Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Summer

Summer Well-Known Member

були нині на святі кави :smilec:, що вам сказати, попили кавусі файної безкоштовно :vo:, поїли тортика веееличезний кавалок за 5 грн ще й додому взяли, походили, подивились , дали нам газету кавову, посиділи в дворику ратуші. І ще купили золоту каву :ies:, яка продається тільки в золотому дукаті.Але є і ммінуси :badc: -до торта не було одноразових пакетів, хоча я бачила в них цілу купу - то були від Розаліні, прийшлось попросити в сусідів світ кави, ото наша львівська економність -купи торт і неси в руках :bugaga:. дуже потішив мене Бамбетель -надзвичайно гарна організація і смачні чаї та ціни демократичні. Але, на мою думку, все це можна купити і по кав'ярнях, нічого надзвичайного....от ту каву шо безкоштовно роздавали, коли спитала скільки пачка коштує -сказали 200 грн за 1кг о_О, а потім один хлопець сказав, що він займається цією кавою і її ціна 135 грн, от таке....

• Подобається Подобається x 10
  2. victorys

victorys позитивчик :)

Звичний день, робота, потім закупи потрібних і менш потрібних речей до дому.
    Поклала сьогодні свої заощадження на депозит нехай ростуть трішки ;)
    А ще сьогодні в польській лотереї можна виграти 40.000.000 злотих якщо вгадати 6 цифр з 49. Поримайте за мене кулачки, а? Якщо хоть 5 вгадаю, то запрошую всіх на кавусю і до кавусі :preved:
    (а якщо вгадаю 6 то певне писатиму в гілку "мене тут не буде деякий час" і чухну на Ямайку :))) )

• Подобається Подобається x 11
  3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

чудес не буває - застановіться на 3-ох

4. victorys

в тому то й справа, що "3" вже декілька разів вгадувала, а хотілось би разок трішки більше вгадати ;)
    П.С. Чудеса бувають, тільки тссссс :ninja:

• Подобається Подобається x 9
  5. olya_d

olya_d Well-Known Member

Зробили собі з коліжанками "дєвішнік", чоловіків відправили окремо. Файно нам, я вам скажу!!!!:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy: Спекли пляцок з ябками, закінчуємо літру мартіні, з коліжанкою з США наговорилися, дали їй через мікрохфон понюхати пляцка - хай завидує! Во так, може приїде скорше) Душа і далі бажає свята, а в нас в Яворові нема де його продовжити(((

• Подобається Подобається x 13
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Скрутив два компи...відрихтував...поставив вінду..
    Слава Богу Зоряна нині швидко заснула....то мав як...
    Зараз трохи дещо почитаю..полазю по форумі...
    І на прощу...як завжди.
    Кажут,що нині похолодання...

7. victorys

о_О Не знаю як то так вийшло, але весь вчорашній день прожила в переконанні, що то був вівторок! Аж поки щойно не зайшла на форум подивитись в календар кого там сьодні можна з уродинами привітати. А то я думаю, чого ще я 40.000.000 в лотереї не виграла, а то тільки сьогодні вечером будуть результати!
    Мда...понеділок певне таки справді був важким днем, що моя підсвідомість, прагнучи, щоб робочий тиждень швидше закінчився, сприйняла той понеділок за вівторок. І тепер що виходить? Два вівторки цього тиждня маю:dntknw:. Дурдом якийсь :crazy:

• Подобається Подобається x 12
  8. Summer

Summer Well-Known Member

з тою погодою ніц не допомагає ні кава :smilec:, ні чай, просто сплю перед монітором.... піду ше по каву :ies:
    кажуть йде похолодання, бабуся казали чула нині по новинам в Грузії сніг випав?

• Подобається Подобається x 4
  9. аби не сім п'ятниць на неділі :)

а у мене відлік іде: 4 дні до відпустки :good:

• Подобається Подобається x 5
  10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В нас від вчора похолодання.. Сиджу вдома в двох парах теплих шкарпеток, джемпер, свертрик і зверху ще чоловіка хутряна капішонка.. В руки холодно, періодично сиджу то на одній, то на другій.. Чай гріє лише на хвильку. Зараз ще натягну такі підколінки безшкарпетяні, як то називається?..
    Короче, брррр, як то холодно!!!

• Подобається Подобається x 7
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У нас ще тепло , сьогодні в футболці ходила і не змерзла.Вчора в нашої Оленки було ДН -13 років, а я другий день шукаю їй подарунок:)

12. victorys

гетри, нє?
    а мені сьогодні на роботі так рибки захотілось (будь якої), що аж вуха торчали! Попросила свого коханого заїхати в рибний магазин (він сьогодні працювів на годину менше від мене) і купити що небудь смачненьке. Купив. Майже кільо сєльодки в майонезі :))) Я розумію, що любимого тіла повинно бути багато, але ж не на стільки ;)

• Подобається Подобається x 6
  13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якби не знала як Ти виглядаєш, то б подумала, що Ти моя загублена сестра-близнючка :))) Я буквально годину тому почастувала себе ставридками, а на вечерю буде смажена рибка :)
    (купувати рибки на продаж виявилось неоплачуваною справою. я їх сама з'їдаю :haha: )

14. Alias

А ось і я з парасолькою з цукерків:)

• Подобається Подобається x 8
  15. victorys

1. а чо у "звичний день"?
    2. а чо не весела?
    Чи то Макс просто вже кожен день такі от парасольки присилає, що надоїло вже? :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  16. Alias

Бо переплутала!:))

Голова боліла 6(ще й підганяли

Ні, ні, ні , ніколи не надоїсть.Я його просто обожнюю!

• Подобається Подобається x 8
  17. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

щось з Висоцького згадалося....
    так як там - можна вітати з 6 із 40? чи чудес не буває?

• Подобається Подобається x 5
  18. victorys

єщьо нє вєчєр :))) (допис №8789 у цій темі перегляньте ще раз ;) )
    А чудеса бувають у тих, хто в них вірить :yes:

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Розіграш буде ввечері ;)
    --
    Мій, напевно, теж купив білет. Часто купує на великі виграші.

• Подобається Подобається x 7
  20. Mariya

Mariya Well-Known Member

А ви чого надворі сидите? До хати йдіть.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)