Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. victorys

victorys позитивчик :)

І в нас аромат сушених грибів по цілому домі :) Добре, що вчора вдало зїздили у ліс, бо сьогодні дощ і навіть виходити на подвір'я не хочеться...:nea: Зараз собі зроблю велику кружку смачного чайочку і будем дивитись якийсь файний фільм :)

• Подобається Подобається x 7
  2. Summer

Summer Well-Known Member

ага нині погода осінньо-дощова, шось мерзну в хаті, піду заварю :smilec: кавусі з шоколадкою. Ніде не хочеться виходити... теж гляну потім, після обіду якогось зі своїх серіалів :ies:

3. victorys

victorys позитивчик :)

Така слякоть за вікном бррр :no: аж не хочеться писати у звичний день...
    А мені чогось так літа захотілось, шо з того всього намалювалам собі метеликів на ногтях і сижу тішусь як тойво цьвочком :crazy:
    Зараз ще гості мають навідатись, так що не вийде сьогодні лягти спати раніше :pardon:

4. Багіра

Багіра Well-Known Member

навіть не знаю чи то звичний день чи то незвичний... через оте отруєння залишилась на вихідні у Львові, сходила нарешті на закупи і приготувала сама їсти, обпечена гірким досвідом того, що буде якщо їсти всяке "нашвидкоруч"...
    сиджу в передчутті, що вже навчання набрало обороти і складаю списки що маю зробити за цей тиждень - бо інакше продовжуватиму сидіти в компі і займаися шопінгом, відклавши нагальне на потім...)))
    недавно в маршрутці зустріла свою стару знайому, ми розговорилися і вона розповіла що є членом спілки християнської молоді при церкві Св. Юра... мене то дуже зацікавило - напросилася на те, щоб взяти участь в чомусь...

ще мене сьогодні надурили в Сільпо на пару грн... не хотіла сваритися, мо помилка, та й ноги промочила - хотілось додому)

• Подобається Подобається x 5
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

сьогодні попав плакат на очі : "вона працює. вона - це Україна". І згадались беззмістовні совкові гасла чомусь, типу "слава труду". А потім прийшла думка... Це ж треба вкласти стільки праці, щоб виготовити цей біґ-борд, матеріалу, думки, часу і грошей, щоб така фігня висіла, від якої нікому ні тепло ні холодно? Гроші викинуті на вітер.... невже у нас вже все є і нема їх куди подіти? але скоріше справа не в тому, скоріш за все, цей плакат просто говорить: суспільство хворе.
    Вона це Україна, а вони тоді хто?

Останнє редагування: 11 жов 2009
    • Подобається Подобається x 9
  6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Сьогодні майже увесь день я почувалася такою собі "звєздою",на котру всі люди звертають увагу:))),а все через те,що робила екскурсію по Львову чоловіковому колєзі,котрий має зріст 210см,а в мене скромних 154см:blush::blush::blush::blush:....Ви вже уявили собі ЦЮ картину:haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 8
  7. Багіра

Багіра Well-Known Member

так то ж передвиборне... (всі шепчуться шо то Юліне) і ще не сама безглузда реклама... рекламні борди Яценюка з кольорах аля-фашизм ще безглуздіші...

• Подобається Подобається x 2
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та там Багіро... одне наперед другого безглузді. Гриценюка бачили рекламу?
    писок на вес біґ-борд і надпис поряд: "перший непрохідний"....

і куди той писок має пройти... безпоняття...

• Подобається Подобається x 2
  9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Останнім часом такі звичні-незвичні дні пішли.Маська ганяє через кожні два тижні Львів-Кіровоград.Ось вчора в суботу тільки поїхав, а в настумну неділю вже знову буде у мене.З поїздкою у Львів знову нічого не виходить- сесія:sad: Але після сесії вже 100 % буду там, тільки погода вже буде не та.Але що нам погода, коли ми разом?

10. IRUSKA*8

Сьогодні був класний день:почули про похолодання,тому пішли з Ігорчиком в парк, погодували оленів,павичів,качечок та ін.,потім прийшла кума і принесла подарок(який я в неї замовляла) для брата на ДН,братик виздоровів і поїхав на пари,а я малого вклала спати і НАРЕШТІ до ВАС;):good::)

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Звичайний робочий день.. Сусіди товчуться, як звикле - крики, матюки, плачі, стукіт.. Такі звуки ніби мішками з картоплею кидаються. Ніяк не могли визначити де це, хоча в будинку кілька квартир. Але чути було дитину, а дітей тут ніби нема. Згадавши випадки, про які розказували по ТБ про те, що чоловік насмерть забив жінку з дитиною, а сусіди нічого не зголосили на поліцію, вирішили діяти. Тим більше якось дивно там все було - то скандал, то мертва тиша. Подзвонив чоловік на поліцію, вони питали його дані, а він хотів анонімно, щоб потім нам ніхто нічого не зробив. Тоді поліція сказала, що не приїде. Він сказав дані, але просив до нас не заходити, щоб сусіди не бачили хто зголосив їх скандал. Через 20 хв поліція передзвонила спитала чи досі скандалять. Через 40 хв приїхали. Машина постояла біля під'їзду кілька хвилин, було тихо, то вони й поїхали.. Чоловік злиться - а може той скандаліст вже трупи пакує :ninja: Страшно.

• Подобається Подобається x 6
  12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Нірванко, в кожного знайдуться сусіди "з тарганами":

Ось моя сусідка живе відразу з двома цивільними бойфрендами. Тобто сама сказала, що "ми утрьох живемо!".

Мене б це не хвилювало, але в обох - великі авта, а місця для паркування обмаль.
    З першим (який щодня від"їжджає) досягли домовленності, що він не лізе на моє місце, так другий кине тачку і зникає.
    А так і вона, і вони - чемні, не нахабні.

Ось зібрався щойно від"їхати на 20 хвилин - приїхали обидва і зраділи "Ви від'їжджаєте ?".
    Відповів, що я приїхав, замкнув тачку і пішов додому.
    Почекаю, доки займуться своїми справами, потім поїду.

13. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

ну і погодка .. мене сьодні по сихову з парасолькою носило, як у тому фільмі про Мері Попінс... замерзла.. сижу .. чаї ганяю.. ось і холода прийшли...

• Подобається Подобається x 11
  14. Summer

Summer Well-Known Member

брр ну і холод, ну і дощ... нині через цілий центру марширувала, ще й 3 години сиділа в зимному приміщенні, а знайома легко вділась, так забігали грітись в магазини :pardon:, забігли потім на каву :smilec: як згадаю, що завтра знов півдня бігати з парасолькою під той дощ і холод....знов той насморк буде :cry: Таке різке похолодання....

• Подобається Подобається x 6
  15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ой Миху і не кажіт. Я як побачила ту рекламу що вона - то Україна, чи вона то покрадені заводи то такмсі сміяла що ну. Ну бо то ідійотизм на рівному місцю. Але чулись те, без вона все запрацює, он тіко заваджає влада. Так і кажут в тій рекламі - нам заваджає влада. Ну то як так перешкаджає то чого до рідної мами туда сі всі прут???

• Подобається Подобається x 5
  16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Уранці біля хати
    Малесенькі сліди-
    Зайчаточко вухате
    Приходило сюди.
    Сиділо біля хати,
    Ступало на поріг,
    Хотіло нам сказати,
    Що випав перший сніг.

Моя Зоряна нагадала то вночі...
    З першим снігом Вас!

17. А в нас ще нема снігу. :sad:

• Подобається Подобається x 3
  18. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

І нас засипало... а вітрисько голову здіймає... бррр...йду відігріватись кавою :morning1:
    П.С. Тре цвьочків прикупити, щоб бува дах не зірвало :crazy:

19. Summer

Summer Well-Known Member

ну що ж вітаю з першим снігом! От таке зранку було [​IMG]
    Взяла вже рукавички :)

• Подобається Подобається x 17
  20. IRUSKA*8

Нарешті в нашому "глухому " селі відновили електричний струм і моб.зв"язок (тфьу-тьфу-тьфу,щоб не наврочити):)))...нічка пройшла при свічках,бо малий ніяк не міг без світла спати,зранку оцінили весь маштаб нічної "снігової атаки",отже маєм:калина,впавша на ворота-1шт.,бузок,проламавший сусідський паркан-1шт.,кущ жасмину,котрий завалив маленькі ялиночки-1шт.,престрашені та замерзлі коти/кури-2+9 штук і ще 5 замерзлих яблук...О:pardon:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)