Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нині одній людині стало зле, я її взявся вести до кардіолога в медінститут. Спішив. На Зеленій, біля кінозірки обігнав бус, а там гаїшники. Написали протокол. Затримавши на хв. 20. Хоча хворому не було аж так зле, але лікар чекав, бо домовився наперед. Написали на 430 грн. штрафу.
    Потім поїхав до адвоката забирати рішення суду, що з податковою. Отримав, прочитав... так і пише: Мих правий, а податковій стягнути 3 грн. 40 коп. примусово, що Мих заплатив за мито. Виходить, я повинен йти в податкову і вимагати тих 3 грн. 40 коп.... весело.... Запитав адвоката про нинішній штраф з ДПСниками. Сказав, що це сємочкі... розбереться. Во такий день... весеееелий.

• Подобається Подобається x 11
  2. Iriska

Iriska Well-Known Member

Їду в Київ... Пра завтра вертаюсь, але то таке... Нарешті знову побачу Київ і всі закуточки, які полишили в моєму серці приємні спогади і манять мене туди знову і знову...

• Подобається Подобається x 7
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ясно... мене б теж манило... продавати нижню жіночу білизну....

• Подобається Подобається x 4
  4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Напевно треба писати всетаки сюди..в звичний день...бо то починає ставати закономірністтю...вже вкотре "відшила" "очЄрЄдного" кавалЄра...того разу навіть без докорів сумління.....ну чому мені трапляються всякі :cesored:...так вже хочеться написати в незвичний день..про того особливого і найкращого:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 12
  5. Mariya

Mariya Well-Known Member

Сьогодні Патрік Свейзі помер. :sad: Рак. :cry:

• Подобається Подобається x 8
  6. terrible

terrible Well-Known Member

у Вас то все в житті... в нас тут веселіше... в моєї дружини ось останні кілька тижнів був віртуальний роман з якимось хлопчиною з Луганську... вона мені інколи зачитувала його послання... весело:crazy: потім в неділлю пише в аську-мовляв, я з понеділка в Києві буду, їхатиму назад заїду до тебе... і там... так далі в тому ж дусі... кохана аж закипіла від такого, написала все що думає про парнішку, в досить мякій формі послала, а потім - "ти при розумі, поряд муж сидить читає, а ти таке пишеш???" в бідолахи шок... його винесло з онлайну... а потім видалив взагалі Маринку з списку контактів... :)))
    питаю-а навіщо ти так? каже-а він до мене в однокласніках ломився в друзі, писав всяке пошлість... мені не сподобалось і я вирішила з нього познущатись... допустила до ось-ось-і послала.
    :sad: з таким от монстром в спідниці доводиься жити...

• Подобається Подобається x 11
  7. Dimokl

Dimokl Тато Буратін

До відпустки залишилося два дні.... пам-парам-парам.....

• Подобається Подобається x 7
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Подивився мій коханий на Кіровоград і сказав , що він в шоці від того села:))І ще, що чим більше їздить тим більше впевнюється, що кращого міста за Львів просто не їснує:) Ось так...і я його підтримую.

• Подобається Подобається x 16
  9. terrible

terrible Well-Known Member

сьогодні комедію спостерігав:))) в нашого адміна зїхав дах... трішки... і він з обіду прийшов випишви... і далі пив. хлопне в себе насамоті стопочку-і десь блукає по будівлі, ображений на всіх... його зловив директор - каже "все-збирайся, тебе зараз додому відвезуть. проспись" той почав колупатись щось в себе-збирався... а потім в нас забарахлив комп. покликали його. він зайшов в кабінет-нахилився над компом-навіть пальцем не торкнув-і все запрацювало!!!о_О:haha: це ж треба, щоб залізо так відчувало, хто прийшов!
    доречі, таке не перший раз. бувало таке, що він тільки в кімнату заходив-і оргтехніка починала справно працювати:crazy: мені колись вінду переставляв, все гарно стало-а він каже-не, щось не так. це ненадовго. і дійсно, через пару тижнів вона глючити почала. геній свого роду:)

• Подобається Подобається x 12
  10. Iriska

Iriska Well-Known Member

Хм... ну я на презентацію білизни їхала... Дівоньки файні, але в мене таки орієнтація нормальна...
    Звичний робочий день, але з вчорашньої презентації буря емоцій і працездатності...

11. bearcub

bearcub New Member

Супер сайт фото гумору !

Сьогодні випадково натрапив на сайт онлайн приколів з своїми фото ******** Цілий день не можу набавитись:good::preved:

Останнє редагування модератором: 16 вер 2009
  12. smeet

smeet просто спілкуюсь

А кава була,чи за неї забули?:):):);)

13. - Вы ещё на рыбалке про удочки вспомните... ;)

• Подобається Подобається x 3
  14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Миху Ви не в примірочній б працювали?:crazy:

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

та й у мене нормальна.

а как же.... з полковником.

• Подобається Подобається x 2
  16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ліфтерами чи стрінгерами?:crazy:;)

17. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

До кавусі,як то кажуть-не дійшло)))))))))))

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Яке ж то щастя жити з коханим в одій квартирі САМИМ, коли нікого немає, коли прокидаєшся від запаху квітки яка лежить на подушці, від аромату кави і поцілунка коханого.Шкода, що йому завтра їхати :sad:Але нічого не вдієш..робота.

• Подобається Подобається x 5
  19. Summer

Summer Well-Known Member

нічого не можу спланувати нині :sad: - видно погода... зранку - дзвінки, то податкова, то коліжанки, то платіжки, то листи -глянь, а вже обід :), трохи ще і вже день робочий закінчиться, ех треба попрацювати!

• Подобається Подобається x 2
  20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ліс...проща...приступи...спазми...самотність...все звичне...до болю...до оскоми... Коли вже кінець...

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)