Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мордували мене бідного...два хлопи тримало..а їден бурував...:sad:
    Сі гоїт...:sorry:
    в четвер знов...:sad:
    Казав дохтор(смакуючи пиріжок),переходити на енергетичне харчування..
    І зуби будут цілі,і протези буде на шо чіпати...:preved:
    Думаю,в чому себе обмежити..:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 9
  2. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

А Ви шо так сильно сі не давали лікуватись? о_О Чи мо' так моцно боліло? :sad:

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Я би й тепер не давсі...:nea:
    Але лишилосі штири клавачкИ...:preved:
    Треба було...:dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  4. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

О, то кіко є - то є зовсім ніц. :) Тіко штири клавачки і будете ладний пан :pardon:

• Подобається Подобається x 2
  5. Romko

я і так ладний...;)
    їно сі відкашлаю...розпростаю крижі...:sorry:
    Ворел...:preved:

• Подобається Подобається x 8
  6. Romko

7. Romko

Пішов до зубного...мав на 9-ту...
    Приходжу..кажут швидка забрала..серце..:sad:
    Ех..40 років нема хлопові...:nea:
    А я з тими клавачками сі так і лишаю...:dntknw:
    Та й так...:sorry:

• Подобається Подобається x 3
  8. Romko

Видзвонили мене на їдну фірму,де мене(мабуть по наївності) вважают за комп'ютерщика... З дуужд мудрим виглядом почистив Вебом комп і йдю... А по дорозі вступив'єм в Криву липу... Сидю,п'ю каву,див'юсі,а попри мене лєтящєй походкой прямує Орест(котрой є Форест)... Сі трохи пообщали...о... Та й так... А зараз до хати,беру малу і до лісу...вже просилась... Та й забагато ту тотих...хомосапієнсів...дискомфорт з незвички...

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Щось зовсім у мене часу не має.Вчора приїхав Максим:yahoo:Але якимось дивним потягом.Бо цей потяг приходит вранці, а Макс заявився аж ввечері Питаю де був, з загадковим виглядом натякнув, що мав справи ще в одному місці:)Пізніше дізналась, що те загадкове місце Южноукраїнськ.А чого він там був так ніхто мені і не сказав.Знову якийсь сюрприз.
    Сьогодні ремонтуємо розетки, будемо готувати обід.Взяли кулінарну книгу і один називає сторінку, з тої сторінки і будемо готувати.Випала якась там курка в каррі.Завтра їдемо вдвох до Южноукраїнська.Класно так.Я щаслива ..ми щасливі...

• Подобається Подобається x 16
  10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А я примарафетилась і на Львів:):):),маю там деякі приємні справусі;););)

• Подобається Подобається x 10
  11. Agaton

Agaton Well-Known Member

О... а біля Кривої Липи принаймій ремонт вкончили , чи далі там оті... трактори :crazy:

• Подобається Подобається x 5
  12. Romko

Ой,там зара файно...:good:
    Всьо в плитці...:preved:
    Майже.як в Вроцлав’ю...:sorry:
    тре буде фотки скинути...:scratch_one-s_head:

13. Iriska

Iriska Well-Known Member

Вже звично працювати з білизною... Вічно напарниця намагається тобі продати якусь модельку бюстів чи трусів... завше знає, що "більше тобі потрібно"... В мене скоро буде стіко білизни, що прийдеться щогодини міняти, аби все переновити хоч по разу... Жартую звісно, але іноді дістає... адже хочеться, але на фінанси є більші потреби...

• Подобається Подобається x 3
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

пішов я нині на Шувар.....

дивлюся якийсь хлоп продає кріп і головне має його цілий мішок. Я підійшов, запитав, як завше, чи то свій кріп, чи колгосний. А в мене все таке є, як підійду до продаця, зразу там черга сі збирає. Жіночки почали пучєта вибирати котрі ліпші... мнєцкати той кріп руками, перевертати... і тоді я кажу так голосно: всьо!!! продажа сі скінчила!!! я купляю весь кріп. Йой... шо то було... жіночки як сі накинули на мене, що вони ше хочут брати кріп, шоб я ше забирав весь....
    я насилу виліз з тої черги... і переконавсі, що такі жарти з кобітами до добра не приведут, нє?

• Подобається Подобається x 12
  15. Romko

Ніц не бізнесмен...:nea:
    Тре було стати з тотим мішком поряд...і використовуючи нєотразімоє обояніє...спродати його дорожче...
    по гривні за стебло...о...
    в тебе б тоті жіночки купили..Мих ж...:dntknw:

• Подобається Подобається x 10
  16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Той хлоп мав би Вам штук 10 пучків задарма віддати за таке діло:)

• Подобається Подобається x 4
  17. Багіра

Багіра Well-Known Member

Миху, ви просто солідний, презентабельний мужчина... маєте "силу" та й ся користаєте:)

18. victorys

victorys позитивчик :)

Звична субота.
    6 ранку дзвонить будильник, і думаєш собі невже та ніч так скоро закінчилась? А може виключити той будильник і піти далі спати, а? :boredom: Адже субота сьогодні! Потім ще 15 хвилин воюєш сам з собою вставати чи ні...і на кінець встаємо. Швиденький смачненький сніданок, кавуся, вдягнутись потепліше і в ліс на грибочки! :preved:
    А в лісі осінь, трохи туману з ранку і таке чисте повітря, що не можеш ним надихатись, ну і грибочки звичайно :) І в душі дякуєш сам собі, що все таки лінь не взяла гору і ти є зараз тут у тому лісі і бачиш ту всью красу, а не валяєшся у ліжку під тепленькою ковдрою. І файно є, бо день пройшов не даром!!! :i-m_so_happy:

19. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Я вже колись писала,що зараз не маю власного комп"ютера і ,відповідно,і-нету,тому мушу "випрошувати" в свого брата трішки інтернет-хвилин у його кімнаті,Так от,завжди,коли у будні дні він на парах-я з Вами,і у вихідні-в нього "кавалєрка",а я-до Вас.....а зараз він хворенький(постійно вдома),тому,наразі я з Вами тільки "одним оком і вухом":).

20. Summer

Summer Well-Known Member

вчора встала в 6 ранку -випровадила своїх на гриби. Назбирали 2 відра, правда білих мало....бо як казав їм знайомий, до якого приїжджали , в них в селі одна бабка йде за грибами в 3 годині ночі о_О з ліхтариком , і вже зранку йде з лісу з білими грибами....
    так шо вчора чистили, сушили, варили, крутили. Нині ще зробили смачні смажені гриби , з цибулькою , сметанкою :), ше на додаток живе пиво було :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)