось її фото http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=379215&postcount=789 виставлене раніше.Зараз в неї правда довше і темне волосся.

• Подобається Подобається x 2
  16. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

купила:) експресом 7-го виїду, 8-го буду у Львові. до 12-го включно. уря:)

сьогодні день порадував передноворічною погодою і першою зарплатою по повній ставці (не як у випробувальний термін).

завтра подам начальнику заяву на відпустку на 11-18 січня. влаштую собі 2 тижні свят:)

піду чаю поп"ю...

• Подобається Подобається x 9
  17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Сидимо з дружиною і думаємо, як провести Новий рік.
    Захотіла вона - у певному грузинському ресторанчику (де дуже поважають нашу Майданну команду).
    Розвідав телефон директриси, зателефонував.
    Каже - з 23 до 04 години, Дід Мороз, музиканти, 7-8 холодних страв, 4 гарячих, пляшка грузинського шампанського, 100 гр горідки при вході. подарунок від закладу, бухло беріть з собою (де каже ДИРЕКТОР!). Лафа!
    Але я дружині доводжу: ти о 2-й годині почнеш вирубатися, а чергові страви ще не будуть готові. Ходімо краще до подруги О., де ляжеш спати, на тебе залізуть 9 котів і підживлять тебе енергетично. О 6-й поїдемо додому на метро.
    А дочці господині я тягну з Нету подарунок - 8 DVD мастер-класу латинських танців (це її фах).

Завтра об 11-й - або застава, або відмова.

• Подобається Подобається x 8
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А ми збирались до знайомого, а тут виявилось, що свекруха запросила колишніх сусідів і треба буде посидіти вдома. Може перед самим НР поїдемо до знайомого, якщо таксі будуть їздити.. Якось зовсім не хочеться того свята, навіть нема відчуття свята..

• Подобається Подобається x 5
  19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вчора на роботі погуляли...

Колега, який зазвичай приходить до 8-ї години (так в нього звичка дивна), ледве приповз після 10-ї.
    Придумав я йому "завдання" в відправив додому.

З дороги телефонує (вже "полікувався" десь), просить знайти в його шухляді дещо типу гаманця. Потім попросив перерахувати гроші (заначка). Заспокоївся. Думав, що загубив щойно
    Я побачив у його шухлядах пляшку мінералки, спитав дозволу випити, а колега вже відбився. Налив собі без дозволу - а там спирт - не менш 90 градусів!
    Блін, добре що не проковтнув - маю надію ввечері виїхати за продуктами.

• Подобається Подобається x 16
  20. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А я вчера на работу не пошел, дела были дома, в том числе сходил на рынок за мясом для холодца. На рынке подошел к прилавку где продают карпатские сувениры и рукодельные елочки и изделия из веток елочных. Стоит очередь, продавец файна гуцулочка из Прикарпатья. Вспомнилось как я ездил на Галичину на католическое риздво и привозил сувениры и однажды тащил рукодельную ялинку со Львова. Я и рассказал это гуцулочке. А сзади дама спросила, что эти украшения привезли со Львова. Оказалось, что дама львовянка, которая теперь живет в Донецке. Во как мир тесен

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)