Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Четвер! Останій робочий день тижня і... і мене, як зазвичай, до понеділка не буде на форумі. Сумно! Хоча... очі відпочинуть від монітора, руки втомляться від роботи... а решта матимуть змогу поглянути на нові творіння. :)

• Подобається Подобається x 9
  2. nlopes

nlopes Member

Слухайте, а справді класна тема! На неї можна розмовляти безкінечно...
    Про настрій, нові події й придбання, знайомства і зустрічі в будь-який час доби і пори року...
    Мій нинішній звичний день почався напрочуд гарно - з привітання мого коханого з нашою особливою датою :girl_in_love: І, незважаючи на буденний трудовий день і похмуре осіннє небо з дощем, незважаючи на економічні труднощі держави, у серці надзвичайно тепло, сонячно і кольорово, а в голові тільки ніжні романтичні думки!
    Тому щиро бажаю усім такого ж гарного настрою на увесь день!:)

• Подобається Подобається x 13
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

не можу відійти від вчорашньої нічної пригоди.Було вже пізно, десь біля 11 -ї години.В хаті тихо....коли щось як бахне у вікно!Я чуть з крісла не звалилась, аж мову відібрало.Стало так страшно . страшно.Я б не злякалася б якби це був 1-2 поверх, але ж -8-й!Зразу подумалось, що зверху хтось впав і падаючи вдарився ще й об вікно..брррррррр!Але ж цікавість взяла своє:)відчинила вікно, вилізла на підвіконня- нікого немає, ніхто внизу не лежить...Тільки весь день спокою не дає питання, що ж то було?Здалося, що було щось велике і м"яке.

• Подобається Подобається x 12
  4. Може, то була велика ворона? Вони часто можуть вдарятися у вікна.

5. Alias

Та в нас і ворон немає .А якби якийсь птах то було б чути шкряботиння кігтями по металевому підвіконню і шелест крил..так вже було колись з голубом

6. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Це лелека комусь щастя до хати хтів принести! Але понаставляли блін рези.... тобто металопластиковий захист... не прорвешся! :haha:

• Подобається Подобається x 9
  7. victorys

victorys позитивчик :)

ти мнє ето брось! :ireful1:
    Тільки спокійно, без нервів, все буде добре! :empathy: Та ти певне про то і сама знаєш , нє? Адже якби тяжко не було, до 5 курсу якось добралась, от і його перескочиш! :yes:
    ууууу, ми такі речі зазвичай пишем у другу файну тему "Незвичний день". Ну хіба що Вас коханий щодня напрочуд гарно вітає з особливими датами ;)

• Подобається Подобається x 10
  8. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

осінній день, осінній вечір, якось тоскно і сумно на душі.... з чого б це.. коли відчуваєш себе одиноко- це хвороба.. чи просто осінній настрій?

• Подобається Подобається x 13
  9. Summer

Summer Well-Known Member

вже перевела годинники на зимовий час і сиджу тішуся, шо ше рано :)

• Подобається Подобається x 15
  10. Alias

Ось вже й моя тополя під вікном почала жовтіти..так сумно , хочеться до Львова аж серце розривається.Але починається сесія...у тата сьогодні День народження, а я згадую тиждень тому своє казкове...

• Подобається Подобається x 6
  11. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Як завжди перед днем народження починається легенька депресія. Хочеться кинути все і поїхати... ну хоч би в Кіровоград :)

• Подобається Подобається x 3
  12. Alias

:eek::bad:І що там доброго? Площа Кірова? і більше нікуди йти.Навіть кави немає де попити

13. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Та сам Кіровоград мене мало цікавить - я там вже все бачила :) Але от є там одна людина, до якої я б залюбки втекла на кілька днів... :blush: А каву я б сама зварила, то не страшно :)

• Подобається Подобається x 8
  14. А я сьогодні на гурток малювання записалася (вперше за 4 роки).

• Подобається Подобається x 7
  15. Agaton

Agaton Well-Known Member

Не тільки, є ще вул. Леніна...
    Ну, була ще 2 роки тому...:dntknw:

16. Alias

Вона й зараз є, і пам"ятник Леніну теж нікуди не зник.Взагалі, Кіровоград справляє враження міста, що застигло в часі.

17. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Добре мені застигло... Вхід у парк платний! От де проявляється влада капіталу! )))
    Ну ще супермаркети такі, що загубитись всередині можна.... Гігантоманія...

• Подобається Подобається x 2
  18. Alias

А толку? Ніякого порівняння зі Львовом!Хочуть гроші, а робити нічого не бажають.
    Супермаркети..так..нічого:)Останнім часом Сільпо подобається:)

19. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ну що ж це в цьому в житті все так несправедливо????:girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    Відповіді можете не давати...сама знаю - риторичне запитання

• Подобається Подобається x 7
  20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А що сталось????

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)