Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Приїжджають і лазять всюди, фоткають.
    Ні, екскурсовод український, але балакав по польськи.
    Вони самі по собі їхали, але через нет знайшли екскурсовода і готель десь там.

--
    В мене тільки що був такий глюк - ніби лев-статуетка мені головою кивнув :)))

• Подобається Подобається x 2
  2. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Мала м нині таку суботу,що зара ледве тепла:crazy:-їздили до чоловіка "на село",де й відбулося генеральне прибирання,велике прання,драяння вікон і фарбування дверей,а ще:вАреня,збирання,прасування,копАння ітд.:ireful::ireful::ireful:
    ....коротше,якби не 30хв. у ванні та 30г.кон"яку не було б мене зара на ЛФ:))):))):)))

• Подобається Подобається x 11
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

сегодня выдвинулись на рыбалку, шел дождь на небе не просвета, я и Фатер в лодке вдвоем в брезентовых плащах погребли, через час промокли до кишок, замерзли до стука зубами капец .... ( [​IMG]

• Подобається Подобається x 9
  4. Summer

Summer Well-Known Member

а вчора ледве вибралась з центру з тим концертом і то в 15.00 таааакі корки були, шо ну ((, замерзли з коліжанкою як цуцики і зайшли в львівську майстерну шоколаду -на цукорки і :smilec: і купила додому плитку шоколаду чорного, що я вам скажу смакота! але ціна...ну рідко можна ;). все нині насмарк, як в сопілку говорю.... пішла утеплятись на Південний -шо я вам скажу ціни скажені....зате випили в сільпо смачного молочного коктейлю, я ніколи їх там не купувала, а попробувала :good: , надіюсь на потепління :)

5. victorys

victorys позитивчик :)

Сьогодні від 12 години міняєм рибкам воду. Спочатку їх всіх полапали в відро, потім повитягували рослинки, порозділяли їх (щоб розмножити), обстригли коріння. Потім прополоскали в кип'ятку всі камінчики, ракушки, і інші акваріумні прикраси та пристрої, а потім всьо то намочили на 4 години в воді з рідиною для знищення слимаків (намножилось тої зарази! :ireful1:). Ну а потім всьо то гарно треба було поскладати назад у акваріум, посадити рослинки і набрати чистої води. Тепер так гарно там, що надивитись не можу :girl_in_dreams: Ось і майже закінчилась неділя.
    П.С. Сушилка для грибів здала тест відмінно - з відерка свіженьких грибочків зробилось пів мішочка засушених ;)

• Подобається Подобається x 7
  6. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Як то деколи змінюються плани в житті. Два тижні тому думала, що сьогодні піду в театр, посеред тижня спланувала з подругою піти на футбол "Карпати" - "Закарпаття", а була на родинному день народженні. :) Що теж добре - хоч деяких родичів вперше побачила :pardon: (бо ж їх так багато...)

• Подобається Подобається x 5
  7. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

В мене нині професійне свято - і ніхто не привітав за цілий день ) І батьки забули, і друзі. :) Смішно і трошки сумно.
    Так що загалом день вийшов зовсім звичний - не святковий.

8. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Вітаю! :give_rose:
    А що за професійне свято? :pardon:

п.с. якщо День вчителя (педагога), то Вас багато-хто вже привітав на ЛФ :), наприклад, на цій сторінці:
    http://www.for.lviv.ua/showthread.php?t=5227&page=103
    і на тій:
    http://www.for.lviv.ua/showthread.php?t=46701

9. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Я форумлянам дуже вдячна, безумовно! :) Дивилась вже ці гілки - дуже приємно
    Але хотілось би почути "реальні" (не віртуальні) слова привітання і від близьких та друзів... Ех, всім треба нагадувати наперед )

10. Natalia H

Natalia H Member

А я сиджу на роботі, без діла, вяло копирсаюсь в неті, і простуда вже повністю хазяйнує в моєму організмі. Але настрій прекрасний - скоро обід, ясна осіння погода, і певно головне, що до такого настрою спричиняється - те, що сьогодні я перший раз за більш ніж півроку їхала поїздом на роботу (7 год.) на нижній полиці!!! Люди, який це кайф, я таки нарешті відчула себе людиною! ))))

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ого! Звідки ж Ви до Львова на роботу їздите? Кожен день долати таку відстань...крутоо_О
    А мій коханий вчора їздив у "розвідку" по замках.був в Олеську, Підгірцях, Золочеві.Трохи пофоткав, а потім я дві години слухала про поїздку.Тепер через два тижні поїдемо на екскурсію .
    Така погода классна, а післязавтра приїде ВІН!:yahoo::yahoo:
    Вчора у мене був ювілей-два роки як я з ЛФ :)

Останнє редагування: 5 жов 2009
  12. terrible

terrible Well-Known Member

завтра до нас сестричка з чоловіком-французом приїзжджають:yahoo:
    а сьогодні вночі на перехресті коридору між кухнею та клозетом за поганих метеоумов (в повній темряві:))) ) відбулось моє зіткнення з Багіркою (от навіщо їй посеред ночі мандрувати квартирою? ляж собі в коробочці своїй і спи!). під час наступних моїх викрутасів (викликаних цілком гумманою метою не наступити на кошенятко) був звалений з тумбочкі телефон та безжалісно розтрощена мною корзинка з яблуками... ось так...
    PS жодна тваринка під час зйомок не постраждала. дружина отримала моральну травму. я... трішки... тілесні ушкодження. корзинка ремонту не підлягає... телефон щось дзеленчіть ледь чутно, коли дзвонять...
    :haha:

• Подобається Подобається x 12
  13. Natalia H

Natalia H Member

На щастя (чи навпаки) не кожен день, а двічі на тиждень. І не до, а зі Львова - в Новоград-Волинський.

Ой, а розкажіть, що там з Підгорецьким замком - як той ремонт, в процесі? а в середину в приміщення і далі ще не пускають? Як же він мені сподобався ззовні (пустили нас на подвір'я), мм... Таке поєднання грошей і смаку рідко трапляється. І величний, і затишний - о то треба було вміти!

• Подобається Подобається x 3
  14. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сьогодні проснулася з думкою про те, що потрібно "попрощЄ" відноситися до того життя....а то щось я занадто всім і всіма переймаюся....Все, вирішила-змоделюю собі уявний панцир і не допускатиму до себе всякі життєві напряги...

15. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

І до мене :) Швидше б вже післязавтра... Звичайно, добре, що наша країна така велика... але деколи то так важко! )

16. Summer

Summer Well-Known Member

понеділок день важкий... і тяжко війти в ритм роботи після вихідних, і погода шось мені нині не того, хоч і осінь люблю, але якісь нині певно бурі магнітні....:sad:

• Подобається Подобається x 4
  17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Страшний день. Стою перед дверима СТОМАТОЛОГА... Тримайте кулаки...

18. Alias

ще на реставрації, але іноземців пропускали всередину.

19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Змучена. Мала в суботу вісілє до якого готувалась тиждень. Не спала кілька днів. Прийшла вас агітувати проголосувати аби дівки дістали презенти.

20. Alias

Ромко, ну як, живий, а зуби цілі? :)
    Я сьогодні прибирала, готувала, завтра приїде коханий:yahoo:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)