Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Хоч у нас і дощ сьогодні, але настрій сонячний:)

• Подобається Подобається x 9
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

З вчорашнього дня не знала як підняти свій настрій....і от сьогодні мені захотілося чогось яскравого....намалювала нігті червоним лаком...виявилося замало...прикрасила ще свій гардероб червоними колготками, які сьогодні стали у пригоді....настрій підняла і собі і оточуючим...
    під руками не було фотоапарата...тому маєте на слово повірити, що була сьогодні яскравою..мені сподобалося...тепер частенько так ходитиму і обовязково вам покажусь...

• Подобається Подобається x 15
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Зателефонувала дружина, каже - неподалік від дому розвернувся міліцейський оркестр і грає українську маршову музику.
    Глядачів поки що не видно.
    Цікаво, з якої то нагоди ?

• Подобається Подобається x 5
  4. Gron

Gron тафгай

П"ятниця.
    Може Ви обіцяли з роботи раніше повернутися?:)

• Подобається Подобається x 11
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ліс...стежинки,які знаєм напам'ять... Тільки що з нами привітався...хм...сич? Дуже вже великий...майнув над головою,аж вітер...І небо...в зірках,ніби літо вернулось... Хм...

:scratch_one-s_head: і нашо я то написав?:dntknw: Просто...звичний до оскоми день...звичний вечір....і звична пустка...

• Подобається Подобається x 12
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

То зовсім не обов'язково, але мені потрібно, тому сама і пробила ті курси і з радістю на них ходитиму! :)
    --
    Я пролежала кілька днів. Було страшно, бо не було бажань.. Не хотілось ні за комп, ні на вулицю, ні говорити, ні спати, ні пити, ні їсти.. Навіть шоколаду не хотілось! о_О Це було страшне відчуття. Відчувала себе картоплиною..
    На щастя, прийшло виздоровлення і температури вже майже нема. Залишився кашель і нежить. Відновились бажання і ось я вже на ногах і згадую де заникала шоколадку :))) :shy:

• Подобається Подобається x 14
  7. Ромко, що це у Вас "Квадрат Малєвіча" на автарці?

• Подобається Подобається x 2
  8. Romko

А то і є "Квадрат".:dntknw:

9. Boris_Kiev

Усе з"ясувалося. Відкрили меморіальну дошку на будинку, де колись жив Ярослав Стельмах.
    То для мене новина - я вважав, що той будинок на 100% заселений друзями-євреями.

10. Romko

А... не дошку...що тут живе Boris_Kiev?:scratch_one-s_head:

11. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А я далі без свого коханого чоловічка:sad::sad: ,котрий у відрядженні ще буде мінімум до четверга :girl_cray:.Їздили сьогодні на годинку до його батька в село(там Храмовий празник),ще й до інших родичів заїхали,то хоч трішки розвіялась,та,всеодно,хочу,щоб мій коханий нарешті приїхав і ми "вийшли між люди",бо вже дійсно дурію в тій хаті:girl_mad::girl_mad:

12. Ні, це не універ - це цирк на дроті! Вчора всіх обдзвонювали, казали: "В понеділок на пари!" Сьогодні прийшли - нате вам с кисточкой - навчання з середи. :ireful1:

• Подобається Подобається x 6
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Так в інтернеті давно вже інфо є, що у Києві заняття з 25 листопада починаються.А у мене завтра екзамен, ще ж сесія не закінчилась.

14. Так в інших універах одразу так і сказали. Думаєш, ми новини не читаємо? Але ж сказали, що в нас по-іншому, ми й повірили.

15. olya_d

olya_d Well-Known Member

В нас теж від сьогодні садочок мав бути відкритий, але вчора ввечері передзвонили і сказали, що від середи. А малий так налаштувався до садочку йти!

• Подобається Подобається x 5
  16. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Сподіваюсь, цією дошкою не оте злощасне вікно забили? До речі, як там воно? Сусіди помирилися? )

• Подобається Подобається x 1
  17. Boris_Kiev

Не турбуйтеся, дошка - на іншому будинку. Сусідка Ірина все думає, як то приладнати капкан на вікно. Або хоча би дзвоник, щоб упіймати "врєдну бабку" в момент диверсії. :)

18. victorys

victorys позитивчик :)

Щойно помагала Павлу майстеркувати в ванні. Тримала пилосос під сверлом поки він дірки в стіні вертів (ну щоб всю ту пилюку зразу засосати і не прибирати потім). Пізніше тримала таку трубу на якій шторка в душ має висіти поки він щось там вимірював. А потім ми якось не договорились і він думав, що трубу дальше тримаю я, а я думала, що тримає він, ну а виявилось що ніхто не тримає і труба впала. Добре було б, якби впала на землю, а не мені на голову... [​IMG]
    Тепер сижу з шишкою :crazy: Але тішусь, що вже зробилисмо порядок в тій ванні, бо 2 тижні тому Павел сверлив дзюрки сам, і так насверлив, що попав під плиткою в трубу з водою, так що маленький потоп був :pardon: ну а потім ще треба було чекати поки стіна висохне, поки плитку нову приклеїть...Ой добре, що вже всьо ОК :preved:

• Подобається Подобається x 12
  19. весело у вас :good: а я прибираю в шафі перед тим, як піти у пошуках нового одягу, дала собі слово: навіть нового шалика не куплю, поки не позбавлюсь непотрібних речей. А прибирання гардеробу - справа самотня :sad: ... і дуже тривала (кубіти мене зрозуміють ;) )

• Подобається Подобається x 8
  20. victorys

victorys позитивчик :)

Розуміють, розуміють :empathy:
    І в мене таке: відкриваю шафу і ніби повно речей, а нема що вдіти, нє?

Навіть анекдот є такий про чоловіка та жінку:
    Ж:- мені немає чого вдягнути!
    Ч: - твоє "немє чого вдягнути" вже немає куди складати...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)