Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. victorys

victorys позитивчик :)

Чудову зиму маємо тої осіні :))) а я свої дві шапки з шаликами у Львові забула :sad: Добре, що мама на днях у Польшу їздила і поштою мені вислала мої забуті речі. Тепер ждьомс посилку і надіємось, що ще більше не похолодає...А вихідні не за горами...а на вихідних ми завжди в ліс їздили на грибочки...а тепер шо? :sorry: Всі плани коту під хвіст. Ой за рано та зима прийшла, за рано...Ще не встигла я натішитись золотою осінню...Та й взагалі якось той час так швидко летить, що пчихнути нема коли, чи то може мені так здається...

• Подобається Подобається x 14
  2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

І де то глобальне потепління за яке нобелівські премії роздають???

• Подобається Подобається x 6
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Як завжди в лісі...тиша... Білий сніг на зеленому листі...хм...на жовтому...багряному...тільки вітер шумить...робить снігопади... Осінь...її величність...ОСІНЬ... Хм...романтіком...сі зробив на старість...

• Подобається Подобається x 8
  4. Salata

Salata Well-Known Member

У нас оно все. Не украли, нет. Живет тут :) Пару дней назад было днем +30, вчера похолодало, теперь +28. ;)
    Нашла в шкафу свитер, честно говоря, футболки поднадоели уже :)
    От третьего человека уже слышу: "Хочу зиму" :)

Останнє редагування: 16 жов 2009
    • Подобається Подобається x 7
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вночі град тарабанив по підвіконню, а зараз такий дощ періщить!Люблю таку погоду...гуляти по майже безлюдних вулицях без парасольки,не оминати калюжі, милуватися осіннім листям, що змиває дощ....і не треба ховати сльози коли хочеться плакати..просто так...тому що осінь, тому що такий настрій...

• Подобається Подобається x 10
  6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А в нас вже 4 добу періодично пропадає світло,може й по 12 годин не бути,але найобідніше ,що це лише на нашій:cesored:лінії,а в решти села є:girl_cray:,плюс до того ще пропадає моб.зв"язок,стаціонарний барахлить ну і,відповідно,і-нет:girl_devil:,почуваюся не за 7км від Львова,а десь на Камчатці:girl_devil:

7. Summer

Summer Well-Known Member

ой як то холодно, гріюсь чаєм-кавою, але не недовго, поки не палять...:sad: от повезло з погодою.... піду завтра на південний, гляну шо зимового вже є:), як уявляю ті скажені ціни з 200% накрутки на то китайське-турецькео_О , то вже ніц не хочу...

• Подобається Подобається x 7
  8. Iriska

Iriska Well-Known Member

То капці... звично собі замовила через інет чоботи... Пра на новому сайті, але вже звикла до покупок через павутинку... От тільки... Довбана кур*єрка "Нова пошта"... шоб вони закрилися поскорше... Мало того що псують нам кожен робочий день, бо викликаєм їх по договору на після 16-ї, все рівно приїжджають о 14-й... і хоч кіл на голові теши... їм на*ти... Так окрім того, з*їли мені нервів з моєю особистою посилкою за два дні, більше ніж за місяць на роботі з*їдають... То моя посилка в дорозі на склад №2, то машина вломилась по дорозі, то містичним чином, моя посилка з не зовсім поломаної машини втрафила на склад №1... Потім, при питанні, чи тра людині доручення, окрім паспортів і грошей, для отримання - відповідь... ні... По приходу тра... На конкретне питання - завчена легенда... Тобто, коли питаю, чому мені вчора надали некоректну інфу, мені відповідають, що моя посилка на складі №1... Зашибісь... нагадує...
    - по чому у вас яйця?
    - та йой синку... тота морква - минулорічна...
    Книги скарг - нема, аяву на працівника, можна подати власне тому працівнику... круто... я просто зайвий раз переконалась, що та довбана "Нова пошта" то гірше ніж стара і рідна УкрПошта... Краще довше, але у відділення біля дому, а не в задниці вул. Городоцька, причому адресу тако кажуть некоректно і на візитках теж... замість реальної 355/6 (355 дріб шість), Вам говорять 355б (355 бе), якої нема на карті і зорієнтуватись не реально, бо 355а знаходиться раніше ніж 355... Щоб я ще хоч раз щось через них замовляла...

Хлопці... Я Вам обіцяла і виконаю - наша фірма Вашою кур*єркою не буде користуватись ні по одному місту України. А взуття я си надалі буду або на Автолюкс замовляти, або УкрПоштою.

• Подобається Подобається x 6
  9. Summer

Summer Well-Known Member

наша пошта рідна, поки сама надійна!

• Подобається Подобається x 2
  10. Iriska

Iriska Well-Known Member

Знову сиджу на сайті зі взуттям... Хочеться ще пару пар... Ціни суперові (принаймні за минулорічні колекції, а мені не впирається, головне щоб не дорого і по мому смаку)... Чує мій гаманець, що не втримаюсь і таки замовлю ще си ботфорди, і пару зимових капців... а ще мо босоніжки на літо...

• Подобається Подобається x 2
  11. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

Понеділок. Завжди у понеділок хочеться пятниці!

писи. Не тої, що у книзі "Робінзон Крузо" :)

• Подобається Подобається x 9
  12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ось вже сьогодні звичний день.Знову інститут, знову телефонні дзвінки, розмови до світанку.Я от вчора був трохи нзвичний день.Нам з сестрою "стукнуло " по 20 років.ой, матінко, як час летить..вже 20о_О.
    були гості з херсонщини, вітання, подарунки...Але найкращим подарунком був коханий.Приїхав раненько ..почекав поки почнуть продавати квіти . а потім заявився з величезним букетом троянд, календарем з моїми фотами ще й надруковано то все на полотні...Тільки то все квіточки були, ягідка мене чекала на вулиці:).Навпроти нашого під"їзду є магазин так от на тому магазині на всю стіну висів здоровенний банер(чи як там його) з моєю фотою і вітанням.Тепер мені досить подивитися у вікно , щоб побачити вітання і освідчення :) А ввечері був неймовірний салют в мою (нехай в нашу) честь.Навіть мешканці нашого і сусіднього будинку аплодували і кричали "Давай ще"!:mocking:...А потім..потім він поїхав...і наступив Звичний день

Останнє редагування: 19 жов 2009
  13. Volodarka

Volodarka Well-Known Member

Хм, а я люблю понедельник - он у меня, обычно, спокойный. Ажиотаж на работе начинается со вторника и достигает своего апогея к пятнице. А понедельник - это отдых после обычных женских выходных. Женская часть форума, думаю, со мной согласится, что как бы ты не устала за рабочую неделю, выходные для женщины - это просто смена рабочего места. Закупить продукты на неделю, постирать, убрать, приготовить... всё как обычно. Как когда-то говорила моя мама в воскресенье вечером: "Слава Богу, выходные закончились, завтра на работу!"

Поздравляю, Alias! Счастливой, долгой жизни с любовью в сердце и вокруг!!:give_rose:

Останнє редагування модератором: 19 жов 2009
    • Подобається Подобається x 12
  14. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Гарний був понеділок. Люблю свою роботу - тому понеділки для мене не проблема. Зарплату, знову ж таки, видали :))

15. Summer

Summer Well-Known Member

а той понеділок.... стояла в нашій податковій три! години в черзі.... ледве встигла перед обідом... замерзла як цуцик :sad:. З того всього поїхала додому на обід :)

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

вже другий день хворію.. то все ота відсутність опалення.. або коханий заразив... або все разом... але я так вже давно не хворіла(( обігріваю хату як можу...
    ще й "приємну" новину почула... що пропущені заняття прийдеться відпрацювати, незважаючи на хворобу... добре, що хоч до заліку, що на наступному тижні мене допускають... вже надіялася, що на 5 курсі буде більше поблажок.. та які там поблажки - напевно тільки у військових вузах така жорстка система... аж сльози на очі навернулися... чи то під впливом ліків... чи то від спогадів, як з подругою з запаленням легенів ходили на пари... бо то було зимою і до сесії не встигли б відпрацювати і були би талони...
    тішуся, що могло бути й гірше...

• Подобається Подобається x 12
  17. Summer

Summer Well-Known Member

Багіро, виздоровлюй! :)Так, шо за сльози ? витерти, все буде добре!!!

• Подобається Подобається x 4
  18. Багіра

Багіра Well-Known Member

так віриться тільки в найкраще... то напевно все-таки дія ліків...:) але розслабитись всерівно неможливо - на наст. тиждень маю контрольну без права перездачі... тобто писати дають тільки один шанс... хоч загалом завжди для робіт дається другий шанс... а про казкові історії студентів з інших вузів-факультетів про те, що вони 5 разів ходили до викладача перездати і той каже - довчіться і прийдіть пізніше то взагалі якийсь паралельний світ...:)

19. Iriska

Iriska Well-Known Member

А з чого як не секрет? Мо підкажемо щось?! В мене назрівають з Контролінгу і Корпоративного управління... Справлюсь звісно, але часу не вистачає для себе, хіба в останній день, а іншим - завше рада помогти раніше...

• Подобається Подобається x 3
  20. Багіра

Багіра Well-Known Member

щиро дякую.. якось справлюсь - куда діватись:) та й дисциліна не по програмі Міносвіти, вроді тільки в нас на факультеті викладається як додаткова...

мені всі так в мозги вбивають, що студенство то найкращі роки.. що потім я про них згадуватиму і жалітиму, що пройшов той час.. але всі 4 роки свого студенства я майже заздрила тим, хто працює... не спорю, що коли людина стає дорослою і самостійною, то відповідальність збільшується в мільйон разів... але принаймі всі мої працюючі знайомі, що мають від самої серйозної роботи до самої елементарної - без таких напрягів і проблем... вони спрямовані на своє здоровя, сімю, друзів.. хоч звичайно в кожного свої невзгоди в різних сферах...

хтось набагато спокійніше реагує на такий жорсткий підхід , ніж до прикладу я... а хтось ще й набагато гірше.. вплоть до присідання на таблєтки і нервови зривів...

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)