Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. terrible

terrible Well-Known Member

а в нас сусіда попався працьовитий... затіяв ремонт. вчора до 9 щось там гупали в нього... здерли, я так зрозумів, все покриття в себе з пілоги... сьогодні вранці прокинулись від того, ніби хтось ходить кімнатою... а то виявився сусід в себе в кімнаті тупцявся:)) а враження таке, ніби поряд ходить... сьогодні знов щось стукають...

• Подобається Подобається x 8
  2. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

може то був розіграш? :pardon:
    можна спробувати вдягнути щось шерстяне на голову, якусь хустку чи шапку, і так походити день - само по собі може перейти, тепло шерсті допоможе :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

А Ви сі з ним об'єднайте в союз...і тоді буде пУкав не над головою,а в хаті...

• Подобається Подобається x 5
  4. Summer

Summer Well-Known Member

прийшли нині питатися чи не хочемо ми домофон, бо в сусідньому будинку поставили, ну і ходять по квартирам і збирають підписи. Не знаю чи то дорого 209 грн то двері з тим домофоном+15 грн ключ (один на халяву) +29грн якась трубочка і 5 грн а\плата....жіночка намагалась пояснити яке то добре чудо-техніки, але ми відмовились, сказавши , що для такого страшного під'їзду -то при тому, що двері закриваються на замок! нам такого чуда не треба.... на шо вона нам сказала, все одно як більшість зголоситься будете платити.... от сиджу і думаю, як би то сказати гарно, що то мені не треба того домофону....

• Подобається Подобається x 6
  5. terrible

а до нас колись приходили сусіди, хотіли двері залізні з кодовим замком поставити в підїзд. зкидались. я відмовився. навіщо вони? зрештою, від того половина мешканців підїзду відмовилась-бо більшість вже пенсіонери. так і живемо... без дверей:)

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В нас у Львові поставили на ключ. Люди дратувались спочатку, бо треба було з собою додатковий здоровезний ключ носити. Мене він особливо дратував, бо дирявив в сумці кишені і швидко гнувся від того, що я ним пошту відкривала :shy: А потім знайшла йому чудове застосування - відкривачка до пива! :) І була щаслива з того :radist:
    (а від коду на дверях сусіди відмовились зразу, бо в сусідніх будинках той замок з цифрами часто крали, та і підглянути код не так важко, як дістати ключ)

• Подобається Подобається x 7
  7. terrible

та... пиво я запальничкою чудово відкриваю;)
    а от кодові замки... коли я ще вчився, то жив на квартирі. і двері були з таким замком. і одного чудово ранку їх всі покрали (замки, двері залаишилсь:mocking: )
    та і навіщо їх ставити? безпритульні в нас не живуть в підїзді... чужі якось ніби не вештаються... та і в кінці кінців навіщо тоді двоє дверей в квартиру? з них одні залізні. :)
    та ще й фінансова скрута тоді була...

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А в нас якось безпритульні залізли в підвал і щось там горіло.. А ще всяке неподобство приходило тусуватись, і смітило, і гадило.. :ireful:
    --
    Замінили! :radist: Наввиперидки з чоловіком пхали в неї яблука, моркву, апельсини.. Так сподобалось! :radist: Не стільки того соку, скільки забави :)))

• Подобається Подобається x 10
  9. victorys

victorys позитивчик :)

І в нас у Львові поставили на ключ. Воно то ніби добре з одної сторони, але не тоді, коли живеш на першому поверсі...Постійно то хтось ключ забуде, то хтось до когось в гості йде і не може в підїзд попасти, тоді починають стукати в підвіконник і просити, щоб їм відкрили :ireful1: надоїло вже то жахливо! :ireful: Потім деякі сусіди (ті до яких часто гості приходять без ключів) просто не закривають двері в підїзд. І тут виникає питання: якого милого нам були потрібні ті двері на ключ, якщо з них як з козла молока?
    Так і живем... :)

• Подобається Подобається x 8
  10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ооо, співчуваю.. Я на другому поверсі чула як дверима гримали, а на першому поверсі то, мабуть, капець..
    --
    Людоньки, який то класний свіжий сік!! Я вже півтора року на магазинних соках і після них свіжий сік - це щось дивовижне! Три ябка + морква = горня смачнющого соку! :nyam2:

• Подобається Подобається x 4
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У нас домофон вже два роки.Спочатку заплатили 200 гр, тепер абонплата 6 гр .на місяць.Здається, незадоволених немає, бо стало тихіше, чистіше і тепліше.Не швеньдяють п"янички , щоб "відлити".Хто не хотів платити за слухавку, той просто має ключ для розмагнічування дверей.

12. Игорь

Игорь Well-Known Member

Советую соглашаться. В подъезде будет чище, культурнее. Техника домофонная сейчас на нормальном уровне. Последуйте за большинством в данном вопросе.

Жена приехала с отпуска ( двухнедельного ) и первым делом решили навестить внука и внучку, а когда уходили, то внук ( 3 года) обнял её и говорит: " Бабушка не уезжай". Он испугался, что бабушка теперь будет по две недели не появляться.
    Дочка рассказала, как внук , когда зять уходил на работу говорит ему: " Папа, не уходи". Зять: " Сынок, надо папе деньги зарабатывать", а внук радостно: " Папа, я знаю, где деньги - вон они там лежат, не уходи", - и показывает на холодильник, где всегда лежит какое -нибудь количество купюр.
    Хорошо! Сижу, пью пиво, общаюсь в Львовском форуме. Совершенное мгновенье.

Останнє редагування: 2 жов 2009
    • Подобається Подобається x 11
  13. Iriska

Iriska Well-Known Member

За останні дні підготовки... звичний день... Завтра, а саме в 18.20 - день народження мого ненаглядного і наразі єдиного синулі... Буде день - буде свято! Але все завтра, а наразі всі в передчутті сюрпризу для нього і просто чудового дня дитячого свята!
    Киця моя... мій синочку... я знаю як ти не можеш дочекатись того дня і тої години..., але я ще більше... бо так радісно бачити твої по щирому задоволені дитячі оченята... Я просто люблю тебе і хочу тобі свята, не тільки в цей день, але і щодня... Проте нажаль не завше так буває...

• Подобається Подобається x 15
  14. victorys

Були ми з Павлом сьогодні в лісі, а там так гарно...осінь..(тільки холодно трохи :girl_sad:) А ще в тому лісі назбиралисмо відерко грибочків :i-m_so_happy:
    а ми сьогодні сушилку для грибів :) Гриби помили, порізали і сушим :cowboy:
    А на обід звичайно смачненький грибний соус був :nyam2:

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А ми були з чоловіком на фото-екскурсії по старій закритій електростанції. Місце закинуте, розвалене. Невдовзі там повстане культурно-мистецький центр, тому купа народу сьогодні прийшла туди пофоткати залишки електростанції. Шкода, що на щодень це місце закрите, там можна було б робити чудові фотосесії! Кому цікаво, на цьому сайті є 3Д-екскурсія по електростанції. Дуже реалістична! :good:

16. Mariya

Mariya Well-Known Member

Вчора перевірила 120 тестів :wacko: (після того як прочитала одну лекцію і провела ще один тест). Нині замість того, щоб відпочивати, далі буду перевіряти :cry: і треба ще лекції написати :cry:, бо завтра до церкви їду (в нас празник в четвер був).

17. surma

surma Well-Known Member

Сьогодні ваш форум для мене вже четвертий. Бачу, що у вас теж є багато цікавих тем. Буду радий спілкуватись.:)

• Подобається Подобається x 6
  18. victorys

О! А в мене минулого тиждня знайомі питались, скільки коштує екскурсія на Чорнобильську АС о_О Я звичайно була в шоці від того питання і чесно кажучи навіть не чула про такі екстремальні екскурсії :scratch_one-s_head:А вони кажуть, що десь бачили передачу, що організовуються екскурсії до Прип'яті і навіть видаються лічильники Гейгера для вимірювання радіоактивності :crazy: Хтось щось таке чув?
    (знайомі просили дізнатись принаймні скільки коштує білет зі Львова до Прип'яті або самого Чорнобиля, бо дуже хочуть туди поїхати і побачити все на власні очі :) )

• Подобається Подобається x 2
  19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Від поляків чую регулярно після того, як нові знайомі дізнаються, що я українка :) Як вже помітила, поляки дуже цікавляться закинутими місцями, старими розваленими будинками і таким всяким. Чорнобиль їх особливо цікавить, бо це ціле місто-привид з закинутими будинками, школами, лікарнями.. Кілька моїх знайомих були цього року в Чорнобилю, винаймували автобус з Лодзі. Вся 3 денна поїздка з проживанням обійшлась в 1500 злотих. Найяскравіший момент, про який розповідали - годування риб :) Годували риб з охоронцем десь біля ЧАЕС наскільки я зрозуміла, кидали в річку цілі батони, а риба плавала така величезна, що поляки боялись, щоб човен не протаранила :)))
    Про організацію екскурсій в Прип'ять можна знайти в неті по ключових словах "Чорнобиль, екскурсії".

• Подобається Подобається x 2
  20. victorys

Та я знаю, що Гугля все знає :))) От цікавило мене чи хтось чув про таке, або їздив сам і як така поїздка виглядає? А як твої знайомі їхали з Лодзі, то вони мали з собою екскурсовода з Польші? І проживання їм забезпечила турфірма від якої їхали?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)