Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Patrick

Patrick Well-Known Member

Відповідь: Звичний день

Сьогодні на роботі був останній день перед Різдвом(в понеділок ми не працюємо).Роботи майже небуло.Останній тиждень ми взагалі на обєкти не їздимо.Сидимо в офісі.Наради-кава;Кава-наради.Я координати своїх обєктів порахував десь напевно до червня включно.
    І сьогодні приїхав з Ванкуверу самий головний СЕО.Зібрав збори - подякував нам всі за рік, за добру роботу - бла-бла- бла і т.д.вино, сир ,фрукти.
    Двом - хто в компанії відробив по 25 років роздав подарунки (грошові сертифікати + путівка 5* в Мексіку на 2 тижні за рахунок робочого часу).А нам всім , поки йшли збори, секретарка розложила по наших поштових скриньках наші грошові річні бонуси "за виконання плану ".
    Настрій був чудовий.Їду в машині ,по радіо передають Різдвяну музику і рекламу.В одній з реклам говорять , що в Вест Едмонтон мол(торговий центр)на кораблі "Санта Марія"(там є гідропарк і на воді стоїть деревяний корабель в натуральну величину - часів Колумба)йде збір дитячи іграшок для дітей з бідних родин.Реклама скінчилася , знову почала грати музика.
    По дорозі до дому я заїхав в горілчаний магазин- може гості до хати зайдуть , щоб було що налити.І тут я себе лапаю на думці про цих дітей з радіо оголошення.Чим ближче додому - тим сильніше думка жорнає в голові.Я собі уявив свою дитину , що не має забавки.
    На світлофорі розверувся з скрипом коліс і поїхав в Вест Ед.Зайшов в дитятчий магазин купив іграшку, таку яку би своїй дитині купляв(ведмідь з книжкою казок в лапах і він їх читає- в нього вмомтований CD плеєр).і відніс на "Санта Марію".Вийшов з молу , а на моєму траку , акуратно за щіткою запхана квітанція- штраф за неправильне паркування(паркігу вільного не було , то я залишив трак з мигаючою аварійкою недалеко входу)на $50.
    Додому приїхав з почуттям виконахого обовязку.Навіть штраф не затьмарив його.

• Подобається Подобається x 6
  2. Текіла

Текіла Member

У мене сьогодні чудовий день!
    Їздила на ДН.
    Потім в салом. у мене нова стрижка!!! Я дуже задоволена!
    І тепер відпочиваю вдома)

3. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Привезли новий комп. стіл сьогодні, і з старого письмового стола, на якому стояв компутер повитягувала купу паперів.
    Знайшла роздруковки розмов по асьці, коли я тільки знайомилась з своїм чоловіком (роздруковувала для сестри...:shutup:) , його листи, спільний шарж який намалював на вулиці якийсь дядько коли ми тільки починала зустрічатись. Зразу купа спогадів, так ніби то тільки вчора було. Настрій якийсь такий дивний - і тепло , і легка ностальгія, і "ой, це вже стільки років пройшло".....

• Подобається Подобається x 6
  4. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

в нас в четвер ввечері була корпораивна вечірка- бал. Так незвично було бачити всіх в фраках і вечірніх сукнях))).

Вчора взяла вихідний відсипалась, і ввечері поїхала до друзів на "різдвяну вечерю". Правда, так як господарі- власники рибного ресторану,- то іжу навіть словами важко описати.
    Коли буду дома в себе робити наступну вечерю, - скористаюсь з деяких рецептів.

Ми домовились купити подарунки-суверніри не дорожче 10 фунтів, і тянути номерки. Мені попалась модна відкривачка для вина, - не можу натішитись.
    Давно так душевно не відпочивала.

Сьогодні звичайна рутинна субота - прибирання, прання... їсти не готую. Розгрузочний день)

• Подобається Подобається x 5
  5. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

у мене прибирання сьогодні продовжилось із вчорашнього вечора. але тепер у мене скрізь чисто і прибрано. сходила на роботу, вдяглась надто легко: літні джинси, без шапки - змерзла!!!!!!!!! люди, ОДЯГАЙТЕСЬ ТЕПЛО ВЗИМКУ!:)
    мама поїхала на корпоративну вечірку в Сумську область, а я запросила до себе подругу, вона приїде з весілля однокурсниці і поділиться враженнями. мабуть, не будемо спати всю ніч.:)
    добре мати час для себе

• Подобається Подобається x 4
  6. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

прокинулась о 12. приготувала сніданок. подруга прокинулась о 13. попоїли. посадила її в асю - переписуватись з однокласником колишнім.
    почитала конвенції ООН. на мою клавіатуру розлили якийсь крем.
    настрій мінорний. весь день болить голова. 5 хвилин тому вперше за сьогодні розчесала коси.
    знов читаю. знов не те, що до душі. слухаю Квін.

• Подобається Подобається x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

сьогодні найменший день зробив пару фото, але не зміг кинути не комп.

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ох… у п’ятницю у нас був “розширений корпоратив” кількох фірм, які типу об’єднали в один конгломерат. Влаштували досить пристойно. Жива музика, пристойна солістка – і джазова класика, і рок, і фанк, і соул (все внглійською).
    Веселий ведучий (пристойно підготувався). Навіть немолодий іноземний топ-топ-менеджер виступив зі сцени, продемонструвавши “техмінімум” рос. мови: “Коллеги, порвём конкурентов! Это крррррруто!”

Давно так не танцював – десь до 2-ї ночі. Мої колишні практиканти, здається, створили мені “групу підтримки” – помічалася певна ротація молодих дівчат за столиком.
    Пам”ятаючи, що зранку чекають справи (і бажано сісти за кермо), по-англійському злиняв. В суботу взагалі не розумів – ранок чи вечір!

А потім звернув увагу, що на моїх нових черевиках “платформи” побіліли і не відмиваються. У мене була візитівка власника торгівельної фірми і я телефоном “покотив на нього балони” – “ти що мені підсунув!?”
    Він довго розпитував, де я був, що там було і потім виніс вердикт: це від танців на купі смужок вз фольги, які сипалися з гармати ( а ми їх грібли жменями і посипали дівчат).
    Зателефонував молодому колезі (він взагалі профі з латинських танців і пішов з вечірки о 4-й ранку) – так він “весь срібний”. :)

Так, це що маємо: неділя, вечір ? Блін, завтра знов на роботу ???

• Подобається Подобається x 2
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

ше той тиждень.... як би відмучити....

• Подобається Подобається x 3
  10. syavych

syavych копач

А я вже у відпустці :radist:

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

а ми вчимося до 28-го, потім додому.Вчора Максим взяв квитки.Треба було три.Один до Южноукраїнська і два назад до Львова, вже зі мною:).Сміється, каже чого з півдня всі їдуть до Львова.Не знаю як воно буде, але щось придумаємо, провідникам заплатимо і на одному місці переб"ємося.От тільки місце...останній вагон, останнє місце , плацкарт, боковушка.Він трохи засмучений, але то все пустеҐ, головне щоб разом

12. шахрай

шахрай Well-Known Member

А я зараз безробітний,нічо не роблю,відпочиваю,готуюсь до Нового Року

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я в Польщі. Добиралась файно - дали новий автобус на рейс Львів-Лодзь, побудували новий термінал на митниці в Раві (не довелось виходити на вулицю, як раніше)..
    Чоловік зустрів на вокзалі, бабця вдома :) Подарунки, радість, цьомки :) На жаль, бабця вчора поїхала до себе в село, бо сьогодні автобуси не ходять..
    Не спалось.. Встала помила посуд, трохи прибрала.. Помудрувала як то на чоловіковому Макінтоші додати укр. мову і от сиджу на форумі, поки коханий готує сніданок :)

• Подобається Подобається x 8
  14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я вже третій день з температурою 39-40 готуюсь до великого Свята.
    На таблетках працюю як енерджайзер заєць :D

15. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

А в нас сьодні корпоративна вечірка))):radist: :radist: :radist:
    От і :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Галочка)))

16. viltis

viltis Well-Known Member

А я сьогодні за денб поставила 3 заліки і екзамен автоматом .Прогуляла через то роботу:sad: прийшла замучена --коханий зробив вечерю, і ми пішли гуляти в парк разом з нащою маленькою.....пЄскою)Зараз сиджу на форумі, і слухаю пісеньки з серіалу "Клон", які вчора собі скачала.За пару хв піду вже спатки, бо завтра ще напруженіший день

17. Espert

Espert Забанений!

25 грудня! Сиджу в неті на парі, на яку не прийшов викладач! Надворі -10, аж не хочеться йти додому, так холодно! Вже забув як то дуже холодно!!! А може й не хочеться... Все таки не рідна домівка, а квартира, яку знімаю, нового там ніц! Хоча й є робота... До п'ятниці треба зробити курсака, радує тільки що прога робоча є! А ще радує, що прийде кохана людина, за якою так скучив!!!

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мій день почався вчора в Польщі і ще не скоро закінчиться :) Вранці ми з чоловіком гуляли з його другом (вони гуляли, а я бігала по кущах, робила фотки заморожених гілочок :shy:).. Потім зустріч з однокурсником, збирання речей додому.. Автостанція.. Пусто.. В поляків тривають свята. Ні душі, ні автобуса.. Мало того, що 2 чи 3 дні все там було закрито, крім костелів і заправок, то ще й автобуси не ходять і автовокзал закритий!!

Ну нічого, поїхали потягами.. трьома.. Нічка, 2 год в Катовіцах на холоднющому вокзалі.. Ранок в Перемишлі.. Автобуси не ходять, потяг до Львова через 12 год.. Поїхали з приватником за купу грошей..

День.. Тепла квартира, душ, сніданок.. Маршрутка, робота, форум :)

П.С. Так хочу спати!! Але то вже дурниці, головне, що в нас маршрутки ходять і я таки доберусь додому до ліжечка :)

• Подобається Подобається x 8
  19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Нірванко, ну насмішила! як уявила....:D :D :D

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я серйозно :D Ми гуляли трохи в парку, а потім ішли по алеї, де не було нічого цікавого, крім кущів з якимись ягодами, гілочками.. А мене руки тоді так і чесались, щоб "пощолкати" :) А чоловік ще сказав другові "деколи сам не знаю чи то жона моя, чи то дєтско" :D

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)