Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Здається, у нашому інституті закриють 5-й курс.А все через Поплавського який вважає, що наш навчальний заклад є для ньго великим конкурентом, бо в нас і плата за навчання нижча і спеціалісти кращі(висновок комісії)Через те і не підписує нам ліцензію.:sad:

• Подобається Подобається x 10
  2. От... :shutup:!!! Так що, тепер аж до Києва їхати навчатися?

3. Alias

Та у нього філій мало не в кожному районі:cesored:.А тільки ж спеціалісти не дуже гарні виходять, хоч і гроші добрячі заплатили.

• Подобається Подобається x 2
  4. Fon

Fon whom how

в півсьомої як завжди пропікав будільнік, але встав як завжди за 15 до сьомої )))
    отак ранком встаєш на пробіжку і ще не продерши очі перша думка: дощ! хай буде сьогодні дощ!
    але дощю немає і треба сунути на стадіон
    потім вже живий і мокрий вертаєсся додому, в теплий душ
    якшо на стадіоні немає нікого з дівчат в отягуючих ласінах, то включаєш автопілот і біжиш, згадуючи турцію чи угорщину.. якщо є, то дихалка збивається, бо стараєсся пропустити ті сідниці вперед і на ввічливій 20-метровій відстані біжиш, насолоджуючись краєвидами..
    одного разу майже тиждень бігала якась балярина з точеною фігуркою, і вже через пару днів саме в 6:30 на стадіоні одночасно зявлялось півтора дясятка особєй чоловічої статі ))) (зазвичай не більше пяти людей)
    в пижо нове питання - є 25 коп? блін, прям хулігани з школи, шо трусять ботанів )))
    вчора взагалі дав 20 коп здачі і хоч би побажав щасливої дороги.. ((
    а на роботі мене чекає чай з малиновим сиропом і вчорашній кавалок кексу (ето такой хлєб-кірьпічь с ізюмам)
    ну і.. починається робота

• Подобається Подобається x 12
  5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

везет людям, а у меня нет рядом стадиона, бегаешь а навстречу одни бабки, ямы на дороге и собаки ... "грустно ("

• Подобається Подобається x 6
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

А Ви чо' за бабульками заглядаєте? За фіґурОвими тре дивитись... Ну,але...то таке...

• Подобається Подобається x 5
  7. Fon

Fon whom how

ну так.. зато по вулиці після дощу можна, бо наш стадіон після дощику перетворюється на аквапарк відкритий )))
    більше плюсів не бачу ))

• Подобається Подобається x 1
  8. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не блин - за собаками, (Ырония) - для танкистов, я бы рад смотреть на фигуры, тока нету их в 6 утра -нету
    дождь - мороз не повод прекращатьл бегать, а отмазка для себя (проверено личн опытом) ща заболел простудой и в состоянии полного размазнизма, все равно побежал, чувствовал себя гораздо лучше! ... на сл. день чуть не сдох, воспалилась половина морды лица, зубы до сих пор ломит, и другие симптомы обострились - сделал вывод, болеть надо в спокойной обстановке без перенапряжений на ниве зарядки, так что пока не выздоровлю - ни-ни, разве что на рыбалку)

• Подобається Подобається x 8
  9. terrible

terrible Well-Known Member

:good:молодці Ви! а я... все віддам аби ранком поспати лишні півгодинки:)))

• Подобається Подобається x 9
  10. olya_d

olya_d Well-Known Member

так само як і я [​IMG]
    Ставлю два будильники: один на 7:45, другий на 8.00, а встаю пів дев"ятої, коли мама дзвонить і питає чи я не сплю :)))

• Подобається Подобається x 15
  11. Summer

Summer Well-Known Member

нині по роботі була в центрі, біля політеху вийшла, страшні корки, всюди регулювальники - приїхав Ющенко, назад правда ввечері - те саме... проходила біля палацу мистецтв, людей на форумі в 17.00 було не дуже багато, вхід 3 грн. завтра сходжу гляну, може куплю шось файного почитати :)
    а народу в центрі море, видно на форум приїхали бо з беджиками...

• Подобається Подобається x 8
  12. Romko

Я теж тільки но приплівся...
    Біля Шевченка видів купу нАріду,жи з благогогого...тьфу:ireful1:...вєнієм внімала Луценку,котрий толкав речЬ...
    Заглядавав за Михом,але,він видно внімав самОму Гавелу..чи то Ющенку...з благогогогогогоговєнієм...:sorry: і лікованієм...:girl_angel:
    Корки...йшов на Рясне пішки...:sad:

Останнє редагування: 11 вер 2009
  13. Alias

2 км бігу в таку спеку, то вже занадто!:diablo:От скажіть мені, на фіга дизайнеру та фізра на 4 -му курсі?Мало серце не вискочило і не задихнулася.Просто жах якийсь! А ще вимагає фізрук купувати м"ячі по 60 гр:ireful1:А може це нам за вчорашнє? Пішли в магазин дивитися ті кляті м"ячики ну і почали там приколюватися з нашого фізрука...хіба ж ми могли знати, що продавщиця його знайома?:mocking:От він нам сьогодні у влаштував крос..зараза...

• Подобається Подобається x 14
  14. Для здоров'я. :)))
    А якщо серйозно, то ні до чого. В нас фізра до другого курсу, і то вже набридла.

15. Игорь

Игорь Well-Known Member

Я рад за Вас и за Украину, что там всё таки наводят порядок с продажей наркотиков.

16. То в Америці.

17. Summer

Summer Well-Known Member

була я нині на форумі, так як і вчора -корки... в 11.00 людей море, дихати в приміщенні не має чим, духота.... книжки дорогі порівняно з мин роком - для прикладу книжку яку я купувала мин року коштувала 30 грн, а зараз 160!о_О, мало видавців з Польщі.... Прикупила книжку 1243 вулиці Львова - Ілька Лемка, Михалика, Беглярова та отримала автографи аж від 3-х авторів! :), як сказав мені пан Ілько мені повезло, бо то рідкість коли всі автори є разом :)
    надавали купу преси, досить цікава газета Нова ( там про ГМО - напишу в темці потім та про шоколад), ще купила книги Соколова - супер кондитер!:) Зайшли на кремівку до цукерні, а назад знову корки, ледве дочекались маршрутки...

• Подобається Подобається x 15
  18. Romko

З того дня ми з Зоряною щовечора йдем через цвинтар...
    Вона дуже любить дивитись.як горять свічки...
    Дуже вразило,що я наступного дня сказав
    - Зорянка.а де наша бабуся похована?
    Вона взяла мене за руку і впевнено.поміж могилами довела мене до місця...
    А навколо темрява..лиш свічки...

Останнє редагування: 12 вер 2009
  19. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Ходила вчора "на кавусю" з кумою і екс-однокласницями(котрих,доречі,не бачила 3 роки),ех,файне було мартіні,і спілкування-теж файне:good:

20. Summer

Summer Well-Known Member

була нині в Плато, думала прикупити сестричці взуття на осінь, :sad: таке все криве, з клеєм, та ше й не шкіра - все Китай, та ще й за такі гроші.... а на південному таке враження, що всі беруть на одній гуртовні, все як клони :crazy:
    а зараз п'ю мате і читаю форум :) і настроюю себе на робочий будень .....

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)