Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

О! Я так бачу, тут намічається цілий серіал! :) Це так само цікаво, як і всенародні вибори, тільки ще прикольніше!
    Чекаю на наступну серію!

• Подобається Подобається x 6
  2. syavych

syavych копач

• Подобається Подобається x 3
  3. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Це мій вклад в боротьбу з свинячим грипом :) Відмінять карантин - і я тут же його зміню

• Подобається Подобається x 1
  4. victorys

victorys позитивчик :)

Вчора була трохи змучена робочим тижднем, навіть на форумі не мала сили писати. Тож сьогодні розповім про свій вчорашній звичний та файний день, щоб трохи відірватись від теми "епідемія"...

На роботі в співробітниці були іменини і ми пів дня обїдались шоколадними цукерками "MERCI" :nyam2: Два цукорочки положила собі в кишеньку, щоб пригостити пізніше мого Павла. З роботи вийшла на годину раніше, що позитивно вплинуло на мій настрій (адже усвідомлюєш собі, що на годину менше працювати прийшлось! :))) ) Приїхали ми до дому, перекусили і поїхали на закупи (я планувала собі купити штани, а Павел якусь кофту). І вчора я ще раз переконалась у тому, що "скільки б грошей не було, їх завжди мало" :pardon: Просто взяли ми з собою суму в 2 рази більшу ніж планували, ну це так "про всяк випадок", а повернулись до дому з 12 копійками в кишені :crazy: Але зате шалено задоволені закупами хоч і не купили те, за чим їхали! :preved: Я собі купила зимову куртку таку, яку давно хотіла, а Павел куртку весняно-осінню. Ну ще крім того купилисмо реклямувку, корисних і менш корисних речей. А! І ще 2 гатунки смачнющого зеленого чаю на вагу, який я зараз попиваю. Ех, люблю я такі файні закупи!

П.С. Вже коли вертались вчора до дому, запхала я руку в кишеньку свого светрика і думаю собі що то таке слизьке і тепле? :scratch_one-s_head:Витягую руку, а вона вся коричнева...о_О Ааааа....Не судилося мому Павлу попробувати чоколядок "MERCI" :haha:

• Подобається Подобається x 15
  5. olya_d

olya_d Well-Known Member

О, і ми з чоловіком планували на цих вихідних на закупи поїхати разом з малим - дуже він в нас любить в супермаркетах на "сірих сходах" їздити :) Та довелося відкласти нашу поїздку на невизначений термін.

• Подобається Подобається x 7
  6. olya_d

olya_d Well-Known Member

Останнім часом всі сидять в темах про застуду, грип, ...
    А я розкажу, як ми з малим бавимося:

Сьогодні бавимося з малим Колобка. Дійшли до лисички.
    Я: колобок-колобок, я тебе з"їм!
    Малий: Не їш мене, бо я тобі біду зроблю!
    Я: Яку біду?!!
    Малий: В животику накакаю!
    Малий розказує: неправильно, бо мишки їдять сир! Питаю: А котики що їдять? (маю на увазі мишок) Малий відповідає: подушечки Віскас!

А ще просить мене, щоб я включила ігри в ігровій залі ЛФ. Мені не хочеться, тому й кажу, що зависло. Він мені: "Мама, ти шо забула? Щоб закрити, то натисни хрестик, а як зависло, то перезагрузи!" Тепер і не здуриш...
    О так! А ще ми почати вчитися читати склади. Разом варимо, печемо, їмо, поправляємося. Так шо є користь від карантину! :)

• Подобається Подобається x 20
  7. Игорь

Игорь Well-Known Member

Правильно делает. Сегодня у православных христиан праздник иконы Казанской Божией Матери. Я был на службе, целовал икону, руку священника,перед елеопомазанием, хотя перед этим вспомнил о гриппе, но мысль о том, что "всё в руках Божьих" вселила мир в мою душу.

• Подобається Подобається x 6
  8. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

а я стала частіш дивитись мультики і позитивні фільми, комедії різні, і ще читаю гілку з анекдотами тут і на дп)))

• Подобається Подобається x 9
  9. Summer

Summer Well-Known Member

нині були в Метро, підкупити трохи запасів :) і поки вибирали печиво -залишили возик біля ряду, бо машина їздила і шо повертаємось і мого возика з продуктами, що так добросовісно вибирала годину не має о_О, пройшли по рядам поруч, дивились нема... цирк та й годі, настрій зіпсувався, кому треба мої продукти ? взяли новий возик без ентузіазму почали кидати по новому.... зайшли в ряд з шоколадом і там так неакуратно хтось кинув мого возика з продуктами.... я як закричу знайшовся -ото видовище було я в масці бігаю, радію :mocking:. Тож треба які люди неуважні, беруть возик, а не дивляться чи то їхнє, просто взяли і все.... продукти з нового возика - поклали на місця, посміялись з того, анекдот :)

• Подобається Подобається x 10
  10. Iriska

Iriska Well-Known Member

Хм... тиждень шлангую на лікарняному... Лафа... ще би лікарства відмінили... але таки народна медицина і приємніша і смачніша... Чого варта чудодійна часничкова пампушка до вітамінного борщику... ням-ням... Але... все файне по троха... Схопив позвоночник і знову на наковальню... до лікаря... Тут часник не поможе... Знову два місяці лікуватись, шоб його... Пра нарешті пора задуматись, і знаючи власну проблему не шлангувати вправи, адже від них не тільки з хребтом все буде тіп-топ, але і фігурка не зла... Ну все... можна сказати сама собі підросказала... Побачу, як завтра почну вправи робити...

• Подобається Подобається x 8
  11. victorys

Ще осінь на дворі а я чогось сьогодні почала інтенсивно думати про Св'ята, подарунки, що кому бракує і що кому під ялинку подарувати :)
    Може то і добре, бо якщо зараз почну потихеньку запасатись сувенірчиками, то на самі Св'ята не так боляче вдарять по кишені тоті закупи презентів, нє?
    То певне той ранішній сніг мене так надихнув на роздуми про Св'ята і Новий Рік, який доречі ще не знаю де проведу :scratch_one-s_head:Звичайно хотілося б у Львові...

• Подобається Подобається x 10
  12. olya_d

olya_d Well-Known Member

victorys, я вже два подарунки замовила))) Краще поступово підібрати кожному щось цікаве і потрібне, ніж потім купляти будь-що. Та й дійсно потім занадто велике навантаження на гаманець

• Подобається Подобається x 5
  13. Summer

Summer Well-Known Member

я б теж вже збирала подарунки, але поки навіть новорічних відкриток у продажу не бачу... тільки стікери новорічні знайшла :), "сезон " от-от відкриють.

14. ГаЛоЧкА

Біля мене в "Арсені" вже виставили на продажу новорічні прикраси, ялиночки))) от думаю чи не рано ще?

• Подобається Подобається x 4
  15. victorys

Та ні, здається, що якось так завжди у листопаді вже помаленьку починають зявлятись у продажі "святкові" речі. Я сьогодні доречі теж бачила маленькі новорічні сувенірчики, свічечки, прикрасі та сумочки на подарунки :)

• Подобається Подобається x 4
  16. Summer

Summer Well-Known Member

о треба зайти в "Арсен":), бачила сюжет по новинам, що в Епіцентрі теж новорічне виставили :)

• Подобається Подобається x 1
  17. ГаЛоЧкА

Я так люблю життя!!! а воно повертається до мене задом:sad:

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

його тре любити зі всіх сторін.

• Подобається Подобається x 8
  19. Peri

Peri Well-Known Member

:)почухайте йому спинку,йому має це сподобатись:)

• Подобається Подобається x 7
  20. Romko

Romko Дуже важлива персона

То ж не вона..а воно....:nea:

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)