Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хай помаже вікно солідолом :mocking:

• Подобається Подобається x 4
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Звичайний день.. Фотосесія, курси польської мови, забігла в банк, вдома потовклась по кухні, душ, диван і день пройшов.. Закинула пралку, включила. Бац на годинник, а то вже 00:00! Ото тепер сидю чекаю коли випереться.. Завтра вранці знову курси, фотосесія, забігти на біржу праці.. Навіть попрацювати нема коли! Життя вирує! :)

• Подобається Подобається x 5
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Закінчується незакінчена через карантин сесія.Сказали, що по суботах будемо вчитись аж до Нового року:sad:
    А погода така класна! Зранку густий туман, а потім ясне сонечко і тепло-тепло.От якби так і було весь час.А коли захочеться снігу і морозу -у Львів:mocking:

• Подобається Подобається x 9
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичний день...
    Ходили з Зорянкою до лісу...
    По дорозі назад,як завжди на цвинтар.Дивимся - горить.
    Могила...свіжа...вінки зайнялися...
    Сторожа нема,я до церкви...правиться.
    Зайшов ззаду..в захристіє...там..дяк..чи хто...
    Кажу.що горить...ноль уваги...:nea:
    - Закінчиться відправа,хтось піде...:sad:
    Та й так...:sorry:

• Подобається Подобається x 14
  5. terrible

terrible Well-Known Member

чекав сьогодні машину... вона затрмувалась, тож я перейшов на інший бік вулиці, взяв собі кави в автоматі і сів в скверику на лавочці. сиджу, пью паруючу каву, курю. проходить мимо якийсь хлопчина бомжуватого доволі вигляду-"а нема закурити?" - "є." - "а на мтс подзвонити?" - "ні". пішов він. відійшрв трохи далі, сів на лавку. тут іде інший-з тим самим-сигарету дав, мтс в мене немає... глядь-він відійшов і сів поряд з першим "стрільцем":scratch_one-s_head: за кілька секунд - ще один. та що вони, думаю, косяками виходять на полювання з сигаретами??? нема, кажу. а той - "так ти ж тим двом дав!":crazy::))) довелось і його пригостити...

• Подобається Подобається x 11
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Кожного ранку маршруткою їжджу до матері... Пенсіонерю помалу на фазенді...
    І кожного ранку підходить "дідок" років 50-55, вибачається і просить закурити... Через п"ять-шість годин повертаюсь... "Курець" на бойовому посту...

• Подобається Подобається x 6
  7. Romko

Кожного ранку отакий "стрілець" і в мене стріляв.
    Дістав вже...:ireful1:
    А,в сусідньому домі повісився хлоп.
    На загальному балконі(то гуртожиток).
    І,як звично висів цілий день.аж під вечір приїхали..лікарі,менти,та й зняли.
    Я отак придивлявся..придивлявся такі ж вуса...така ж сорочка...
    Точно - "стрілець"..схожий...капець....:sorry:
    Ну...отак си подумав...вже не буде стріляти...:sad::cry:
    Можете уявити собі мій стан,коли,наступного ранку йду...аж вибігає мій стрілець
    - Дай закурити!о_Оо_Оо_О

• Подобається Подобається x 13
  8. Була сьогодні на заняттях мистецького гуртка. Там все так цікаво! Можна і малювати, і пляшечки розписувати, і батік. Тільки за що спочатку взятися, аж очі розбігаються. :dntknw:

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Боді-арт!
    Колись забавлялися у студентському таборі - розмальовували "плакарами" (типу маркерів) дівчатам ніжки.
    Найбільш популярний сюжет - два метелика, що крилами утворювали контур розбитого серця.
    Діічата не знали, що то - зображення з плакату в кабінеті радиста. А гасло на тому плакаті було - "Остерегайтесь случайных связей!"

• Подобається Подобається x 2
  10. Locke

Locke невиправний реаліст

Прохання свої роботи фотографувати і виставляти на ЛФ. Та й майстер-класи для нас не завадило би проводити.

• Подобається Подобається x 3
  11. Частина моїх робіт уже є в гілках "Живопис. Графіка (форумлян)" і "Хобі".

• Подобається Подобається x 1
  12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ходила допомагала чоловікові прибрати офіс. Він вийшов в магазин купити миючі засоби, паперові рушники.. Приніс памперси :haha: Не додивився що брав, а продавець підтвердив що це те, що йому треба :haha: То якийсь знак.. :shy:

• Подобається Подобається x 11
  13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Завтра по гриби їдете ? :)

• Подобається Подобається x 2
  14. Romko

А.шо,то тіки на грибах робицця?:scratch_one-s_head:

15. Peri

Peri Well-Known Member

Хоч одна тема спокійна,без суперечок і така цікава сьогодні!Ото розумію - звичайний день!:)як у добрі старі часи;)

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ой, не кажіть! Я вже пару червоних карток сьогодні вліпила в політиці.. Втікаю час від часу в нормальні теми, щоб перепочити :).
    --
    А взагалі сьогодні якийсь класний день. Мені на вулиці люди посміхались :). Може тому, що я йшла з либою від вуха до вуха, згадуючи про ті памперси :))

• Подобається Подобається x 8
  17. victorys

victorys позитивчик :)

Надіюсь саме тому :)
    Мені історія мого однокласника згадалась....
    Його бабця купила на базарі чорну (або якусь таку темно коричневу) фарбу для волосся. 2-3 дні після покраски повертаючись з тогож базару попала під дощ. І тільки повернувшись до дому і побачивши себе в дзеркалі вона зрозуміла чому люди до неї посміхались на вулиці (по словам однокласника, у бабці були такі чорні затьокі по всьому лицю, що виглядала вона наче із шахти щойно вилізла :))) )
    Бабцю звичайно шкода, та історія правдива :pardon:

• Подобається Подобається x 8
  18. Peri

Peri Well-Known Member

В нормальних темах почуваєш себе як ніби десь у горах біля камину в колі друзів!)))О!(як каже наш Ромко!:))такий-то звичайний день....

19. olya_d

olya_d Well-Known Member

Є в мене на компутері така собі програма, Boris називається. Переглядаю я сьогодні, що би то стерти, бо місця не вистачає, та й ловлю себе на думці, що читаю автоматично Boris_Kiev і думаю, звідки то він в мене взявся :))) От що значить вплив ЛФ

• Подобається Подобається x 15
  20. Summer

Summer Well-Known Member

так як нині п'ятниця та свято, то зроблю собі скорочений роб день :), а вчора їздили в МЕТРО по ікру, там на одну карточку - один купон як в перестройку- банка в руки, були зранку десь в 8.30 перед роботою, то охорона казали, що розібрали вже 3 ящика о_О , а в неділю поїдемо за лимонами теж акція буде :)
    зара вип'ю кавуськи і додому :), гарного дня всім форумлянам! :)

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)