Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. victorys

victorys позитивчик :)

Вітаю! І бажаю ще багатьох таких щасливих років життя сповнених любов'ю, теплом та взаємопорозумінням! :give_rose:

• Подобається Подобається x 15
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А у моїх батьків сьогодні 27 -а річниця одруження.:)

• Подобається Подобається x 16
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичний вечір...Як завжди з лісу йдем з Зоряною через цвинтар...стільки свічок...кожен вечір...весь цвинтар палає...щовечора...Люди пам'ятають...своїх...

• Подобається Подобається x 17
  4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А я сьогодні дізналася що на ці вихідні приїде мій друг з Южноукраїнська...

• Подобається Подобається x 8
  5. Alias

Га??? Хто такий? Може я його знаю? От світ тісний :)

• Подобається Подобається x 3
  6. Mavpysuk

Ірусь...та може і знаєш....світ дійсно тісний:)

• Подобається Подобається x 3
  7. terrible

terrible Well-Known Member

день Варення:) кава в ліжко (коли прокинувся, чмокнув, привітав з днем народження і зібравя на кухню-запитання-що, за кавою пішов? :))) )... повернувся з букетом з 21 троянди (які ховав в шафі але все одно були вчора знайдені)... збірка косметики... потім... коханій сьогодні на одну пару треба було... і почалися сюрпризи... в товариша батько займається весіллями і в нього є лімузина-"мерседес" - і я замовив його на декілька годин. він доправив кохану до навчання і забрав... гадаю, про те що там грала тільки улюблена музика і були солодощі та квіти-говорити не треба... вітання на радіо... вдома чекав ще один сюрприз-малесеньке кошенятко-"сибіряк"... вона дуже хотіла його.
    ну... тепер дрібничка залишилась-сказати між ділом... що моя камера тепер її... та і все:) ніби все вгадав:blush:
    тепер на 5 йдемо святкувати... а о 8 буде салют...

• Подобається Подобається x 17
  8. - Если всё это - обычный/привычный день рождения, даже не представляю, что будет после салюта...о_О:good:
    P.S. - А какие последствия того, что камера "теперь её"?

• Подобається Подобається x 12
  9. Ну, якщо це у Вас "звичайний день" то я пробую уявити яким буває "незвичайний" :wacko: :) Вітаю!

• Подобається Подобається x 7
  10. Alias

Ото справжній мужчина! Повезло Маринці з таким романтично-закоханим.Бажаю Вам ніколи не втратити цього стану і надалі дивувати свою кохану такими шикарними сюрпризами:)
    Хм..але мій не гірший:mocking:

• Подобається Подобається x 10
  11. - Да, и вот это - очень, очень важно! Мужчинам обязательно нужно знать, что их ценят, выделяют... Настоящая, любящая половинка всегда найдёт время, чтобы даже с курорта прислать своему мужчине телеграмму "И всё равно, ты - лучший!" (с) :)

• Подобається Подобається x 9
  12. Mavpysuk

Юра...Ти молодець...респект:)

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

сегодня самоспасались с 4-го этажа учебной башни, блин высоты боюсь чуть кандратий не хватил... [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 13
  14. Romko

Romko Дуже важлива персона

А в мене..до обіду був... дуже файний день:good::give_rose:...потім...так собі...:nea:а зараз...звичний день...:sad:
    Та й отак...:dntknw:

• Подобається Подобається x 8
  15. Багіра

Багіра Well-Known Member

я би напевно луснула від таких сюрпризів.. або втратила свідомість від щастя... в мене істерика, як десь квіти знайду.. переляк, шок:)))
    треба буде коханому дати почитати... би знав як то сі має робити:) просто супер... як казка;)
    мій теж не гірший, хоч мінімум романтик...
    тільки тепер напевно усвідомила, що в мужчині люблю не стільки цукор, як перчинку:))) більше ціную силу, надійність, коли поступає мудро, коли з ним комфортно... от романтичні вчинки мого тата для мами можна напевно на пальцях перерахувати, але всерівно кращого мужчини, ніж він не існує:) він сам надзвичайний, найкращий подарунок у світі:blush:

• Подобається Подобається x 11
  16. victorys

victorys позитивчик :)

Я щойно то всьо переклала свому коханому...
    а він на то:
    - я тобі теж хотів котика подарити, але ж ти більше песиків любиш, нє?
    От і шо я мала йому сказати після того? А як же лімузин? А салют? А квіти? Ех..рамантік мій :)))

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

а мій на то, що я сказала, що хочу на пари на лімузині, сказав, що то вже не буде особливо... бо то вже хтось робив і ми двоє знаємо ту історію.. то я аж жартома в істерику впала зі словами "Що я винувата, що то вже хтось зробив??! Я всерівно хочу так!".... натішилися...:haha:

отак завжди йому розкажу і вже знаю що на один романтичний вчинок менше в наших стосунках... бо хоче чогось особливого:)

18. terrible

та намагатимусь... в житті і так не вистачає приводів для радості

дякую:)

в нас аналогічно:) двічі були сльози...
    день просто чудовий!:))) класно погуляли...
    просто... мені дуже дорога ця людинка, що он зараз з Багіркою тішиться:) і хочеться хоч не часто, але таки дарувати щастя. і тим більш, що зараз їй нелегко (ця біда з батьком...)

PS доречі... Ір, не ображайся... кошеня Багірою назвали... :blush::blush:

• Подобається Подобається x 10
  19. Багіра

Багіра Well-Known Member

та ти шо.. мені дуже приємно.. не знаю причини, але капельку надіюсь що то може через те, що десь Маринка підчитувала форум і мій нік промелькав:blush:

20. terrible

майже в точку...:blush::blush::blush: так десь приблизно 50/50 з Кіплінгом... :)

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)