Звичний день

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Черешенька, 13 чер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

таких скажених днів підряд у такій кількості в мене давно не було. вже не маю сил... ні моральних, ані фізичних - що в комбінації разом - жахливо. завтра - суд. готуватись сідаю зараз тільки... вставати рано - бо перед судом співбесіда. і після - також...
    і ні кінця-ні краю цьому всьому.

але вішати носа не маю права.

...як я скучила за Львовом...

• Подобається Подобається x 11
  2. Peri

Peri Well-Known Member

на 2 дні менше до наступного літа:girl_smile:

• Подобається Подобається x 5
  3. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Найсмішніше, що будучи студенткою я виглядала старшою ніж зараз)))))))))))
    теж дають років на 5-6 менше))) а деколи і цілих 10 спускають)))

писи. ..що деколи заважає по роботі...

Останнє редагування: 3 вер 2009
    • Подобається Подобається x 8
  4. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

свій перший суд я програла. суддя відмовила у задоволенні поз.вимог повністю і побачимо, як вона це обгрунтує в остаточному тексті рішення. наразі формулювання геніальне: "виходячи із складності справи"...

зранку була на співбесіді (ага, знаю, сто якійсь там:) ) у глобальній компанії. це, звісно, - рівень - нічого не скажеш.

але сьогодні після суду я мертва. не маю жодних сил. особливо фізичних -10 хвилин на вулиці, і падаю з ніг...

• Подобається Подобається x 9
  5. Приветливая

Приветливая Well-Known Member

Вечная тема - родственники. Что делать, дети ваши меня любят, а вы нет. Также как и многие мамы и папы. И откуда оно только берется? Формально (а большинству только и нужны эти "формально") все здорово. И денег в займы, и в гости - будьте добры, всегда рады, вон и супчик уже на столе. И никаких домой после 12, алкоголя, буйства и аморалки... Ну да, ненавижу всю эту нравоучительную вековую мудрость "ты жена, ты - шея. куды ты - туды и голова". И ведь даже не отвечаю как в детстве что-нибудь "в глаз", не. А как пингвины в мультике "улыбаюсь и машу" - да, да, конечно, конечно. Антенны что ли в них встроенны, улавливающие это пингвинье. Не знаю:cry: Не позвали на крестины племянника мужа. Его позвали, а меня нет. Нашли, чем канат перетягивать. То есть я могу прийти и это будет нормально, но если не прийду - то вообще зашибись. А ведь не пойду - я же шикарно мысли читаю. Зато когда вашему сыну будет 3 года, мне будет гораздо интереснее общаться с ним, чем с вами:)

• Подобається Подобається x 7
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

За Ромком нині сі втігнуло... про дриглі ми ніц ніхто не каже....
    Ромко!!!! Вертайсі!!!!!!!

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

НУ..і шо там за дриглі?;)
    То є нефайно...о..:nea:
    А я нині мав свято...попив кави...яке свято без кави...:)
    та й отак...:dntknw:
    Але свята закінчуються...:sad::cry:

• Подобається Подобається x 12
  8. victorys

victorys позитивчик :)

Тоді зі св'ятом Вас! :give_rose:
    А можна поцікавитись шо то за св'ято таке в Вас було?

• Подобається Подобається x 4
  9. Iriska

Iriska Well-Known Member

В мене таке постійно... 9-ть років мені не вірять, що мені більше 18-ти... З однієї сторони приємно, а з другої... це вже дістало. Особливо очі розкаяння продавців, яким таки показую паспорт... Так ніби вони не компліменкт сказали, а якусь лаянину бовкнули...

Через 6 днів, буде місяць, як в моє життя бурно увірвалась теперішня робота... День за днем минає, а мені не надоїдає... Я вже й не розрізняю п*ятниці від понеділка... Змучуюсь неймовірно, але на диво спокійна і щаслива. Вперше за купу років мене не турбує після робоча напруга, нервовий тік і так званий мозговий штурм. Не рутинна, але і не до біса активна... А за останній час звичним стало повідомлення про зміну ціни... і вже без винуватого тону... і реакція на це, причому не негативна, а просто звична... Одна зміна відбулась... раніше я обожнювала простоювати і роздивлятись в магазинах білизни... тепер я її бачу з 9-ї до 18-ї і продаю в ті магазини... Це вже не предмет до облизування, а спосіб заробити грошей і себе побалувати... Звикла...

• Подобається Подобається x 4
  10. Romko

Дякую! Звичайно,що можна поцікавитись. Відповідаю: велике свято. Не калєндарне. Справжнє свято... О...

• Подобається Подобається x 6
  11. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:good::good:
    :good::good:
    НУ вот видите МИху..как грится...хиппи енде!!;)

• Подобається Подобається x 3
  12. Romko

Майже.... Спеціяльно для Вас: совок - зло,день побєди - не свято,дриглі - остра і жирна піща,споживання якої призводить до летального кінця. Ой...соррі...то до Миха...але Ви теж майте на увазі.... Але,то таке...в кожного свій фатум,чи то доля....))) от загнався,але такой нині крім кави ніц не пив... Настрій ще святковий....але...в лісі зараз так пахне осінню...звичний день... Свято закінчується...

13. Читатель_Обкома

:haha:
    "Жив курилка" (с)

• Подобається Подобається x 1
  14. Читатель_Обкома

Навеяло...
    Наступила осень..Отцвела капуста..
    До весны поникли половые чувства..
    Выйду на дорогу,**** положу в лужу,
    Все равно до лета никому не нужен..
    :cry::cry::cry:

• Подобається Подобається x 6
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

воно з тим во др.. і хріном ніяк не повязано?

• Подобається Подобається x 2
  16. Romko

• Подобається Подобається x 3
  17. Romko

Нє...з др...:bad: пов’язане тойво...

• Подобається Подобається x 1
  18. консультант

консультант Дуже важлива персона

Цікава у Вас система... Скільки років Ви нею займаєтесь?

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

а в мене все навпаки))) переїзжджала кордон Польщі з батьками, мені років 15 було... і тут поляк митник починає тата сварити, мовляв чого ви брешете про кількість людей в машині, он там ше пані сидить... а тато каже "Та то моє децко":))) і показує мою фотку вклеєну в його паспорті... правда пиво мені в Польщі в цьому віці не продавали:blush:

• Подобається Подобається x 15
  20. victorys

victorys позитивчик :)

Прогулялись ми сьогодні по лісі, назбирали грибочків, почистили, порізали і повішили сушитись.
    Звичний день пройшов не даром :)
    А зара сижу, жую варену кукурузу, попиваю пивом і читаю ЛФ :tongue:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)