Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ой Ірусь...якраз тоді,коли б здавалося, що у мене все просто пречудово і краще бути не може, один вчинок (абсолютно посторонньою вже тепер мені людини) все зіпсував....не буду вдаватися в подробиці....бо застрягну тоді в гілці про те, що мені найгірше всіх....але не хочу...і не буду....

• Подобається Подобається x 11
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

І ні нада...:nea:

• Подобається Подобається x 4
  3. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Сиджу собі і думку гадаю, а таки краще сидіти і імітувати бурний робочий процес, ніж пропонувати нові теми, нариватися на роботу, а потім за твоє прагнення щось змінити, бути покараним. Може це і неправильна життєва позиція, зате постійно нерви і настрій на висоті! Звичний день!
    Бажаю усім якнайменше граблів у житті!

• Подобається Подобається x 12
  4. Romko

Нагадалось...з совєцького минулого: оні дєлают від,что платят. Ми же дєлаєм від,что работаєм...;)

• Подобається Подобається x 7
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

то ше з совка... ініціатива наказуєма.

• Подобається Подобається x 8
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

На моєму поверсі живе така собі пані Ірина, вчителька математики у престижному ліцеї. Чоловік втік (через її авторитарну вдачу), син вчиться за кордоном.
    А поверхом нижче живе колишня вчителька_не_знаю_чого, поза очі «Врєдная бабка».
    Постійно вони з Іриною гризуться.
    Одна з тем (де ми на стороні Ірини): Ірина прочиняє фрамугу вікна на сходах, підставляючи бляшанку або пляшку, щоби була вентиляція. Хтось курить нижче, хтось щось фарбує. А «Врєдная бабка» тишком-нишком краде бляшанку-пляшку – їй, бачте, дме через бронедвері (поверхом нижче!).
    Якось минулого літа Ірина притягла цеглину з дірками і попросила мене прив’язати її товстим дротом. 2 тижні ми дихали свіжим повітрям, а коли і ми, і Ірина поїхали у відпустку, «В.Б.» два дні кухонним ножем перерізала дріт.

Цієї суботи на 1 поверсі почали щось фарбувати, дихати неможливо. Ірина притягла дерев’яний кругляк і попросила мене підрізати його пилою. Зробив.
    Ірина (спортивна жіночка) встала на високий табурет, відчинила другу по висоті фрамугу, вставила кругляк і прибила одним цвяхом. Через годину «В.Б.» шваброю намагалася кругляк виштовхати. І кинулася зі шваброю на Ірину.
    Тут вже я вийшов на крики і спокійно кажу «Вредній бабці»: «Поставте ущільнювач на свої двері і припиніть хуліганити».
    А педагог Ірина: «Якщо не розумієте людської мови – будемо вас виховувати на рефлексах. Тут є ще третя – верхня – фрамуга, між іншим. І так вже накрали моїх пляшок гривень на 50!»

Цирк на сцені!

• Подобається Подобається x 17
  7. victorys

victorys позитивчик :)

А ми щойно повернулись з іменин у тьоті...не моєї тьоті щоправда, але всеж таки напевне можете собі уявити, що забава була "перша кляса". Мій Павел не пив, бо за рульом, я лямпку вина випила (бо горілки не п'ю) за здоровя вище згаданої тітки ;)
    А всі решта тьоті і дяді присіли на горілочку :wacko: Ну так з початку обговорили всі серіали, потім дяді і тьоті поділились на дві дискусійні групи. Про що говорили дяді я не знаю (бо вони час від часу на папіроска виходили) а так як я сиділа серед тьоть, то багато чого наслухалась :crazy: Після серіалів розмовляти почали про болючі ноги, жиляки і інші хвороби, потім про то, хто в кого з родини від чого помер...але коли почали бурний діалог про клімакс і в кого які об'яви, то я вже не витримала :shout: Кажу до Павла: поїхали до дому, бо :suicide:
    Добре, що ми вже в дома...добре, що вже постелене ліжечко і йдем спати...Але завтра звичний день і підйом о 5:30...:pardon:

• Подобається Подобається x 19
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я нині таблєтки купував в Аптеці, що у Рукавичці... підійшов до віконця і кажу: Добрий вечір, пані. А вона мені мовчки показує пальцем на табличку "ЗАКРИТО".
    А я ....... не розтірявсі... і кажу: та йой! Я ЙНО СІ ПОЗДОРОВАТИ ПРИЙШОВ....:crazy::haha:

а був я з дружиною... то вона так змірила мене строгим взглядом...

• Подобається Подобається x 17
  9. Багіра

Багіра Well-Known Member

йой, не терплю, як при мені мужчини приділяють увагу іншим жінкам... хіба якщо від них щось залежить (якби добився, що продала таблєткі, то би не нервувалася, а так...)
    хоча сама люблю пожартувати))

• Подобається Подобається x 3
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Так-так! Бути Вам полковником... :)

11. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

На роботі таке жахіття...кожної години оперативні наради повязані з епідемією...сотні людей, які дзвонять і питають останні новини....я втомилася!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 7
  12. Summer

Summer Well-Known Member

Mavpysuk, розумію то тяжко витримати... ми самі в невідомості, якби не ЛФ ніц би не знала.....

• Подобається Подобається x 4
  13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Тримайся, Мавпусику, нелегкий час у вас зараз на роботі

• Подобається Подобається x 3
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чув, нині модне отаке цілювання:

• Подобається Подобається x 6
  15. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Три рейди по аптекам... скільки черг - навіть не рахувала... поки найшла антибіотик який приписали чоловіковій мамі :crazyc: противірусних препаратів взагалі нема... зате купила 4 марлевих повязки :tonguec:

І люди знаєте який в тім всім є плюс? Вперше в життю платила комунальні послуги без черги...
    А ще ЛФ оживився !!! Дякувати Богу віртуальне спілкування грипу не розносить :smilec:

• Подобається Подобається x 10
  16. Romko

Нині заліз'єм на сайти МОЗ і КМ...і згадав тебе,Миху. Указом кабінету міністрів,в зв'язку з епідемією заборонені ріжні міропріятія,з масою наріду,в тому числі передвиборні мітинги. Де ж ти будеш кричати:"Ю-ЩЕН-КО!"? І Богослужіння теж відмінили,так що збирайсі до лісу... Сихівського

17. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Мабуть, в найближчий час "звичні дні" всі будуть заповнені саме віртуальним спілкуванням. Три тижні позапланових "канікул" на носі...

• Подобається Подобається x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто відмінив, Юлька?

19. Romko

Нє..вона рекомендувала...
    Урядовий портал

Львівські новини

Але,церква сі не боїт грипи...

УГКЦ наразі не змінює розклад богослужінь через епідемію грипу

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Друга серія (початок див. http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=551421&postcount=8948)

"Врєдная бабка" поскаржилася голові ОСББ (ну кооператива) на Ірину. Голова (майстер на всі руки) таки зачинив вікна і чимось зафіксував.
    На дверях лише нашого під"їзду повісив рукописниий аркуш - нібито "розпорядження міської адміністрації про заборону відкриття вікон у під"їздах. Контроль покласти на техніків ЖЕУ і голів ОСББ".

Ірина роздрукувала на принтері більш грамотний документ - "розпорядження головного санітарного лікаря про обов"язковість провітрювання приміщень та сходових кліток у зв"язку з епідемією..."
    І шкрябається до мене: - Борисе, завтра я прочиню фрамугу, намащу клеєм "Момент" дерев"яну планку, а ти закладеш врозклин у верхню частину (фрамуга відчиняється знизу - вгору). Воно приклеїться і вже ніхто не видере!

... Ну ... "если женщина просит"...

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)